Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (6.90 secunde)
"Cu regret o spun, dar zilele trecute am fost prin Ploiesti si trebuie sa recunosc ca arata foarte bine. Este un oras cu indicatoare la fiecare strada, cu bulevarde spatioase, cu spatii verzi, asta desi nu este un oras turistic.
Din recomandarile pe care le aveau au mai lucrat cu primariile din Brasov, Ploiesti, Pitesti, Arad, Focsani sau Medias", a declarat Elvira Stancu, directoarea Directiei Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Craiova.
Democratul Emil Boc a declarat ieri ca aplicarea TVA diferentiata pentru produsele alimentare de baza nu se sustine ca masura sociala, dupa ce, duminica, aprecia ca valoarea taxei ar trebui sa fie diferentiata, in functie de veniturile diverselor categorii sociale.
La 35 km pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, dupa localitatea Ciolpani, un indicator dreapta directioneaza spre Club Nautic. Podul pietonal care traverseaza DN1 pe aici, precum si o benzinarie aflata pe partea stanga, sunt alte doua puncte de reper ajutatoare.
O cheama Bianca Andreea Dumitrescu, are 19 ani si este din Jilava, scrie Adevarul.Bianca este studenta la SNSPA si este model.Aceasta preluat coroana de la Miss Litoral 2015 - o tanara din Ploiesti pe nume Monica Barbulescu.
20 martie 2007, intre ora 14:52:27 si ora 14:54:44, Eugen Radulescu din Bucuresti, tehnician de comunicatii la compania TAROM, a observat o formatie noroasa interesanta in directia Nord (inspre Ploiesti) si facut mai multe fotografii ale ei din cladirea TAROM de la aeroportul Otopeni, cu un aparat digital CanonA620.
La aceasta ora, traficul rutier pe DN 1, intre Ploiesti si Brasov, este blocat din cauza accidentului. Sapte persoane se aflau in cele trei autoturisme implicate in accident, intre care si trei copii.
Printre fericiti se numara cei care...beau alcool, merg la cumparaturi si fumeaza STOP O unitate de Parchet, DNA Ploiesti, considerata de elita pe vremea lui Kovesi, e astazi grup infractional organizat.
Vineri dupa-masa plecam la spitalul judetean din Ploiesti, unde lucra un bun prieten, chirurgul si omul de exceptie Mircea Oprea.
Dintre acestia, 4.000 sunt din Valea Jiului si Oltenia, iar restul din Baia Mare si Ploiesti. "Costurile pentru deplasare sunt ridicate si am hotarat sa vina mai putini mineri din restul tarii.
Proiect SA Craiova - cea mai scumpa oferta Firma Proiect SA din Craiova a prezentat un proiect de 1,95 miliarde de lei plus TVA, care poate fi executat in 30 de zile, firma Robicons din Craiova a venit cu un proiect de 1,20 miliarde plus TVA, care poate fi finalizat in 45 de zile, iar firma Irimat Cons din Ploiesti a prezentat un proiect de 888 de milioane, cu termen de executie de 28 de zile.
Totodata, Semcu a spus ca organizatia pe care o conduce nu are cum sa-l sanctioneze pe Patriciu pentru ca "biroul judetean nu este abilitat" sa ia astfel de decizii, ci doar "colegii din Biroul Municipal Ploiesti".
El a explicat ca, desi este simplu membru al filialei Ploiesti, iar sanctionarea lui este, statutar, de competenta organizatiei din care face parte, asta nu inseamna ca partidul, la nivel national, nu poate adopta o atitudine politica de delimitare clara fata de Dinu Patriciu.
Geoana vrea sa coopteze si un primar dintr-un oras important, avand de ales intre Emil Calota de la Ploiesti si Gheorghe Nechita de la Iasi.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
Asta pentru ca, atunci cind noi l-am intrebat in ce data si-a dat demisia directorul Florin Popescu, primarul a intors-o ca la Ploiesti si ne-a spus ca “daca el nu si-a dat demisia pina acum, o va face in data de 30 ianuarie, in cadrul sedintei de consiliu local”.
El a facut aceasta declaratie la sediul PSD Prahova, fiind inconjurat de ceilalti membri din conducerea organizatiei - prim-vicepresedintele Georgica Diaconu, presedintele PSD Ploiesti, Emil Calota, si de alti membri ai stafului PSD Prahova - acestia spunand ca au vrut sa fie prezenti alaturi de Marian Saniuta "ca semn de solidaritate in nemultumire".
In cadrul actiunii „Testarea curajului PIN”, ei au sarit cu parasuta de la o inaltime de 4.000 de metri, pe aerodromul de la Strejnic, langa Ploiesti.
"Modelul nostru nu trebuie sa fie modelul presedintelui de club bogat, care vrea sa fie si antrenor in acelasi timp si care este copiat de presedintele tarii, care vrea sa fie si presedintele Romaniei si prim-ministru", a declarat Tariceanu duminica, la Ploiesti, la lansarea regionala a candidatilor PNL pentru Parlamentul European .
Stie mai bine un ministru decat Gigi Nichita, primarul de la Iasi, ce ii trebuie Iasiului, sau decat Emil Calota la Ploiesti, decat Radu Mazare la Constanta, Marian Oprisan la Focsani?!
google-analytics.com