A VIII-a editie a expozitiei de autovehicule comerciale si utilitare care a inceput joi, 18 septembrie, pe esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor a adus in fata potentialilor beneficiari cele mai noi modele de autocamioane si autoutilitare Iveco, Scania si Mitsubishi.

Ca si la editiile trecute, privirile au fost atrase de "vedetele consacrate", modelele de vehicule grele Stralis si Trakker ale marcii Iveco, prezentate galatenilor de catre dealerul zonal, Cefin.

Ilustrand o gama larga de modele, destinate celor mai diverse utilizari comerciale, modelele marcii Iveco se remarca prin solutiile tehnice ingenioase inglobate si prin fiabilitate. Astfel, firmele care lucreaza in distributie sau transport de marfuri generale puteau alege dintre modelele Daily carosate cu platforma si prelata sau duba din aluminiu sau furgon, cu sarcini utile de pana la 4 tone.

Firmele de amenajari si finisaje de cladiri, cele care se ocupa cu constructiile civile sau cele de gradinarit pot gasi o varianta care poate transporta atat o echipa formata din 7 persoane, cat si platforma basculabila pe trei directii, astfel incat nisipul, pietrisul sau pamantul pot fi descarcate la locul de destinatie in orice situatie de trafic.

Societatile de constructii civile si industriale pot opta pentru modelul Cargo, cu sarcina utila pana la 8 tone, indicat pentru lucrarile urbane, dar si pentru binecunoscutele modele Trakker cu sasiu rigid de 10 mm echipate cu bena basculabila de 18 mc. In toate variantele tractiunea este 8x4.

Varful de lance al camioanelor grele este prezent la expozitie in standul Cefin prin modelul Stralis expus in doua variante, una cu sasiu ranforsat pentru semiremorci de mare capacitate (cum ar fi cele basculabile, cele de cereale sau cele de transport agabaritic), cat si varianta pentru transport pe distante lungi dotata cu noua cabina ASĀ³ cu volum marit, care ofera soferilor un confort suplimentar in orele de odihna.