Cautare

2201 de rezultate pentru "piatra neamt fam birzu dumitru b" (3.00 secunde)
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. ... In acelasi format se prezinta si unitatea din Piatra Neamt. ... Magazinul din Vulcan, al 20-lea din judetul Hunedoara, se prezinta in format Standard si este amplasat pe B-dul Mihai Viteazu, nr.
Piatra Neamt, a intrat intrat in coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula pe str. Piatra Neamt dinspre str. ... Piatra Neamt a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Daca ii treci pragul, vei vedea o cruce mare, de piatra inscriptionata, amplasata chiar in mijlocul catapetesmei. La aceasta sfanta cruce - denumita de localnici Crucea de Leac - credinciosii se roaga ingenunchiati, cu fruntea si cu mainile lipite de piatra sfanta, asteptand ajutor si tamaduire.
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului. ... Primarul Dumitru Moinescu, impreuna cu seful Politiei Medgidia, Lilian Buzea, sunt cercetati acum pentru infractiunea de favorizare a infractorului.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. Organizatia de tineret, prin presedintele Nicusor Ciumacenco, i-a invitat pe toti delegatii social-democrati sa-l voteze pe Dumitru Nicoalae presedinte, desi primarul are o virsta destul de inaintata.
Cel putin asta sustin democrat-liberalii, din ultimul sondaj intocmit de acestia reiesind ca Dumitru Bocai, candidatul PDL pentru Primaria Ovidiu, este cotat cu 52 de procente, devansandu-l astfel pe actualul edil al orasului.
Pentru detalii a ramas tatal, Dumitru Pacionel, si el un impatimit al Stiintei, care nu si-a luat ochii de pe "comorile"
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
ce te mistuie, ce te mistuie intreb piatra de pe care tocmai s-a ridicat ingerul acestui cuvant, ce te mistuie piatra? ... apa ma mistuie, raspunse piatra, apa care roade pesteri in carnea mea de piatra si rani fara scapare prin care viermii inghetati ai pietrei alearga.
cioplitul in piatra. ... 1.000 de piese de arta taraneasca Piatra este elementul definitoriu al casei-muzeu. ... Conacul este o constructie masiva din piatra, cu ziduri groase de aproape 80 cm, tipica arhitecturii rurale de acum doua secole.
s-a constituit si a durat un tip de civilizatie caracterizata printr- un mod de constructie a unor monumente rudimentare care folosea blocuri de piatra de mari dimensiuni.
La Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra Neamt, in prezenta capilor partidului, a avut loc ieri prima conferinta judeteana a liberal-democratilor nemteni, organizatia situata pe primul loc in tara ca numar de membri si organizare.
Conducerea Organizatiei judetene Neamt a PSD a lansat la adresa organizatiilor locale ale partidelor din Alianta D.A. ... Vicepresedintele PSD Neamt, Marius Munteanu, sustine ca are inregistrari audio care sa probeze acest lucru.
"Alegerile de la Neamt au fost influentate de mita electorala" Rezultatele alegerilor partiale de la Neamt au fost influentate de mita electorala impartita cu nemiluita intr-o zona foarte saraca a tarii, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. "Alegerile din Neamt s-au desfasurat intr-o zona controlata total de PDL.
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Onorabila doamna Udrea, alungata din Bucuresti de votul popular, nu se lasa, obraznicia ei nu are limite, si vrea sa candideze in judetul Neamt. ... O sa mearga la Gigi Pinalty, la Neamt, intr-un colegiu securizat 100%, ca sa fim siguri ca iese deputata.
Planul celor din judetul Neamt este demisia in bloc a primarilor, consilierilor judeteni si locali pentru a forta alegeri anticipate.
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Piatra Neamt, ca dupa data de 1 iunie, cand se vor desfasura alegerile locale, "Moldova va fi in culoarea placuta a rosului". ... Sunt sigur ca la Neamt PSD va castiga alegerile.
Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu.
google-analytics.com