Cautare

603 de rezultate pentru "ploiesti" (4.75 secunde)
Un incendiu a izbucnit in aceasta seara intr-un restaurant din Ploiesti. Noua persoane au iesit din local inainte de sosirea fortelor de interventie.
Imagini care surprind sute de suporteri ai echipei FC Petrolul Ploiesti, in Gara de Nord din Bucuresti, intampinati de jandarmi dupa ce au aprins torte:
Vorbim de caii de la Hipodromul Ploiesti. In 2016, veche constructie a fost demolata si in locul ei s-a construit una noua.
• - DN1A Brasov - Cheia - Sacele - Valenii de Munte - Ploiesti - Buftea - Bucuresti; ... • Pentru evitarea traversarii municipiului Ploiesti, pot fi utilizate centurile ocolitoare, in principal cea de Est.
Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd. ... Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd.
Cel mai lung tunel propus, traseul Ploiesti - Brasov va avea 12,7 kilometri. O varianta a proiectantului propune 31 de tuneluri clasice si cut and cover.
O persoana din municipiul Ploiesti a fost jefuita de suma de aproximativ un milion de euro, bani care, potrivit partii vatamate, proveneau dintr-o serie de tranzactii imobiliare efectuate in urma cu 3 - 4 ani, potrivit Agerpres.
Au inceput sa vina notele de plata pentru distractia luminoasa de Craciun. Primaria din Ploiesti s-a trezit cu o factura dubla fata de cea de sezonul trecut
O coloana de masini se intindea la ora 12.30 pe DN1, la iesirea din Bucuresti, in sensul spre Ploiesti. ... Traficul era ingreunat pe DN1, in sensul spre Ploiesti, la ora 12.30.
Steaua - Petrolul Ploiesti 2-1. ... Daniel Oprita Petrolul Ploiesti: 12. Avram - 22. Pirvulescu, 2. Huja, 3. Meijers, 5. Ticu - 11.
A fost bataie generala intr-un mall, in apropiere de Ploiesti. Mai multi tineri s-au batut cu tot ce le-a iesit in cale.
Petrolul Ploiesti - FCSB 0-2 Etapa 13 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Ilie Oana (Ploiesti) Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1:
Petrolul Ploiesti - FCU Craiova 1-1 Etapa 21 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Ilie Oana (Ploiesti) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1:
Schimbare radicala la Petrotel Lukoil Ploiesti: Toti rusii au fost demisi si a fost numit un director ucrainean
Superliga, play-out, etapa a 6-a Petrolul Ploiesti - FC Botosani 1-0 (0-0) A marcat: ... Ilie Oana (Ploiesti) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei) / A1:
Lucrarile de la Autostrada Ploiesti-Buzau sunt in intarziere cu o jumatate de an. Sunt acuzatii lansate de Asociatia Pro Infrastructura care a publicat imagini filmate din drona in care nu se vede nicio miscare pe acest santier.
A fost mare agitatie pe o strada din Ploiesti. Din cauza asfaltarii, oamenii din zona s-au trezit cu doua gramezi imense de pietris si s-au gandit ca materialul este numai bun pentru astuparea gropilor de pe drumul care nu a fost niciodata asfaltat.
Echipajul unei ambulante din Ploiesti a fost atacat cu un cutit de barbatul care sunase la 112 sa ceara ajutor.
Superliga, etapa a 28-a Petrolul Ploiesti - Universitatea Craiova 2-3 (1-2) Au marcat: Huja (45+1), G. Grozav (47) / Markovic (32), Baiaram (40, 58) Echipele de start:
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
google-analytics.com