Cautare

1154 de rezultate pentru "raportull aur argint" (4.92 secunde)
un colier vechi Hmong din argint masiv, cu o amuleta Spirit, la baza gatului, un serafim bisericesc din Muntenia, secolul al XIX-lea, degetare vechi din argint, pretul fiecarui degetar este 180 RON, livrare personala in Bucuresti, in tara, prin Fan Courier, in strainatate prin Posta Romana, o alama argintata, o icoana veche populara imparateasca din Bucovina, reprezentare a lui Iisus Hristos Pantocrator, un inel vechi din argint, traditie post-bizantin, un inel vechi Kanouri din argint, din vestul Africii, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, cu spatele turnat si gravat.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
In cadrul expozitiei se va regasi caseta inimii Reginei Maria, confectionata de Pierre Henri Emile Froment-Meurice din argint aurit, email, diamante, smaralde si rubine.
Banca Nationala a Romaniei pune in circulatie, din 28 martie, 500 de monede din aur, 500 de monede din argint si 1.000 de monede din tombac cuprat dedicate summitului NATO de la Bucuresti, a anuntat vineri BNR.
Alte patru medalii pentru Romania la Mondialele de juniori de la Plovdiv Sportivii romani au cucerit duminica 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria), si au dus bilantul general la 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz.
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori.
Am venit la targul de Craciun de la MTR cu obiecte vechi din argint, cu o colectie bogata de bricege si ceasuri vechi, de mana si de buzunar.
Banca Comerciala Romana (BCR) a cumparat aproximativ zece kilograme de aur fin, in prima luna de cand a lansat acest serviciu, si a deschis un nou punct de colectare in cadrul sucursalei BCR sector 5 din Strada Tudor Vladimirescu.
Ziarul Azi publica articolul "Rezerva de aur a BNR s-a mentinut, la 30 iunie 2010, la 103,7 tone. Isarescu sta pe aur", pe care il puteti citi in continuare.
Graunte de aur contra cancerului cerebral Cancerele creierului, printre cele mai severe neoplasme, ar putea fi tinute sub control cu ajutorul unui tratament special cu "graunte" din aur.
litera U=21, respectiv 2+1=3 Un numar spectaculos este pi sau numarul de aur care este egal cu 1, 6180339… Acest numar este considerat o veritabila cheie a Universului. ... Mai mult, incrustatiile de pe cochilii respecta proportia numarului de aur.
Atleta de la CS Universitatea Craiova a obtinut medalia de argint la Campionatul Balcanic indoor (in sala) de la Istanbul.
Pe traseul destinat vizitarii a urmat Sala Tache Ionescu, decorata in stil persan, cu decoratiuni din aur industrial si lemn de nuc, cu candelabre din cristal de Medias. ... Decoratiunile sunt realizate tot din aur industrial, cu exceptia celor de pe draperii, facute din aur si argint.
Martisoare placate cu aur de... ... Comerciantul nu prea este convingator cand incearca sa explice "de care aur" sau "unde este marcajul". Dar "pe onoarea lui" ca este aur curat.
Spre deosebire de alte bijuterii din metale pretioase, verighetele sunt scutite de acciza de 25% care se aplica pentru articolele din aur, argint si alte metale si pietre pretioase. ... Comerciantii spun ca cele mai cautate bijuterii sunt cele din aur de 14 karate.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
Rosia Montana Gold Corporation intentioneaza sa exploateze timp de aproape 20 de ani zona de la Rosia Montana, sustinand ca ar putea extrage cateva mii de tone de aur si argint prin procedeul de cianurare.
Cu o investitie de 350 de milioane de euro, compania va extrage din subteran toate cele peste 300 de tone de aur si 1.500 de argint existente.
patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint. Tot sase medalii (trei de argint, trei de bronz) au obtinut si junioarele la competitia gazduita de capitala Belgiei.
Èšara noastra a participat pana acum la 19 editii ale Jocurilor Olimpice, unde a castigat 292 de medalii, 86 de aur, 89 de argint si 117 de bronz.
google-analytics.com