Cautare

4639 de rezultate pentru "proiect" (3.51 secunde)
Dupa anunturile care aratau ca Ungaria ar putea merge pe mana Rusiei si Ucrainei pentru a se aproviziona cu gaze si dupa ce Bulgaria a semnat un acord cu Grecia si Rusia pentru construirea unei conducte de petrol de la Marea Neagra la Marea Egee, gazoductul Nabucco ar fi putut ramane doar un proiect pe hartie.
Primul proiect va fi acela de imbunatatire a capabilitatii personalului Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN) in vederea evaluarii Raportului Periodic de Securitate Nucleara pentru centrala nucleara Cernavoda, Unitatea 1.
manager de proiect. Cursul se adreseaza persoanelor care vor sa completeze cereri de finantare pentru programele Uniunii Europene (Phare, Fonduri Structurale), potentialilor manageri de proiect din mediul de afaceri, societate civila si institutii publice, reprezentantilor organizatiilor care sunt conduse prin proiecte sau doresc sa implementeze managementul prin proiecte.
Dezvoltatorul imobiliar South Pacific, detinut in proportie de 50% de fondul american Warburg Pincus, lanseaza in acest an un proiect-pilot, ce va cuprinde 80 de garsoniere cu gradina, pe sistemul caselor insiruite, la un pret de 60.000 euro/unitate, ca masura de raliere la programul "Prima Casa".
El a intocmit un proiect de finantare, a accesat fonduri europene si s-a apucat de treaba, pe strada Garlesti. ... Aveam alte doua-trei variante, pentru a face o piscina, un strand, dar fondurile se epuizasera", a povestit tanarul Claudiu Cring-Foamete, care este si managerul de proiect.
Noul sediu al Operetei, un proiect incheiat intr-o tara care-si lasa balta interesele (Autor:
Este doar un pretext pentru o lupta politica fara orizont, care contribuie esential la lipsa de entuziasm pentru In 1918 Marea Unire n-a fost ceva spontan, o toana de moment, ci finalizarea unui proiect de aproape un secol, proiect potentat de anul revolutionar 1848 si urmarit atat de politicieni, cat si de intelectuali.
Primul proiect isi propune ca 17 centre de cercetare sa fie dotate cu angiografe destinate cercetarii angiografice pentru afectiunile vasculare cerebrale, coronariene, vasculare periferice si pentru tumorile abdominale. ... Si iata ca acest proiect s-a concretizat.
Vreau sa le reamintesc domnilor de la minister, parintilor si mai ales elevilor de la Scoala Centrala din Bucuresti ca in Europa aia unita unde ne tot caznim cu mic, cu mare sa intram, exista la nivelul Consiliului Europei o Charta pentru Scolile Democratice fara Violenta adoptata la Strasbourg in 16 iulie 2004, Charta in temeiul careia in 2004-2005 s-a realizat un proiect european la al carui continut au contribuit scoli din intreaga Europa, inclusiv tari est-europene precum Ungaria, Bulgaria, Croatia, Rusia, Macedonia, Serbia, Ucraina...
De ce in acest proiect de modificare a legislatiei in domeniul rutier nu au fost prinse exceptiile pentru membrii ambasadei americane si puscasii marini americani .
Spuneti un proiect pe care l-a promis in 2004 si s-a intamplat. Este foarte bun la diagnostic, este foarte slab la a propune si la a pune in practica un proiect.
Realizarea unui proiect feroviar care i-ar asigura Romaniei o portiune de cale ferata rapida pe baza tehnologiei din China a fost unul dintre proiectele discutate de Victor Ponta si omologul chinez.
Acestora le-a fost inminat un proiect de lege privind statutul deputatilor si senatorilor, care le confera drepturi suplimentare fata de restul romanilor.
Cu sanse reale de castigare a licitatiei organizate in luna august au intrat doua asocieri de firme, anume, pe de o parte, Proiect Bucuresti SA, Ecoterra SRL, Metroul SA, Western Outdoor SRL, Alpha Studio, pe de alta parte, Iptana SA, asociata cu WSP Group SRL.
Infrastructura va cobori pe locul 2 ca importanta in alegerea unui proiect si a unei zone.
Cel mai laborios proiect pentru imaginea Romaniei in USA si pentru sprijinul comunitatii romano-americane s-a desfasurat cu succes recent, la Hollywood, unde au participat nume importante din cinematografia americana.
"Ce se doreste de fapt prin acest proiect de lege? ... "UDMR s-a grabit cu adoptarea acestui proiect pentru ca pana in momentul integrarii sa faca primul pas spre autonomia teritoriala.
La randul sau, primarul orasului Cernavoda, Gheorghe Hansa a aratat importanta pe care o are acest proiect pentru bunastarea orasului si a subliniat ca foarte multa lume, de la Constanta pana la Bucuresti asteapta aceasta investitie, care va crea locuri de munca." Intrebati 10 cetateni din Cernavoda daca sunt de acord cu relansarea constructiei la reactoarele doi si trei, si 8 dintre ei va vor raspunde ca da, pentru ca au vazut care sunt avantajele." a declarat primarul orasului Cernavoda.
Depozit de obiecte recuperate Bigelow a angajat subcontractanti si, afirmativ, a modificat cladirile companiei sale aerospatiale din Las Vegas, construind un complex subteran, sigur, pentru a stoca materiale colectate de proiect.
FARCAS) In 16 decembrie 2017, un articol din The New York Times, scris de Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean, dadea in vileag faptul ca Pentagonul a finantat, intre 2008 si 2012, cu 22 milioane de dolari, un proiect ultra-secret privind fenomenul OZN.
google-analytics.com