Jurnalul National : ANM a emis cod galben de ninsori si viscol pentru Capitala si 31 de judete din sudul, estul si nordul tarii. Avertizarea a intrat in vigoare joi la ora 18
Capitala si 31 de judete din sudul, estul si nordul tarii se afla in intervalul joi, ora 18.00 - vineri, ora 20.00, sub cod galben de ninsori si viscol, potrivit unei atentionari emisa de ANM.
Administratia Nationala de Meteorologie emite o avertizare de ninsori si viscol, in principal pentru judetele din sudul tarii, sudul Moldovei, Muntenia si Dobrogea, a anuntat conducerea ANM.
Avertizarea este valabila pentru perioada 24 ianuarie, ora 18.00 - 25 ianuarie, ora 20.00, si ia in calcul precipitatii de peste 25 litri/metru patrat, care in sudul Moldovei se transforma in ninsoare.
Meteorologii au anuntat ca sfarsitul saptamanii aduce o vreme deosebit de rece, geroasa in cursul noptilor si diminetilor in majoritatea zonelor.
Pentru vineri, autoritatile se asteapta la ninsori abundente, viscol si polei in Moldova, Muntenia, Dobrogea si zona montana.