Cautare

1154 de rezultate pentru "raportull aur argint" (3.09 secunde)
Romania a ocupat locul 8 in clasamentul final al Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2013 de la Brasov, cu 1 medalie de aur si 2 de argint, in timp ce Rusia s-a clasat pe primul loc cu 22 de medalii, 11 de aur, 7 de argint si 4 de bronz.
Cu echipa Romaniei a fost medaliata olimpica cu bronz in 1992 si cu argint in 1996, campioana mondiala in 1994 si campioana europeana in 2004.
Realizata din pietre semipretioase, argint si aur. ... Langa incuietoare, o floare din aur si argint, motiv inspirat dintr-o alta bijuterie creata special pentru imaginea colectiilor mele de bijuterii:
Colectiile de bratari, cercei, coliere, pandantive si inele realizate din argint 925 si argint placat cu aur si aur roz de 18 karate, incrustate cu pietre semipretioase, sunt innoite la fiecare 2-3 saptamani cu noi modele create dupa cele mai noi tendinte.
Cu “mistoul“ lui Adrian Nastase, care a declarat venituri exorbitante de pe urma fermei de la Cornu, unde se pare ca toate gainile fac oua de aur, iar colectia sa de tablouri este estimata la preturi de dinainte de ’89, eram oarecum obisnuiti si nu ne-a surprins.
Noi cu voi" a fost pus pe ritmuri de manea, intr-un videoclip cantat de Copilu de Aur, Artistu si Rudy. ... Tine cu tine", melodia este inceputa de Copilul de Aur, care canta "Sunt ei cu eiiii, noi cu vooooi". ... Copilul de Aur puncteaza:
De ce o afacere, fie ea si cu aur, a incins spiritele atat de mult incat a provocat trei fenomene rarisime? ... Ele demonstreaza ca, in afacerea devenita scandal, numita Rosia Montana, exista interese infinit mai mari decat exploatarea propriu-zisa a unui important zacamant de aur de care dispune Romania.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, incepand cu 13 decembrie 2004, o moneda din aur cu valoarea nominala de 100 de lei, emisiunea “Istoria aurului-engolpion cantacuzin“, potrivit unui comunicat al institutiei.
Peste 90% dintre ursii vanatia anul trecut, au fost exemplare din categoria trofeelor medaliate cu aur.
In acest an, Cristian a obtinut medalia de aur la Targul International Intel de Stiinta si Tehnologie de la San Jose, California. ... Pana la varsta de 78 de ani, acesta a adunat peste 24 de medalii, majoritatea de aur.
Atac DUR al lui Mutu la Generatia de Aur! ... Atunci jucau fotbalisti SMECHERI, nu astia!" Mutu a oferit un interviu in Prosport in care a vorbit in termeni duri despre comparatia cu Generatia de Aur si despre cei care pretind ca au facut parte din ea.
Cunoscutul campion de automobilism Titi Aur a postat pe Facebook o fotografie, cu un text de sustinere a lui Victor Ponta. ... Il votez fara rezerva pe Victor Ponta!', spune Titi Aur. Constantin Aur sau Titi Aur (n.
Trepatat albumele formatiei au ajuns in topurile din intreaga lume, cel mai recent, Endless Forms Most Beautiful primind discul de aur in tari precum Cehia, Germania sau Elvetia si de doua ori discul de platina in Finlanda. ... In plus a primit 5 discuri de aur si 3 de Platina.
8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; ... 500 de bucati pentru moneda din aur; ... 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; ... - 500 de bucati pentru moneda din aur;
8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; ... 500 de bucati pentru moneda din aur; ... 8.660,00 lei, exclusiv TVA, pentru moneda din aur, inclusiv brosura de prezentare; ... - 500 de bucati pentru moneda din aur;
Crema hidratanta pentru fata cu particule de aur unde acidul hialuronic cu greutate moleculara mica (de la compania Soliance, Franța) hidrateaza eficient straturile profunde ale pielii. ... Ionii de aur pur interactioneaza cu celulele pielii, literalmente trezindu-le la viata prin stimularea procesului de reinnoire.
Titi Aur, reguli in trafic. ... Eduard Pascu) Multiplul campion national la raliuri, Titi Aur, a prezentat, pentru cititorii DC News, in cadrul rubricii Jungla Urbana, principalele reguli care trebuie respectate pentru ca, atat soferii, cat si pietonii, participanti la trafic, sa se intoarca la familii in siguranta.
pandante din malachit, malachit brut, agat de Peru, calcedonia roz, agat dentrinic, charoit, magnetit, moldavit, opal, cobalto-calcit, crisopraz, eudialit, inele din argint, montati in pietre:
In cadrul targului colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end, gasiti si un stand cu bijuterii superbe, din argint, de firma si industrial, amestecate: ... Aici vin persoane din toate categoriile sociale si achizitioneaza bijuterii din argint, in functie de preferinte.
La standul Crinei Filisan din cadrul Targului de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv gasiti antichitati, precum tavi din bronz, alama si argint, dar si bijuterii superbe - inele de argint cu pietre semipretioase, la 30 RON, dar si la 60 RON si la 300 RON, o tava din alama argintata - 300 RON.
google-analytics.com