Cautare

1154 de rezultate pentru "raportull aur argint" (2.89 secunde)
Bijuteriile de argint pleaca de la 45 RON cerceii si ajung la 160 RON - cele de argint placate cu aur.
Ce puteti gasi la standul SINO COMPANY - Ace acupunctura (unica folosinta) - argint. ... 17.85 RON/cutia - argint, cu tub de ghidaj. ... 20 ROn cutia - aur.
De obicei, in astfel de situatii se daruiesc vesminte de lux, un pled pufos, o plapuma matasoasa, hainute cu broderii fine, mini tacamuri din argint.
Bijuteriile Thea sunt hand-made, din argint 925, sunt bijuterii personalizate, in care fiecare amanunt este purtator de noroc si aducator de energie pozitiva. ... - Ai creat si linia de bijuterii Thea, din argint 925, ce are ca semn distinctiv semnele ebraice, uniune de litere din testamentul Kabbalah.
- Doamnele se pot rasfata cu cosmetice organice din plante siberiene sau pe baza de saruri de la Marea Moarta, creme imbogatite cu particule de aur sau perla, safir sau rubin.
Trebuie sa spun ca in Rusia au fost trimise nu numai rezervele de aur ale Bancii Centrale a Romaniei, dar, efectiv, toate economiile bancilor private romanesti, ale companiilor si ale cetatenilor.
Lucratorii Serviciului de Investigarea fraudelor il cerceteaza in stare de libertate pe Harutyun Baghdasaryan, administrator al societatii comerciale Goldenais SRL, care prin punctele de desfacere din municipiul Constanta si statiunea Mamaia a expus la vanzare bijuterii din aur purtand marca unor produse de prestigiu - Nike Versace, fara a putea insa prezenta autorizarea titularilor marcilor respective.
Ca si noi, probabil, a ramas intrigat de kilogramele de aur adunate in ultima declaratie de avere a deputatului liberal si a celor 11 ceasuri de firma colectionate intr-un singur an de zile.
Pe de alta parte, inflatia este tinuta Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, incepand cu 13 decembrie 2004, o moneda din aur cu valoarea nominala de 100 de lei, emisiunea “Istoria aurului-engolpion cantacuzin“, potrivit unui comunicat al institutiei.
Pe de o parte oameni saraci, care dupa cele cateva zile de sarbatoare au ramas fara un sfant in buzunar, amanetandu-si putinele bijuterii din aur pentru a face rost de bani, iar pe de alta parte, oamenii instariti care fac rand in fata caselor de schimb valutar.
Rezervele valutare si de aur ale Bancii Nationale a Romaniei au insumat la finele lui aprilie 20 de miliarde de euro, cu 235 de milioane de euro mai mult fata de luna precedenta.
Festivalul Cerbul de Aur a inceput in forta. ... La nivel urban, prima parte a Concursului Cerbul de Aur din 2 septembrie a avut un rating mediu de 4,7% (536 mii telespectatori) si un share mediu de 12,2%.
Opel Meriva a castigat Premiul Volanul de aur 2010, calcand pe urmele autovehiculelor Opel in renumite competitii auto internationale. Anul trecut, Astra a adus Volanul de aur acasa, la Rüsselsheim, imediat dupa ce Insignia fusese numita Masina anului 2009.
Opel Meriva a castigat Premiul Volanul de aur 2010, calcand pe urmele autovehiculelor Opel in renumite competitii auto internationale. Anul trecut, Astra a adus Volanul de aur acasa, la Rüsselsheim, imediat dupa ce Insignia fusese numita Masina anului 2009.
Mijlocasul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi (foto), a castigat, luni seara, pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur, trofeu decernat de FIFA si France Football, in cadrul unei gale desfasurate la Zürich.
Lista castigatorilor de la Gala Premiilor Globul de Aur 2013 Duminica seara, in Beverly Hills (Los Angeles), s-au decernat Premiile Globul de Aur 2013. ... Damian Lewis("Homeland") Actorul Damian Lewis si sotia sa, Helen McCrory, la Globurile de Aur 2013.
Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii, intre primele proiectele aprobate pentru Centenar Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii se numara intre primele 43 de proiecte aprobate vineri de Comitetul Interministerial pentru Centenar.
aur si suma de 40.000 RON, pentru care reprezentantii societatii nu au putut prezenta documente justificative.
TITI AUR - A debutat in Raliul Brasovului, in 1986, pe o Dacia 1300 - A castigat 51 de raliuri - A castigat de 8 ori (record) titlul de Campion National al Romaniei:
Partidul AUR a provocat din nou violente la un protest organizat la Parlament - participantii s-au batut cu jandarmii si au incercat sa forteze intrarea, indemnati de organizatorii manifestatiei.
google-analytics.com