Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA: manager de proiect. Cursul se adreseaza persoanelor care vor sa completeze cereri de finantare pentru programele Uniunii Europene (Phare, Fonduri Structurale), potentialilor manageri de proiect din mediul de afaceri, societate civila si institutii publice, reprezentantilor organizatiilor care sunt conduse prin proiecte sau doresc sa implementeze managementul prin proiecte.
Flavia Arsoi, director executiv la Centrul de Afaceri Master, ne-a comunicat ca obiectivul cursului este dezvoltarea abilitatilor participantilor de a elabora, a planifica si a implementa proiecte fezabile, de a pregati persoane capabile pentru ocupatia de Manager de Proiect (cod COR 241919). La sfarsitul cursului absolventii vor fi capabili: sa identifice idei de proiecte realiste; sa defineasca in mod corect obiectivele unui proiect; sa planifice corect activitatile necesare atingerii obiectivelor stabilite; sa gestioneze situatii posibile de risc; sa aloce resursele necesare derularii activitatilor planificate; sa formeze si sa coordoneze echipe de proiect; sa coordoneze implementarea proiectului; sa gestioneze contractele incheiate in cadrul proiectului.
In urma sustinerii unui examen, participantii vor obtine un Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii. Cursul este sustinut de un trainer, membru al TEAM Europe a Reprezentantei Comisiei Uniunii Europene. Trainingul se va derula cu un grup de maximum 16 participanti. Cursul presupune cinci zile de pregatire intensiva la Deva, urmate de cinci zile de asistenta pentru elaborarea Lucrarii de absolvire.
Perioada de pregatire intensiva este intre 22 si 26 octombrie. Loc de desfasurare: Deva, sala de curs din Cladirea Sindicatelor. CNSLR Fratia, parter, str. Kogalniceanu. Costul cursului este de 1.500 RON si se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG 129/2000, republicata, fiind curs autorizat CNFPA. Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax: 0254/230717 si tel./fax: 0254/218111 sau la email: [email protected] sau [email protected].