Cautare

560 de rezultate pentru "profesionisti romi" (2.78 secunde)
Profesionisti UNICEF pentru adoptii Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca va lua cateva masuri si in privinta adoptiilor internationale. ... Asa ca aceasta comisie va fi compusa din profesionisti ai UNICEF“, a argumentat Tariceanu.
Oricat de ciudat ar parea, trebuie sa spun ca politica romaneasca de dupa 1990 n-a reusit sa aduca de prea multe ori in functii publice oameni la fel de profesionisti si dedicati interesului public precum cei din perioada interbelica sau chiar cea comunista.
Nominalizarile la toate categoriile Premiilor Gopo au fost stabilite de un juriu de preselectie alcatuit din 11 profesionisti din domeniu:
Presedintele PSD a mai spus ca, daca partidul pe care il conduce nu va avea curajul sa prezinte o garnitura de oameni "profesionisti si onesti" pentru functiile executive si alese, acesta nu isi va redobandi credibilitatea.
Afirmatia este valabila si in cazul SC Shark SRL, cu incinta in Portul Constanta, actionarii societatii fiind Gheorghe Oancea, presedinte al Asociatiei Nationale a Scafandrilor si Salvamarilor Profesionisti si Gabriel Lucian Balan.
Anul acesta, in iunie, expira mandatele magistratilor romani la instantele judiciare ale UE, judecatoarea Camelia Toader, de la Curtea de Justitie a Comunitatii Europene si judecatorul Valeriu Ciuca, de la Tribunalul de Prima Instanta al Comunitatii Europene, astfel incit puterea de la Bucuresti avea de ales intre innoirea mandatelor actualilor magistrati si inlocuirea lor cu alti profesionisti.
am format o comisie de profesionisti pentru elaborarea strategiei pentru economia de piata" a dezvaluit fostul presedinte al Romaniei. ... Trebuie in posturile cheie sa fie numiti oameni profesionisti, indiferent de culoarea politica".
Aici am reusit sa formez o echipa de tineri profesionisti, alaturi de care am dus mai departe proiecte cum ar fi Festivalul Maria Tanase, Festivalul Ioana Radu, dar si un proiect complex de introducere a conceptului de formare continua a adultilor, intr-un parteneriat cu institutii de profil din Danemarca.
Nu stim cum functioneaza sistemul spagilor in Italia (sa nu uitam ca aceasta tara a dat nastere termenului "mafie"), cert este ca adevaratii profesionisti de la Centrala Nucleara (fie ei romani, canadieni sau chiar italieni) sunt exasperati de amatorismul celor de la Ansaldo.
Dar nu toti, doar unii sunt profesionisti. ... Asa am aflat ca a jucat fotbal la profesionisti, la Clubul Scolar Sportiv Sibiu, dar s-a lasat pentru ca nu era o meserie.
Compania Nationala pentru Administrarea Fondului Piscicol (CNAFP) a reziliat contractul incheiat in prima jumatate a anului trecut cu asociatia de pescari profesionisti mentionata deja. ... Una dintre cele doua asociatii de pescari profesionisti din orasul nostru a ramas fara obiectul muncii.
in Romania, analistii profesionisti atestati CFA (Chartered Financial Analyst - cel mai mare rang in randul analistilor financiari) sunt de maximum 80, putine case de brokeraj colaboreaza cu astfel de profesionisti si putine dintre aceste societati de brokeraj ofera rapoarte bune.
La nivelul judetului Galati, de majorarea cu 15% a salariului de baza minim brut vor beneficia aproximativ 5.000 de soferi profesionisti, membri ai filialei locale a FNSSR.
"Stim ca Oltenia are un potential foarte mare de dezvoltare in domeniul foto si ca in aceasta parte a tarii exista multi utilizatori, atat fotografi profesionisti, cat si amatori, interesati de produsele si serviciile Nikon", a declarat Radu Niculescu, brand manager Nikon Romania, prezent la lansarea magazinului.
A fost un an plin de discutii cu oameni ca voi (cititorii - n.r.), cu audienta noastra de elita formata din profesionisti in diverse industrii, in legatura cu modul in care putem face site-ul mai bun, mai rapid si usor de utilizat", a adaugat el.
De dimineata m-a dezgustat o stire repetata si rasdiscutata la Antena 3 (prezentatorii n-au nici o vina) si atunci mi-am amintit de cea mai simpatica emisiune matinala din tarisoara, cea cu Mihai Dedu, Andreea Liptak, Florin Busuioc, Raluca Arvat, Vadim Vajeu, profesionisti agreabili (helas, ce s-a dilatat ecranul cu Nety Sandu!).
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
Profesionisti cumparati ca sa fie neutralizati. Emisiunea Oanei cu Ursu e plasata sambata seara, cand imensa majoritate a oamenilor au cu totul alte preocupari.
Foarte multi dintre oamenii politici, pe functiile politice pe care le vom avea, vor fi profesionisti, ultimul criteriu va fi acela al apartenentei politice.
Actiunea se adreseaza tuturor categoriilor de biciclisti, atat amatori cat si profesionisti, celor care folosesc bicicleta pentru drumurile zilnice, companiilor care incurajeaza programele "cu bicicleta la serviciu", indiferent de tipurile si performantele bicicletelor utilizate.
google-analytics.com