Cautare

1154 de rezultate pentru "raportull aur argint" (2.84 secunde)
Am venit cu melchior, lanioane, cutite de la 150 ron in sus, bricege incepand de la la 30 Ron, pana la 350 ron, un set din coral la 450 Ron, , brichete vechi pe be benzina, baga - un material din broasa testoasa fiarta, inele de argint, bratari din argint, lanturi de argint, la 40 Ron, un inel vechi cu 100 de euro, o traista, un ceas vechi.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, din 3 septembrie, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de industrie petroliera romaneasca.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a lansat azi in circuitul numismatic trei medalii din argint, tombac argintat si tombac cu ocazia aniversarii a 125 de ani de la nasterea diplomatului Nicolae Titulescu.
David Gavrilescu (foto), legitimat la Sah Club Oltenia Craiova, a obtinut medalia de argint la categoria Open 9 ani, el avand parte de o grupa grea, cu 85 de sportivi, patru dintre ei terminand in primii zece la Campionatul Mondial din Brazilia de anul trecut.
Sportiva de 20 de ani, care a fost la 29 de sutimi distanta de barem, a obtinut alte doua medalii, argint la stafeta si bronz la 800 de metri.
baritina de la Cavnic si de la Baia Mare - 90 RON, calco-pirita - 25 RON, baritina galbena - 70 RON, pandante din cristale - intre 10 - 20 RON, inele mari din argint, reglabile - intre 50 - 150 RON.
La standul firmei de bijuterii Sigrid, o gasiti pe Beatrice Mistodinis, director, care va poate da si sugestii in alegerea bijuteriilor din argint, cu pietre semipretioase sau simple.
Bruneta s-a vindecat cu apa de argint coloidal "De cand am problemele astea, nu mai stiu ce sa fac! ... Apoi, o prietena mi-a spus sa incerc si apa de argint coloidal, pentru ca ar avea efecte miraculoase.
Luni seara, la ceremonia de investire a noului Guvern, presedintele Traian Basescu a declarat ca se asteapta de la noul Executiv sa gaseasca solutii de creare de noi locuri de munca, el reiterand ca investitiile in exploatarile de minerit de aur si cupru reprezinta o astfel de solutie.
Exista retele bine organizate care aduc direct pe tejgheaua vanzatorului bijuterii din aur in cantitati de sute de kilograme la fiecare transport. ... Productia de bijuterii din aur este destinata in totalitate pietei interne, iar 50% din cea de argint este destinata exportului.
Prin Signal Gold, Signal Iduna Asigurari de Viata pune la dispozitia asiguratului primul produs care ofera posibilitatea incasarii beneficiilor din asigurare in AUR. ... HANSAgold este un fond de investitii orientat catre dezvoltare, cu plasamente in aur, sub forma fizica, valori mobiliare sau argint.
CM de la Sofia - Medalie de aur pentru Romania, la perechi mixte Romania a cucerit duminica medalia de aur la Campionatele Mondiale de gimnastica aerobica de la Sofia in proba de perechi mixte, prin Andreea Bogati si Valentin Mavrodineanu, clasati pe primul loc, cu 21,650 puncte, la egalitate cu spaniolii Vincente Lli Lloris si Sara Moreno.
Atunci totul s-a schimbat intr-o fractiune de secunda pentru tripla medaliata cu aur de la Atena in 2004. ... Cata, palmares impresionant • 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena 2004 • 7 medalii de aur la Campionatele Europene • 3 medalii de argint la Campionatele Mondiale
La standul Claudiei Bureata de la targul 100 de traditii romanesti, vizitatorii au putut gasi bijuterii deosebite, precum o salba veche, autentic machedoneasca, cu banuti si lapis lazuli, la 300 de euro, o bratara de aur, cu safire, la 2.500 de euro, o bratara din citrin si briliante, la 3.000 de euro, coliere cu granate, iar brosele sunt cu granate victoriene, cu coral natural, montura in aur, model art nouveau, brose in aur rosu si platina, un colier cu cuart natural si chihlimbar, la 250 de euro, o cutie de bijuterii cu foita de argint, la 150 de euro.
Chenarul de pe izvod (brau cu motivul franghiei rasucite - Nicula, brau cu flori - Șcheii Brasovului sau motive geometrice redate cu aur - Tara Fagarasului) inchide compozitia, avand rol de delimitare a spațiului sacru de cel profan.
Astfel, incepand din anul 2002, Magiunul de prune Topoloveni a inregistrat numeroase certificari ale calitatii, atat la nivel national- Marca de aur, Cod Operator Nato sau obtinerea calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, cat si european - Indicatia Geografica Protejata obtinuta in anul 2011, care plaseaza magiunul de prune Topoloveni in categoria premium a dulceturilor din fructe.
Tot in acelasi an, la Salonul de la Bruxelles a castigat si o medalie de argint pentru boghiul de tramvai. ... Boghiul pentru tramvai a mai castigat anul acesta o medalie de aur la Budapesta si una de argint la Zagreb, in Croatia.
Bijuteriile din argint 925 si argint rodiat, placat cu aur galben ssi roz de 18 karate, simple sau accesorizate cu zirconiu cubic, citrine, sidef, perle sau diamante sunt disponibile in colecțtii care se innoiesc frecvent.
din Craiova au avut o prestatie foarte buna, reusind sa revina acasa cu patru medalii, dintre care trei titluri nationale si o medalie de argint. Performere au fost Vanessa Balaci si Andra Bojneagu (foto), fiecare obținand cate doua medalii de aur.
De altfel, intregului tarm i s-a spus, din aceleasi motive, Coasta de Argint. ... Si, desigur, mult mai aproape, se afla salba de statiuni turistice, printre care se numara Albena si Nisipurile de Aur. ... Intreaga zona a fost numita Coasta de Argint din aceleasi motive.
google-analytics.com