Saptamana aceasta a venit cu o premiera pe piata foto din Oltenia. Digiland, unul dintre cei mai importanti parteneri Nikon Romania, a lansat vineri primul magazin specializat de echipamente foto din Craiova. "Stim ca Oltenia are un potential foarte mare de dezvoltare in domeniul foto si ca in aceasta parte a tarii exista multi utilizatori, atat fotografi profesionisti, cat si amatori, interesati de produsele si serviciile Nikon", a declarat Radu Niculescu, brand manager Nikon Romania, prezent la lansarea magazinului.
Acesta a mentionat ca are incredere in comunitatea fotografilor din Craiova si din Oltenia. "Deschiderea magazinului Digiland (situat pe bulevardul Carol I, nr. 28) in Craiova este o intoarcere la origini. De aici am pornit acum multi ani si suntem bucurosi ca ne putem intoarce cu o oferta unica pentru domeniul foto-video din Oltenia, aducand pentru prima data intreaga gama de produse Nikon", a precizat Claudia Dorobantu, directoare generala Angelosoft (firma care promoveaza divizia foto-video sub brandul Digiland).
La evenimentul de vineri au participat peste 60 de invitati, majoritatea fotografi profesionisti si pasionati de arta fotografica. Acestia au putut sa testeze cele mai performante trei aparate DSLR Nikon - D3X, D3 si D700 - intr-un studio special amenajat in acest sens. In plus, cei prezenti au putut sa afle informatii despre aparatele foto, obiectivele si optica sportiva produsa de firma japoneza, produse care poate fi achizitionate pe piata romaneasca.