Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (2.96 secunde)
De la Ploiesti, unde se afla in turneu electoral, Adrian Nastase a raspuns anuntand ca va actiona in judecata liderii Aliantei care lanseaza acuzatii la adresa Uniunii Nationale PSD+PUR fara sa prezinte probe in acest sens.
Continuand cercetarile, politistii au mai stabilit ca principalii actionari ai SC Miralen SRL Constanta erau 6 societati comerciale din Bucuresti, Targu Ocna, Ploiesti si Constanta.
Aflat sambata la Ploiesti, in turneul electorat prin filialele partidului, Iliescu a spus ca lui nu i se poate reprosa nimic si ca de aceea vrea ca principiile sale de viata sa fie un exemplu pentru toti membrii de partid.
Din partea autoritatilor locale prahovene au participat primarii Samson Constantin - Azuga, Balasescu Razvan - Breaza, Botoaca Dorin Comarnic, Nanu Cornel - Cornu, Iulian Badescu - Ploiesti, Morarescu Costel - Filipestii de Padure, Iarca Gheorghe - Magureni, Neagoe Cristian - Talea, Ilie Gheorghe - Telega, Daniel Alexandru - Cocorastii Misli, Neacsu Mihai - Scorteni, Dumitrescu Mihai - Provita de Jos, Davidescu Bogdan - Sotrile, Stoica Gheorghe - Banesti, dar si consilierii judeteni USL Ludmila Sfarloaga, Rares Enescu, Gheorghe Neaga si Ion Ionica.
Bucuresti-Ploiesti. Sicriul cu corpul neinsufletit al Majestatii Sale va fi transportat la ora 14.40 cu Trenul Regal de la Bucuresti la Curtea de Arges.
Pana la primele tranzactii organizate in ringul BRM Alexandria, in topul terminalelor active ale BRM se situeaza, pe primul loc, terminalul BRM Ploiesti, cu o valoare de tranzactionare-record, peste 240.000 de dolari, prin numai sase proceduri adjudecate.
Autoritatile au vandut in 1997 70% din actiunile societatii comerciale Rulmenti Grei Ploiesti firmei americane Timken, care a platit pentru pachetul achizitionat aproximativ 40 de milioane de dolari, cu investitii de 23 de milioane de dolari planificate pentru urmatorii cinci ani.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
Fostul presedinte al PNL Prahova, Dinu Patriciu, a fost reales lider al organizatiei judetene duminica seara, la Ploiesti, cu 612 voturi “pentru“ si 102 “impotriva“.
Si nu vorbim aici doar de companii din subordinea Ministerului Economiei si Finantelor - Compania Nationala a Huilei Petrosani si Societatea Nationala a Carbunelui Ploiesti fiind poate cazuri cunoscute.
Sambata, la Ploiesti, el si-a prenzentat cartea „Cultura romaneasca si identitate europeana“. El nu a pierdut prilejul sa-si arate ingrijorarea fata de semnalul dat de Olli Rhen, comisarul european pentru extindere.
El a demisionat din PNL Prahova la 24 august impreuna cu vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova, Radu Ionescu, 10 consilieri judeteni, un primar si alti doi membri apartinand organizatiei Ploiesti a PNL.
Autostrada coboara apoi la sol pentru a ocoli statia CFR Baneasa pe un viaduct suprateran, in timp ce calea din dreapta caii ferate va cobori la sol, dar va traversa denivelat Sos. Bucuresti -Ploiesti si Lacul Baneasa cu un pod corespunzator.
Este , insa, nedrept sa se puna pe seama minerilor actele de violenta (cei 6 morti din seara de 13 iunie, intre care si un muncitor din Ploiesti, nu au fost victimele minerilor).
Singura autostrada din Romania cu 3 benzi pe sens Autostrada Bucuresti-Ploiesti este singura sosea din Romania care are o portiune cu trei benzi pe sensul de mers.
31 km • A3 - Bucuresti - Ploiesti: 55,5 km - Campia Turzii - Gilau: 52 km • A4 - Ovidiu - Agigea:
IKEA Romania a lansat noul catalog IKEA 2015, care va fi distribuit, in urmatoarea perioada, in 905.000 exemplare, in locuintele din Bucuresti, Pitești, Ploiesti si imprejurimi.
Ziaristilor le-a fost prezentat un film de citeva minute realizat la 11 noiembrie, la Ploiesti, la o reuniune a PSD cu specialisti în medicina din judetul Prahova, în care Miron Mitrea, secretar general al PSD, face trimitere, într-o conversatie pe chat, la lansarea pe piata a discutiei "privind modul în care Basescu a santajat UDMR si PC pentru a-i aduce la guvernare", precum si la un "atac la unguri cu lasarea în ofsaid a lui Tariceanu".
Uitati-va ce s-a intimplat si la Ploiesti cu Galamaz, fiindca situatiile pot fi comparabile" (Vasile Selejan, secretar general FRC) "Doar te pisca, nu patesti nimic" Acuzatul Mihai Florea spune ca nu l-a atins pe Grosu si-si descrie aparatul ca pe un minidispozitiv de electrosocuri cu cuart.
1 Mbps, de respectivul serviciu bucurandu-se clientii din peste 20 de orase, printre care se numara Constanta, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamt, Ploiesti, Arad, Iasi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Galati, iar aproximativ 450 de localitati din tara se vor putea folosi de oferta de Internet mobil de la Romtelecom Clicknet.
google-analytics.com