Cautare

1154 de rezultate pentru "raportull aur argint" (3.30 secunde)
Colectionarul Mihai Tanase, presedintele Anticarilor din Bucuresti, a venit la Piata Taraneasca cu obiecte de arta artizanale, bijuterii de argint, statuete, pendule si casete de bijuterii, pandative de argint si alte materiale.
Cristina Maria Fildan participa la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cu fete de masa, perdele, bijuterii din lut polimeric, papusele facute manual, portelanuri pictate, clowni, la 15 Ron, bjjuterii din argint, la 60 Ron, ne-a spus Cristina Maria Fildan de la handmade-online.ro.
Colectionarul Valentin a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bancnote vechi, strainem monede vechi din argint - la 100 ron, insigne vechi care sunt negociabile, steaguri vechi, crose vechi, reviste vechi Cinema.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR organizat de muzeu cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist.
Tot acolo, exista cativa pomi foarte batrani, dintre care se zice ca ar fi si 2 platani, plantati chiar de Sfantul Gherasimos, ale carei moaste se afla aici, intr-o racla de sticla , puse intr-un sicriu din argint. ... Aici am gasit cele mai frumoase modele grecesti de bijuterii din argint.
Ministrul Adrian Cioroianu a afirmat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca este potrivit pentru functia pe care o are chiar si dupa declaratia conform careia ar deporta in desert pe cei care fac Romania de rusine sau dupa intalnirea de miercuri cu Costica Argint.
BNR a pus in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 19 iulie 2010, un set de 5 monede din argint dedicate patriarhilor Bisericii Ortodoxe Romane, Miron Cristea, Nicodim Munteanu, Justinian Marina, Iustin Moisescu si Teoctist Arapasu.
Banca Nationala a României (BNR) a pus în circulatie, de astazi, 1.000 de monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la emiterea primelor marci postale românesti, numite „Cap de Bour“, a anuntat vineri institutia.
Societatea vini-viticola Cotnari SA a primit doua medalii de argint la concursul de vinuri de la Ljubljana si alte trei la concursul din Quebec.
Pe langa aurul obtinut la 1.500 m, Doaga a mai luat o medalie de argint in proba de 800 m.
O gimnasta nascuta in comuna gorjeana Bustuchin a castigat trei medalii de bronz si una de argint la Campionatele Europene (CE) de la Bruxelles Gimnasta Andreea Munteanu, de 13 ani, a cucerit trei medalii de bronz si una de argint la barna, in finala la individual compus, in competitia destinata junioarelor.
Larisa Iordache a cucerit o medalie de argint la Campionatul Mondial de gimnastica din China. Romanca a terminat a doua finala de la sol, in spatele aceleiasi Simone Biles, americanca campionaa mondiala si la individual compus.
Gabriel Tatu Chițoiu, cardiolog, Olga Udrea, psihoterapeut,Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager World Class Romania, Radu Restivan, antrenor alergare si Alina Bancila, Crucea Rosie si a fostmoderata de Sonia Argint Ionescu, realizator TV, fondatoarea doer.ro.
seturi in piele cu cercei, bratara si inel - la 300 RON, cu serpentin din Rusia, agate de Siberia, jasp in diferite culori din Rusia, Siberia si agat de botswana, set cu inele si cercei din chihlimbar, lapis lazuli, piatra soarelui, crisopraz, turcoaz, nefrit, agate, ochi de tigru, onix, jad, set cu spinel si labradorit - la 210 RON, cercei din argint cu chihlimbar, turcoaz - intre 70 - 125 RO si figurine din bronz.
"Am adus obiecte vechi, monezi vechi - la 100 RON, bijuterii din argint si alama, coliere din cristale facute de mine si de Sebi, care costa 15, 20 si 70 RON, cercei diferite modele - la 10, 15 si 25 RON", ne-a spus Dana Marijuana.
"Am adus inele din argint cu rubin inzoisit - 180 RON, cu lepidolit si jaspuri - la 160 RON, bratari talisman - 4 - 5 RON, cu lapis lazuli, ametist, cuart roz, ochi de tigru, sodalit, cercei cu pietre, bratari cu pietre.
"S-au dat bine colierele din chihlimbar baltic cu argint - intre 500 - 600 RON, jaspurile de toate felurile, animalutele din cuarturi de tot felul, aragonitele.
Familia Gabrian participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Traduceri in romana - Chemarea lui Cthulhu si alte povestiri stranii, Editura Leda, 2009, traducere Ligia Caranfil, ISBN 978-973-102-176-8 - Monstrul din prag, Editura Vremea, 2008, traducere Silvia Colfescu,ISBN 978-973-645-239-0 - Dagon si alte povestiri macabre, Editura Leda, 2005, traducere Mircea Oprita, ISBN 973-7786-96-3 - Demoni si miracole, Editura Leda, 2005, traducere Traian Fintescu,ISBN 973-7786-90-4 - Depozitia lui Randolf Carter - The Statement of Randolph Carter - Cheia de argint - The Silver Key - Dincolo de poarta cheii de argint - Through the Gates of the Silver Key - In cautarea cetatii Kadath - The Dream-Quest of Unknown Kadath Sursa:
google-analytics.com