Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (3.27 secunde)
- PSD a candidat in alegeri nu ca partid ci sub formula USL - pentru toate candidaturile au semnat cei 4 Presedinti ai PNL, UNPR, PC si PSD;
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori: Costin Ionescu, C.
Asta se poate rezolva cu un lider care decide sa le ignore pretentiile, asa cum au reusit in trecut doi presedinti PNL, nu dau nume.
presedinti sezonieri de republici, membri ai unor organizatii fantoma traverseaza in viteza Bucurestiul cu surle si trambite, afisandu-si puterea si burtile rotunde.
Nimeni insa nu avea vreo explicatie probanta, nimeni nu intelegea cum un mecanism ce parea sa functioneze dupa legile si normele democatiei, producea saracie, somaj crescut, emigratia in masa, mai ales a tinerilor si a specialistilor, false si adeseori impertinente promisiuni electorale, un parlament pasiv, presedinti apatici sau frenetic activati in treburile ce le depaseau atributiile.
ßeful Executivului a explicat ca liberalii au datoria morala, "pentru a avea credibilitate", sa ceara CNSAS-ului "sa analizeze toate dosarele celor care astazi reprezinta PNL-ul la nivel inalt, la nivelul ministrilor, la nivelul secretarilor de stat, la nivelul sefilor de agentii, la nivel de presedinti de consilii judetene".
Toti cei 97 de participanti la Delegatia Permanenta a filialei Constanta a Partidului National Liberal, dintre care membri ai Comitetului Executiv al organizatiei judetene a PNL, presedinti de organizatii locale, primari, consilieri judeteni si presedintii organizatiilor de cartier s-au delimitat de pornirile reactionare ale celor cinci "rebeli" care cer inlaturarea actualei conduceri a partidului.
In ceea ce priveste activitate organizatiei pe care o reprezinta, liderul democrat a afirmat ca s-a incheiat evaluarea organizatiilor de cartier, iar in urma acestora, mai multi presedinti vor fi inlocuiti, pentru ca nu fac fata.
Alternativa social-democrata Presedintele PSD, Mircea Geoana, si mai multi membri din conducerea partidului, presedinti de filiale si parlamentari, dar si membri ai "Generatiei 2008" participa vineri si sambata la Vatra Dornei la scoala de vara a PSD.
Surse din PSD au declarat pentru Mediafax ca unii dintre actualii presedinti social-democrati de comisii ar putea pierde sprijinul conducerii formatiunii pentru un nou mandat, unul dintre numele avansate in acest sens fiind cel al Rodicai Stanoiu, banuita de colaborare cu Securitatea.
"La Predeal, vom avea o prima discutie, iar Biroul Permanent National va decide saptamana viitoare, in urma unei analize", a afirmat Geoana, raspunzand unei intrebari referitoare la posibilitatea schimbarii unor parlamentari PSD din functiile de presedinti de comisii.
Radu Berceanu, fost membru al PCR, a spus ca dosarul sau de urmarire are aproximativ 300 de pagini si ca va fi publicat si pe Internet in cateva zile.
Tot Ghise a afirmat ca in acest moment conducerea PNL, in loc sa promoveze dialogul cu oamenii de valoare precum Theodor Stolojan sau Valeriu Stoica, a preferat sa ii marginalizeze sau sa ii excluda din partid, iar la Delegatia Permanenta a asistat la o "infierare tipica pentru anii 50" a celor doi fosti presedinti ai liberalilor.
Deputatul Iulian Iancu si senatorul Ion Toma au castigat ieri alegerile din cadrul grupurilor parlamentare ale PSD pentru a fi nominalizati de partid in functiile de presedinti ai unor comisii parlamentare, in locul lui Dan Ioan Popescu si al Rodicai Stanoiu.
In acelasi timp, senatorul Norica Nicolai a declarat la Baile Herculane ca fostii presedinti liberali Valeriu Stoica si Theodor Stolojan s-au autoexclus din PNL deoarece au atacat partidul imediat dupa alegeri, ea criticandu-l si pe presedintele Traian Basescu pentru ca accepta comportamentul lui Stolojan.
"In legatura cu declaratia liderului grupului PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, referitoare la o incetare a sustinerii domnului presedinte Traian Basescu, s-a luat act ca sunt unii lideri importanti ai partidului - parlamentari, presedinti de fili-ala - care agreeaza aceasta posibilitate", a declarat Hasotti.
Acelasi politician mai crede si ca Dinu Patriciu nu trebuie bagat in aceeasi oala cu cei doi fosti presedinti ai PNL, care mai mult au distrus decit au construit.
Cei doi presedinti ai organizatiilor studentesti sustin ca acest protocol a fost creat pentru ca, indiferent de orientarea lor politica, studentii se confrunta cu aceleasi probleme.
Toti o sa vrea sa fie presedinti, pentru ca este vorba despre oameni frustrati, care si-au dorit acest lucru in partidele lor si nu au reusit sa-l obtina", este de parere Dragomir.
Framantarile din cadrul PNL continua, dupa ce duminica fostii presedinti ai partidului Valeriu Stoica si Theodor Stolojan au anuntat initierea unei platforme liberale pentru unitatea fortelor politice de dreapta.
google-analytics.com