Cautare

152 de rezultate pentru "psiholog" (3.08 secunde)
Supusi la aceasta incercare prin conferirea acestei capacitati de catre o sfera extraterestra (un fel de metaconstiinta), 3 oameni de stiinta (un psiholog, o biochimista si un matematician) - deci persoane educate - cad victima propriilor temeri si incep sa-si materializeze fricile lor patologice, riscand in final sa se omoare unul pe celalalt.
Un psiholog umanist american a cercetat maladia acestui tipar uman prin ceea ce el a denumit sand-box syndrom- sindromul cutiei de nisip- , adica inductia la scara popoarelor a unor modele de viata care amesteca uitarea de sine cu stari ludice capabile sa anuleze perceptia realista si grava, matura a lucrurilor.
mi s-a raspuns ca in acest weekend vei afla adevarul despre ce inseamna un stil de viata sanatos de la A la Z, ce inseamna si cum se face miscarea pentru sanatate si te vei relaxa prin terapia unui psiholog clinician.
Un psiholog umanist american a cercetat maladia acestui tipar uman prin ceea ce el a denumit "sand-box syndrom"- sindromul cutiei de nisip- , adica inductia la scara popoarelor a unor modele de viata care amesteca uitarea de sine cu stari ludice capabile sa anuleze perceptia realista si grava, matura a lucrurilor.
Simona Ciff, psiholog clinician, a postat pe blogul top-psy.ro un articol cu titlul: "Cei patru cai ai Apocalipsei prezic despartirea in cuplu".
George Paun - Consilier al Ministrului Muncii, pentru Dizabilitate, Doamna Raluca Anton - Psiholog-psihoterapeut, Asistent de formare in cadrul proiectului "Si ei trebuie sa aiba o sansa!", APCCR
Se gandeste sa mearga cu Andrei la un psiholog, ca sa-l ajute sa treaca mai usor peste clipele de groaza prin care a trecut.
Nu e nici psiholog (cu drept de libera practica), nici cadru didactic si nici cadru medical. In Romania, logopedia exista doar ca meserie, existand in Nomenclatorul ocupatiilor dar nu se invata ca si specializare in facultati de profil.
Pentru a fi un bun homeopat medicul trebuie sa aiba cunostinte temeinice de medicina alopata, sa fie un bun practician si un fin psiholog.
Profund, bun orator si un remarcabil psiholog, SFANTUL STEFAN era inzestrat cu un sentiment religios exceptional de cald si de puternic.
Pentru a nu va influenta, reproducem integral articolul care rezuma analiza psihologica a celebrului basm, produsa nu de mintea unui psiholog, ci mai degraba a unui obsedat sexual scapat de la balamuc.
Cele 5 tipuri de barbati infideli, identificate de un psiholog Psihologul Martyn Stewart a publicat o carte in care analizeaza de ce insala barbatii si care sunt sansele ca partenerul tau sa calce stramb folosind o serie de ecuatii si analize.
"Sa ai acel spatiu este extrem de dificil de obtinut" intrucat este o "problema de structura osoasa" si este o particularitate pe care putine femei o au, avertizeaza Barbara Greenbert, psiholog si specialist in psihologia adolescentilor in Connecticut (SUA).
Si in acest caz, caracteristica yang, masculina si expansiva, isi arata diferenta fata de yin-ul feminin, contractil", precizeaza Celestina Boldi, psiholog.
In 2014, a te duce la psihoterapeut (care este un psiholog specializat in psihoterapie) este echivalent cu a te duce regulat la medicul de familie pentru retete sau la stomatolog pentru detartraj sau plombe.
E mult mai profund decat sexul conventional." Un psiholog care foloseste aceasta practica sexuala pentru a revitaliza relatiile pacientilor ei a povestit ca, in pofida stereotipului ca barbatii urmaresc doar atingerea orgasmului, majoritatea dintre clientii ei devotati sunt barbati:
Persoanele in cauza pot beneficia de serviciile unui psiholog, psihoterapeut, kinetoterapeut, logoped la recomandarea medicului psihiatru. Sunt insa voci din societatea civila care critica actul normativ.
Primele intrebari ale interviului au fost puse de tanarul ufolog elvetian Fabrice Bonvin, scriitor, psiholog ca formatie, care se ocupa in special cu impactul aparitiilor asupra martorilor si cu relatia OZN-urilor cu ecologia.
Hedi Hoka este doctor in psihologie, psiholog specialist in dezvoltare personala, antreprenor si autor de carti inspirationale cu o abordare moderna si realista.
Cel intervievat a fost de acord ca din prelucrarea unor date in anii ’60 si ’70, rezulta intr-adevar ca manifestarile fenomenului OZN urmeaza o curba de frecventa care arata ca un program de invatare ireversibila, un "program de consolidare" de tipul celor descrise de faimosul psiholog B.F.
google-analytics.com