Cautare

152 de rezultate pentru "psiholog" (4.37 secunde)
Pentru cei cu studii superioare au fost oferite posturi de ingineri mecanici, ingineri nave, gestionar, jurist, psiholog etc. Au ramas neocupate locuri in constructii, asigurari, contabilitate, constructii navale.
Asta nu înseamna însa ca nu sunt solicitari si pentru alte domenii (psiholog, medic veterinar, inspectori).Cea mai mica rata a somajului din ultimul an si jumatateUrmarea directa a aparitiei de noi locuri de munca în piata este, cum era de asteptat, o scadere considerabila a ratei somajului.
Asta nu înseamna însa ca nu sunt solicitari si pentru alte domenii (psiholog, medic veterinar, inspectori).Cea mai mica rata a somajului din ultimul an si jumatateUrmarea directa a aparitiei de noi locuri de munca în piata este, cum era de asteptat, o scadere considerabila a ratei somajului.
În prezent, în Dolj sunt însa vacante si o serie de locuri de munca pentru alte specializari - inspector administratie publica (13), consilier economic (4), consilier juridic (2), arhitect cladiri (1), farmacist (1), medic specialist (1), psiholog (1).
Maria Oprisa, psiholog si patron al acestei firme cu poligraf, ne-a declarat ca detectarea comportamentului simulat al angajatilor sau al persoanelor fizice este un lucru curent in tarile dezvoltate.
Copilul a fost audiat insa de un ofiter judiciarist, a fost consultat un psiholog si, in opinia acestora, nu are un comportament disimulat.
MedLive.ro va prezinta un interviu cu dna Catalina Dumitrescu, psiholog si psihoterapeut clinician, cu care am discutat despre efectele negative ale acestei legaturi de intimitate cu televizorul.
Nu trebuie sa fii psiholog sau sociolog ca sa stii regula elementara a varfului de atentie. Sau poate emisiunea e programata intentionat ca sa n-aiba audienta?
Domnule, dar ea e cel mai bun psiholog, ca a lucrat cu oameni, spre deosebire de zootehnisti, care au lucrat cu vaci, scroafe si gaini.
Mihai Dragomir este de asemenea Profesor, Psiholog, Maestru al Sportului, Specialist si preparator in pregatire psiho-fizica si antrenor de arte martiale.
De aceea voi deschide o scoala de videochat in care vor fi predate cursuri de igiena, unde va va vorbi un psiholog cu fetele, un sexolog, dar si un IT-ist.
Cercetator si psiholog la Microsoft, Mary Czerwinski, spune: "Este pentru femeile care mananca in situatii emotionale si s-a dovedit ca un sutien este perfect pentru a masura bataile inimii".
Un psiholog atrage atentia asupra posibilelor traume pe care copiii le-ar putea dezvolta in timp. Cei doi copii ai Roxanei Onu (24 de ani), folositi de tanara in spectacole erotice pentru pedofili straini, s-ar putea intoarce la tatal si la bunica lor, sau ar putea ajunge in custodia statului.
Cercetatorii au demonstrat ca activitatea noastra din acest spatiu virtual poate oferi indicii despre personalitatea fiecaruia, explica doamna doctor Simina Munteanu, psiholog clinician Mental Health Clinic.
"In iubire intervin mai multi factori, unii emotionali, pe care nu-i putem controla, cum ar fi pasiunea, si care dupa o vreme pot sa dispara, dar si elemente ce depind de noi, cum ar fi angajamentul fata de persoana iubita, explica plin de banalitati un oarecare Francisco Cabello, medic si psiholog spaniol, care tine sa ne asigure ca stiinta are un rol bine conturat in problemele sentimentale.
Este o sfidare inconstienta, care vine din refuzul de a accepta ideea masei, explica Satoshi Kanazawa, un psiholog de la Școala de Știinte Economice si Politice din Londra, intr-un studiu publicat in revista "Study Magazine".
www.la-psiholog.ro informeaza: Da, barbatii le spun femeilor doar cea ce vor ele sa auda. Femeile vor ca barbatii sa fie sinceri dar cind aud raspunsurile nu le plac.
Vlad Stroescu, medic specialist in psihiatrie, alaturi de Catalina Dragulanescu, psihoterapeut si psiholog clinician, si Simona Radu - Rauta, medic psihiatru, vor dezbate testamentul literar si filozofic al profesorului american Irvin Yalom, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti din lume in domeniul psihoterapiei.
De asemenea, Mihai Codrin Cardu este un artist care detine calitatile aferente, cat si ochiul de psiholog fin al caricaturistului, are umor, concizie, indemanare de a desena, inteligenta si rapiditate in executarea lucrarilor.
Psiholog Alina Blagoi: 12 reguli care duc catre impacarea cu sine 1. Traieste zilele pe rand Indiferent ce se intampla, oricine poate lupta eficient doar lupta de astazi.
google-analytics.com