feminis.ro : Cele 5 tipuri de barbati infideli, identificate de un psiholog

Psihologul Martyn Stewart a publicat o carte in care analizeaza de ce insala barbatii si care sunt sansele ca partenerul tau sa calce stramb folosind o serie de ecuatii si analize.
Cartea, numita "Why Men Really Cheat", inglobeaza o serie de analize ale creierului barbatilor, studii de caz anonime si formule matematice, in urma carora psihologul a calculat care sunt tipurile de personalitate cele mai predispuse la infidelitate si a reusit sa explice motivatia actiunilor acestora.
Iata care sunt, potrivit cercetarilor lui Martyn Stewart, cele 5 tipuri de barbati pe care sa ii eviti daca nu vrei sa te alegi cu inima franta:

Influentabilul
Este barbatul care are un cerc de prieteni pe care il frecventeaza constant, merge adesea prin baruri si se imbata alaturi de ei, fiind extrem de usor de influentat de catre acestia. Are cele mai mari sanse sa calce stramb.

Manipulatorul
Calculeaza tot timpul ce mutari are de facut, are secrete si e siret pana peste poate.

Impulsivul
Este genul de barbat care intai actioneaza si apoi gandeste. Sa nu te surprinda daca vine spasit la tine si iti spune ca n-a facut-o intentionat si ca nu s-a gandit la consecinte.

Oportunistul
Atitudinea lui tradeaza faptul ca va profita de o astfel de ocazie fara sa clipeasca daca il avantajeaza pe moment.

Misoginul
E genul acela de barbat care nu intelege femeile, nu le sustine, in mod special cand vine vorba de partenera lui, insa va gasi intotdeauna un strop de simpatie pentru alte potentiale cuceriri.

Cartea lui Stewart a avut un atat de mare succes incat acum si-a propus sa faca o serie de cercetari pentru un volum dedicat infidelitatii in randul femeilor.