Cautare

4639 de rezultate pentru "proiect" (3.22 secunde)
Berbec Luna Noua iti stimuleaza creativitatea artistica si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc.
Intre 1984 si 1988, Alexander participase la un proiect secret OZN, numit, pentru convenienta Advanced Theoretical Physics (ATP). ... Dar daca - asa cum sugereaza autorul - fenomenele enuntate sunt legate intre ele, apar enorme implicatii teleologice, privind doctrina ca Universul are un scop, un proiect si un Proiectant.
Proiect SA Craiova - cea mai scumpa oferta Firma Proiect SA din Craiova a prezentat un proiect de 1,95 miliarde de lei plus TVA, care poate fi executat in 30 de zile, firma Robicons din Craiova a venit cu un proiect de 1,20 miliarde plus TVA, care poate fi finalizat in 45 de zile, iar firma Irimat Cons din Ploiesti a prezentat un proiect de 888 de milioane, cu termen de executie de 28 de zile.
Deputatul liberal Emil Strunga a anuntat ca la inceputul urmatoarei sesiuni parlamentare va depune un proiect de act legislativ referitor la infiintarea unei noi comune - Suhurlui, care in acest moment are statutul de sat. "Am realizat un proiect referitor la reorganizarea comunei Rediu.
In viitoarea sedinta a Consiliului Judetului este posibil sa intre pe ordinea de zi un proiect de hotarire prin care aparatura electrocasnica data spre folosinta mai multor persoane din judet in cadrul proiectului Agroturismul Galatean va fi redistribuita unor institutii sociale din 23 de localitati.
In cadrul programului "Un primar, un proiect", fiecarui gospodar-sef democrat din tara i se va cere sa intocmeasca macar un proiect pentru atragerea de fonduri structurale. ... "Partidul Democrat va urmari ca primarii PD sa faca macar un proiect pe an care sa fie folositor cetatenilor.
Democratii au lansat un proiect important pentru tara in contextul aderarii la UE. “Am aprobat si lansat la Buzau programul 'Un primar - un proiect'. ... Voi cauta sa propun un proiect si pentru Galati.
La ora actuala comuna are un proiect intocmit, si trimis la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor si la Ministerul Integrarii Europene, pentru o statie de transfer si selectare a deseurilor menajere, si se lucreaza la un nou proiect, pentru extinderea sistemului de canalizare in intreaga comuna, precum si pentru construirea unui campus scolar.
Democratii au depus la Parlament un proiect privind votul uninominal in paralel cu cel al APD.
Un astfel de proiect, care, se pare, potrivit declaratiei edilului sef al urbei, ca nu va avea sansa sa ramana pe ordinea de zi este cel privitor la trecerea din domeniul privat in domeniul public al municipiului Galati a imobilului situat pe str.
Costul de executie a pasajului subteran din centrul Craiovei a fost redus cu o treime dupa ce primariei i s-a trasat limita de finantare pentru fiecare proiect de infrastructura din cadrul Programului Operational Regional - Axa 1.
Fostul presedinte PSD critica schimbarea brusca de pozitie a social-democratilor pe tema tipului de republica si afirma ca partidul trebuie sa vina cu un proiect propriu de Constitutie si nu cu solutii scoase din palarie.
Pentru ca ieri am prezentat punctul de vedere politic al Grupului PSD in declaratia politica cu tema "PROIECTUL LEGII SISTEMULUI UNITAR AL PENSIILOR PUBLICE - O COMPILATIE NEREUSITA, NEOPORTUNA SI INUTILA", spunand ca este un proiect nefundamentat, contradictoriu si incoerent, o improvizatie legislativa, care nu numai ca nu tine seama de opiniile si amendamentele diferitelor categorii sociale, dar nu tine cont nici de opinia specialistilor in domeniu.
"Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Prin adoptarea acestui proiect de lege, Guvernul ignora principiul solidaritatii sociale, atat de necesar pe perioada de criza economica.
Componenta nominala, regulamentul de functionare si termenele de realizare a sarcinilor aflate in competenta celor doua grupuri vor fi adoptate de catre conducerile statutare ale formatiunilor politice semnatare, se arata in proiect. ... Liderul PSD spune, de asemenea, ca a discutat despre proiect cu Crin Antonescu.
"Avem un proiect de lege pe care-l depunem, un proiect de combatere a mitei electorale, care presupune interzicerea expresa in lege a oferirii de cadouri si de bunuri.
PDL trebuie sa construiasca din 2011, 2012, acel proiect si sa-i convinga pe romani ca e un proiect viabil, pe 10 ani de acum inainte.
"Doamna ministru Sulfina Barbu este intr-o situatie delicata - trebuie sa sustina un proiect de lege avansat de domnul Sebastian Lazaroiu, care a fost ministru atat de putin timp, insa a lasat o mostenire atat de grea, inclusiv acest proiect de lege.
"Acum doua saptamani, doamna Andronescu a propus in grupul nostru din Senat un proiect de lege privind organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat. ... Dintr-o eroare a unor consilieri, lista de semnaturi de pe celalalt proiect legislativ a fost copiata pe noua propunere.
Ponta il acuza pe Basescu de lobby in favoarea Gold Corporation Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Traian Basescu de faptul ca, desi ocupa prima pozitie a tarii, face lobby in favoarea unei companii private in proiectul Rosia Montana si afirma ca un proiect de asemenea anvergura nu trebuie realizat prin lobby politic.
google-analytics.com