Cautare

4639 de rezultate pentru "proiect" (3.25 secunde)
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
Spuneam la acea vreme ca este absolut imperioasa o completa reevaluare a respectivului Proiect si, in fond, un nou Cod Silvic care sa reflecte intru-totul realitatea, necesitatile, cerintele si obligatiile fata de sectorul silvic romanesc.
UN PROIECT PENTRU O CRESTERE ECONOMICA SUSTENABILA Evenimentul de lansare in dezbatere publica a documentului strategic:
Ea a fost posibila in primul rand prin acceptarea de catre cetatenii romani a costurilor economice si sociale ale tranzitiei, si imi place sa cred ca manifestarile de joi seara, de la Ateneul Roman, au fost, inainte de orice, un omagiu adus simplilor cetateni, care au facut posibila implinirea acestui proiect national.
Legea creditului agricol, proiect propus de Ministerul Agriculturii, este destinata investitiilor pe termen lung, de pana la zece ani, cu o perioada de gratie de unu pana la cinci ani.
Prin intermediul firmei pe care o patroneaza, aceasta a castigat in 2001, in cadrul Programului pentru Politici Regionale si de Coeziune - componenta Restructurare Industriala si Dezvoltarea Resurselor Umane, o finantare nerambursabila pentru derularea unui proiect.
Mai nou, Chirita a afirmat ca proiectul de fezabilitate va fi facut in aceasta iarna, urmand a se vedea daca acest proiect poate fi demarat. ... Studiul de fezabilitate pentru demararea acestui proiect va fi facut cel mai probabil, dupa spusele primarului Chirita, in aceasta iarna.
"Politici in dialog", un proiect informativ despre politicile europene Un alt proiect pe care il lanseaza in aceasta perioada CCINA Constanta, prin intermediul Centrului Euro Info poarta denumirea "Politici in dialog".
Lucrarile se vor efectua pe baza unui proiect realizat de catre Agentia Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA), a declarat pentru Mediafax Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral.
Doljul va depune luni primul proiect cu finantare prin Programul Operational Regional, proiect care vizeaza reabilitarea drumului judetean Lacrita-Cosoveni-Ghindeni.Proiectul de reabilitare a drumului judetean care uneste Drumurile Nationale 65 Craiova-Pitesti, 6 Craiova-Bucuresti si 55 Craiova-Bechet va scurta, potrivit autoritatilor judetene, drumul soferilor care intentioneaza sa ajunga în punctul de frontiera Bechet.
Doljul va depune luni primul proiect cu finantare prin Programul Operational Regional, proiect care vizeaza reabilitarea drumului judetean Lacrita-Cosoveni-Ghindeni.Proiectul de reabilitare a drumului judetean care uneste Drumurile Nationale 65 Craiova-Pitesti, 6 Craiova-Bucuresti si 55 Craiova-Bechet va scurta, potrivit autoritatilor judetene, drumul soferilor care intentioneaza sa ajunga în punctul de frontiera Bechet.
Astfel, un proiect poate fi considerat in acord cu potentialul agricol al zonei daca cel putin 75% din structura plantelor de cultura sau din efectivul de animale vizat de proiect se incadreaza in zona cu potential mediu.
Cuantumul sprijinului si plafoanele maxime ale cofinantarii publice pentru un proiect sunt pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si mijlocii de 50% din valoarea eligibila a investitiei, cu un plafon maxim al sprijinului public nerambursabil de 2.000.000 €/proiect.
Retailerii si producatorii se vor reintalni maine, 21 octombrie, pentru a pune in discutie un proiect de lege in care se vor regasi anumite prevederi din Codul de Bune Practici care tin de eliminarea obligativitatii unor taxe si interzicerea vanzarii sub costul de productie.
Investitorii selectati in constructia reactoarelor nucleare 3 si 4 la centrala de la Cernavoda au propus statului, care detine 51% din proiect, sa isi diminueaze participatia, iar acordul final privind structura companiei de proiect ar putea fi incheiat pana la 30 noiembrie.
Consiliul local a depus anul trecut, la Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, un proiect integrat pentru atragerea fondurilor necesare investitiilor.
Investitia efectuata cu banii accesati prin proiect trebuie neaparat sa aiba o eficienta din punct de vedere energetic mai mare cu minimum 20%. Pana in luna mai 2010, trebuie folositi toti banii pusi la dispozitie in proiect.
Dupa mai bine de sapte ani de la primul acord de cooperare, semnat la Viena, pentru infiintarea unui consortiu in vederea efectuarii unui studiu de fezabilitate pentru gazoductul Nabucco, reprezentantii statelor implicate in proiect vor parafa, astazi, un nou acord la Ankara (Turcia).
Reabilitarea s-a facut pe baza unui proiect de 27,8 milioane de dolari, bani proveniti dintr-un imprumut de la Banca Mondiala si din contributii ale guvernului.
Videanu precizeaza insa ca, deocamdata, Romania nu a primit nicio oferta oficiala de a intra in acest proiect. ... Videanu afirma ca, in paralel cu proiectul Nabucco, Romania nu respinge niciun alt proiect care sa consolideze securitatea energetica a Romaniei.
google-analytics.com