Persoane cu probleme medicale vor exista întotdeauna, dar când vine vorba de clinici sau de centre private de diagnosticare, calitatea serviciilor si seriozitatea sunt elementele care fac diferenta. Centrul de Diagnostic Imagistic Prima Medical din Craiova este cel de-al doilea pe care compania Prima Medical l-a deschis în România, dupa cel din Bucuresti. Acesta ofera servicii de tomografie computerizata, rezonanta magnetica, radiologie conventionala, ecografie, litotritie (metoda prin care se sparg pietrele la rinichi), analize medicale de laborator. "Investitia firmei-mama în România a început cu centrul din Bucuresti. În 2005, exista însa finantare pentru trei centre si se mai cautau doua locatii", a declarat dr. Dan Bondari, directorul general al Prima Medical Craiova, care a explicat ca actionarul majoritar al firmei este compania Medrom SA Luxemburg. 
Investitie initiala de doua milioane de euro Investitia în centrul din Craiova a demarat în august 2005 si s-a finalizat în februarie 2006. Aceasta s-a ridicat la aproximativ doua milioane de euro. "Constructorul a fost foarte serios din toate punctele de vedere. Diferenta dintre pretul estimat si cel final a fost de doar 12% (foarte putin, în conditiile în care au aparut o serie de lucrari ascunse)", a precizat dr. Dan Bondari. 
Greutatile afacerii Au existat o serie de probleme cu privire la terenul pe care s-a ridicat centrul, sincope în sistem, precum si dificultati legate de banii primiti de la CAS. "Din cauza lipsei unui istoric al firmei, în primele trei luni am întâmpinat mari dificultati. Bugetul lunar alocat de CAS a fost sub 2.000 de euro, bani pe care-i terminam într-o zi. Am avut însa un mare noroc", a spus directorul general al firmei. Asta deoarece, în timp, lucrurile s-au schimbat (pentru octombrie si noiembrie 2008 Prima Medical a primit, de la CAS, 1,3 miliarde de lei). "Acum avem plafon întreaga luna", a precizat dr. Dan Bondari, care a spus ca pacienti doljeni platitori sunt foarte putini - în medie, cam cinci pe zi - din pricina nivelului de trai scazut din zona.  
Calitatea serviciilor si seriozitatea au fost elementele definitorii Se poate vorbi de un real succes al centrului. Numarul angajatilor si al colaboratorilor (inclusiv personalul auxiliar) a crescut de la 19, în 2006, la 25, în 2008. O crestere a înregistrat si numarul pacientilor (sunt programari de la ora 6.00 la 24.00).Succesul s-a bazat mai ales pe profesionalism si pe aparatele de ultima generatie. "Din punct de vedere medical, am beneficiat de sprijinul competent al tatalui meu, prof. Andrei Bondari, care a selectat cei mai buni medici si colaboratori", a spus dr. Dan Bondari. Faptul ca prof. Bondari a fost seful Sectiei de radiologie si un reputat specialist a reprezentat garantia calitatii actului medical oferit de centru. "Calitatea serviciilor si seriozitatea au fost elementele definitorii", a explicat dr. Dan Bondari. La acestea s-a adaugat si faptul ca Prima Medical este singura clinica privata deschisa 24 de ore din 24 (unul dintre atuurile pe care le-a avut când a facut contractele cu aproape toate spitalele din judet - în Craiova cu toate, mai putin "Filantropia", back-up pentru Spitalul Judetean, Spitalul CFR - si Spitalul din Caracal, judetul Olt).
Foarte important însa a fost si faptul ca, pe lânga tatal sau, a avut alaturi si restul familiei. "Sotia mea este medic si are de munca mai mult atunci, când avem urgente noaptea. În ceea ce-i priveste pe cei doi copii ai mei, acestia înteleg ca trebuie sa muncesc foarte mult si sunt foarte cuminti", a precizat dr. Bondari.