La 1 octombrie, Carrefour si OttoBroker lanseaza proiectul national "Asigurari pentru toti", sub sloganul "Plateste mai putin si te asiguri mai bine!".
Magazinele si standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" vor fi prezente atat in hipermarketurile Carrefour, cat si in galeriile comerciale. Carrefour isi reconfirma astfel interesul fata de aceasta arie de servicii, in dorinta de a facilita accesul clientilor sai la produse de asigurare performante.
Noile servicii de asigurari vor fi disponibile pentru inceput in 10 hypermarketuri Carrefour: Chiajna, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirea, Ploiesti, Brasov, Constanta, Iasi Felicia, la standurile de servicii financiare si asigurari precum si in standuri mobile pe galeriile comerciale. La standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" clientii Carrefour vor beneficia de cel mai ieftin RCA, precum si de cele mai bune preturi la asigurarile de locuinta, calatorii si CASCO.
Datorita acestui proiect, OttoBroker devine cel mai mare operator de brokeraj in asigurari retail din Romania.
"Inca de la infiintare, in anul 2001, compania noastra si-a asumat efortul de educare si formare a pietei de asigurari din Romania", declara Victor Sraer, Director General OttoBroker. "Asocierea cu un partener puternic, de talia Carrefour, ne va permite acum sa acceleram acest proces, in beneficiul tuturor operatorilor din piata, dar mai ales in folosul consumatorilor."
Magazinele si standurile Carrefour OttoBroker oferă clienţilor din hipermarketuri cele mai bune produse de asigurare existente pe piata, la cele mai avantajoase preţuri.
La standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toţi" se pot incheia polite CASCO, RCA, asigurari de locuinte, bunuri si asigurari medicale de calatorie in strainatate. Clienţii Carrefour OttoBroker beneficiaza de asistenta telefonica la dauna. In plus, acestia vor fi anuntati din timp de expirarea politelor si de scadenta ratelor. In perioada urmatoare se vor introduce mai multe tipuri de produse de asigurare, unele dintre ele in noutate absoluta pe piata romaneasca, extinzandu-se in toate hypermarketurile Carrefour.
Alaturi de ofertele celor mai importante companii de asigurare si de pachete speciale, clientii pot primi aici consultatii profesioniste si pot gasi solutii noi, inovative, de asigurare.
Informarea corecta si obiectiva in privinta produselor de asigurare este menita sa familiarizeze publicul cu acest domeniu si sa creasca nivelul de incredere in asigurari, la nivel national.
"In parteneriat cu OttoBroker, Carrefour propune un nou serviciu, disponibil in prima faza, in 10 hypermarketuri, completand paleta deja diversificata de servicii financiare. Asigurarile se inscriu pe lista nevoilor clientilor nostri si in acest sens venim in intampinarea lor cu oferte speciale si cele mai avantajoase preturi.
Noul serviciu va contribui bineinteles, in acelasi, timp si la economisirea resurselor de timp: alaturi de cumparaturile pe care le pot face in magazinele noastre, clientii nostri vor putea de acum sa incheie si asigurari, intr-o singura vizita in magazin", declara Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.