Cautare

152 de rezultate pentru "psiholog" (4.71 secunde)
Am plans, am fost la psiholog, la solariu si la RMN. L-am apelat de la alte numere si i-am scris SMS-uri pline de compasiune.
Psiholog Lucia Popescu: - Adesea ne intrebam cat de mult ajuta familia in cazul unei persoane cu diabet. Studiile indica o legatura semnificativa intre suportul membrilor familiei si acceptarea si respectarea tratamentului.
Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2019 cade pe 21 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi a anului, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului.
Cercetatorii au demonstrat ca activitatea noastra din acest spatiu virtual poate oferi indicii despre personalitatea fiecaruia, explica doamna doctor Simina Munteanu, psiholog clinician Mental Health Clinic.
Pentru a se pregati de lupta cu boala, Leo a mers la psiholog. Nu am facut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul.
Manfred Spitzer - psihiatru, psiholog, profesor la Harvard si seful Clinicii de psihiatrie din Ulm, Germania, care a conferentiat nu de mult si in Bucuresti pe aceasta tema, a detaliat riscurile in cartea Dementa digitala.
Pacientii care fac radioterapie la Amethyst beneficiaza de o sedinta gratuita de psihoterapie cu un psiholog si de o sedinta de consiliere a unui specialist in nutritie.
Culmea este ca la un moment dat ma simteam ingrozitor pentru toata furia si dorinta de a plati ceea ce imi facuse doamna in cauza (dorinte nematerializate in vreun fel), motiv pentru care am apelat la un psiholog ca sa inteleg ca tot ceea ce simte un om (in cazul doamnelor in cauza, chipurile, iubire) nu poti cenzura, dar asta nu inseamna ca ceea ce fac este normal, moral sau ca au dreptul sa te acuze pentru ca nu intelegi ce mult ti-au iubit sotul.
Efectul campaniei s-a reflectat si in cresterea adresabilitatii la medicul dermatolog, psiholog si chiar nutritionist (specialitati conexe la care este bine sa se adreseze pacientul cu psoriazis).
Daca intrebati un psiholog, acesta va zice ca rautatea vine din lipsa de iubire, ca rautatea este posibila doar in absenta iubirii.
Practic nu s-a schimbat nimic, tot eu conduc!“), pare sa urmeze, prin acceptarea functiei de presedinte onorific al noului PPRM, calea estomparii treptate din viata publica, asemenea altor cativa fosti presedinti, deveniti onorifici si uitati deja de toata lumea (cine mai vrea sa stie ceva azi de Ion Diaconescu ori cine il mai asculta, decat, poate, recitandu-si vechile epigrame, pe Mircea Ionescu-Quintus?!) Nu trebuie sa fii mare psiholog pentru a intelege, ascultan-du-l pe fostul presedinte ale PRM, ca aceasta debarcare nu l-a gasit deloc pregatit.
Fiindca, intr-adevar, e de-a dreptul suprarealista ideea ca ar putea cineva, fie el oricat de talentat si de fin psiholog, sa imite inimitabilul mod de a se exprima al atator persoane din PSD.
Fiindca, intr-adevar, e de-a dreptul suprarealista ideea ca ar putea cineva, fie el oricat de talentat si de fin psiholog, sa imite inimitabilul mod de a se exprima al atator persoane din PSD.
Psiholog de formatie si terapeut in stiinte cognitive, el avanseaza un proiect de lege, pe care-l crede revolutionar, prin care sa fie asigurata calitatea in educatie.
ori canal nu poate fi decat un psiholog. Profesorul Mielu Zlate (născut în urmă cu 70 de ani pe meleagurile noastre) definea psihologia drept ştiinţa care studiază
pe toate actele, in faţa semnăturii sale, titlul de psiholog după ce a terminat o facultate la FF.
pe toate actele, in faţa semnăturii sale, titlul de psiholog după ce a terminat o facultate la FF.
Avid de a fi in centrul atentiei, Gigi ar face orice pentru a se uita cineva la el, cam aceasta ar fi explicatia pe care ar da-o orice psiholog, daca s-ar decide sa se trateze intr-o buna zi.
Gestul barbatului care a intrat in zidul Ambasadei Rusiei este unul revendicativ, simbolic, spune psihologul criminalist, Tudorel Butoi. Acesta considera ca incidentul socant are un mesaj puternic, iar gestul este unul disperat.
Asta ridica problema accesului la droguri pentru tineri, tot mai usor, inclusiv in randul adolescentilor. Carmen Oprea, psiholog in cadrul Agentiei Nationale Antidrog.
google-analytics.com