Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (2.86 secunde)
Alesii locali ai PSD, primari, viceprimari, consilieri locali sau judeteni, presedinti sau vicepresedinti de consilii judetene, s-au intilnit cu liderii social-democrati si si-au spus pasurile, constatind, unii dintre ei, ca partidul in care sint inscrisi nu a stiut sa-si "vinda marfa".
Alesii locali ai PSD, primari, viceprimari, consilieri locali sau judeteni, presedinti sau vicepresedinti de consilii judetene, s-au intilnit cu liderii social-democrati si si-au spus pasurile, constatind, unii dintre ei, ca partidul in care sint inscrisi nu a stiut sa-si "vinda marfa".
Cateva sute de file au fost umplute cu gandurile, sentimentele, cuvintele "de bine" sau nu, ale personalitatilor invitate la malul marii in decursul ultimilor zece ani. Printre acestia - presedinti ai tarii, principi si principese, premieri, artisti...
Marton Arpad a spus ca Biroul Permanent al Camerei Deputatilor i-a convocat pentru luni pe cei trei presedinti de comisii - Comisia de invatamant, Comisia juridica si Comisia drepturilor omului - pentru a discuta problema lipsei cvorumului de lucru la Statutul minoritatilor.
Prezentata ca o reactie care a venit de jos in sus, adica de la micii parlamentari si presedinti de filiale, pentru a da bine in ochii electoratului, propunerea de reinregimentare a lui Stolojan pare a fi ultima carte pe care liderii PNL o mai joaca pentru a evita distrugerea partidului.
Noi avem un organism deliberativ din care fac parte primari si presedinti de consilii judetene. Se foloseste de faptul ca e prefect ca sa faca presiuni sa ne dea afara din sediu pentru ca ne-a trimis mai multe adrese sa parasim cladirea.
Cine pleaca din guvern In cazul in care conservatorii nu se razgandesc, asa cum au facut de multe ori pana acum, din guvern urmeaza sa plece un vicepremier, un ministru al economiei, sase secretari de stat si 11 presedinti sau vicepresedinti ai agentiilor guvernamentale.
Revenind la festivitatea de ieri, amintim sosirea intempestiva si galagioasa a senatorului Dorel Onaca, care a spart dezinvolt linistea, oferind "sefului" Dutu si colegului Mironescu cate o sticla de sampanie, tinand sa le arate celor doi presedinti de organizatii denumirea licorii pe care le-a daruit-o:
In "partea cealalta" s-ar afla, potrivit BCS, doi fosti presedinti, Ion Iliescu - 37%, Emil Constan-tinescu - 31%, si un fost prim-ministru - Nicolae Vacaroiu - 31%.
Mai mult, va recomanda colegilor sai presedinti de filiale judetene sa faca acelasi lucru: "Eu sunt consecvent de felul meu.
El a precizat ca inca din 1990 PN¥CD a sustinut pentru Parlament si a aplicat in interiorul partidului aceasta modalitate de vot, iar Corneliu Coposu si Ion Diaconescu au fost alesi presedinti ai partidului prin vot uninominal.
Aceasta comisie parlamentara de ancheta pentru suspendarea presedintelui va fi o adevarata comisie Watergate, crede Geoana, iar lucrurile pe care le va scoate la iveala vor duce la prabusirea in sondaje a presedintelui, la fel cum s-a intamplat in cazul celor doi presedinti americani care au trecut prin procedura de demitere:
"Domnilor Presedinti ai Birourilor Permanente Judetene, va rog sa imi comunicati, in vederea completarii bazei de date referitoare la unitatile sanitare, urmatoarele:
Cu aceasta ocazie vor fi alesi noi presedinti la organizatiile care nu au avut rezultate bune la locale, ca de exemplu la Cobadin, Ciocarlia, Castelu, Ghindaresti, Ostrov, Oltina, si vor fi desemnati candidatii pentru alegerile din 2008.
Pe langa presedintele CNPAS, din structura Ministerului Muncii vor mai pleca trei secretari de stat si doi presedinti de agentii nationale.
Reprezentantul Partidului Social Democrat mai crede si ca scandalul de pe scena politica a aparut pentru ca Romania nu are o scoala de presedinti.
"Sunt 15.000 de presedinti mai buni decat Basescu". Deputatul PRM Gelil Eserghep: "Ma asteptam la mai mult din partea PD-ului.
Vacaroiu a anuntat ca se va intalni la Cotroceni cu premierul, cu cei 2 presedinti de Parlament si cu guvernatorul Bancii Nationale.
Curtea Constitutionala a respins atunci modificarea si a sugerat parlamentului ca, daca doreste sa înlesneasca demiterea sefului statului, trebuie sa gaseasca o procedura care sa le fie aplicata tuturor categoriilor de presedinti - si cei alesi din primul tur, si cei alesi în al doilea tur de scrutin, ca si cei interimari.
Am avut curajul pe care niciunul dintre cei doi presedinti dinaintea mea nu l-a avut. Am condamnat comunismul, am pus un capat coruptiei", a declarat presedintele.
google-analytics.com