Dr. Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
La standul Librariei Homeopate gasiti cartin de la editura cu care aceasta colaboreaza: Tehnopress.
Iata catava titluri: "Dictionar homeopat" (roman - englez si englez - roman) de Dr. Silvia Vasile, cu termeni din Repertoarul KENT, "Discutii cu pacientul" de Dr. Silvia Vasile si Severin Sanzianu, "Senzatii ca si cum" de Herbert A. Roberts), "Conferinta de la Esalen" de George Vithoulkas, "Esenta materiei medica" de George Vithoulkas, "Repertoar al remediilor psihice".

La stand, am intalnit-o pe Laris Balan, masteranda la Marketing si Comunicare in Afaceri si asistent-consultant la o firma de training si consultanta, Premian. Aceasta lucreaza cu dr. Silvia Vasile pe partea de marketing, la aceasta librarie.


Despre dr. Silvia Vasile


Homeopatia este o forma de medicina complementara, alaturi de: acupunctura, osteopatie, fitoterapie etc. Pentru a fi un bun homeopat medicul trebuie sa aiba cunostinte temeinice de medicina alopata, sa fie un bun practician si un fin psiholog.

De ce homeopatie? Homeopatia este o alternativa, fiecare pacient isi defineste singur tipul de medicina care i se potriveste, si fiecare pacient isi are medicul sau fata de care are afinitati, in care are incredere.

Dr. Homeopat Sivia Vasile, medic primar medicina generala, are compentente in : Acupuntura si Homeopatie.

Studii: Academia Internationala de Homeopatie clasica Alonissos Grecia. Lector al centrului de perfectionare pe homeopatie, reprezentant al Academiei Internationale de Homeopatie Alonissos in Romania din Grecia, Lector al cursurilor Prof. Vithoulks in Romania.

Traducator de carte, cu peste 20 de titluri de carte in homeopatie.