Cautare

2201 de rezultate pentru "piatra neamt fam birzu dumitru b" (9.31 secunde)
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Din sentinta judecatoreasca rezulta ca aceasta familie a mai adoptat, pe langa cei trei frati ai Fam. ... In acelasi an fam.
Pentru o stare normala de sanatate sau pentru mentinerea unei atmosfere speciale in familie, asezati o piatra verde sau albastra in partea de est a camerei.
Este timp sa schimbam tendinta descrescatoare a PDL Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului. O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. ... Miezul discordiei - asasinatul petrecut in miezul zilei intr-o cafenea din Piatra Neamt.
Lansarea oficiala a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie va avea loc vineri, la Piatra Neamt.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
In anul 1927, proprietarul suprafetei de 5 ha cariera de piatra amplasata in dereaua comunei Murfatlar (actualmente orasul Basarabi) - proprietar caruia ii vom spune I.S.C. ... 1435 din 17 mai 1927 pentru cariera de piatra.
Mnod-Herzen, dezvaluie ca Oul Filozofic era numit in vechime piatra encephala, piatra de Armenia sau piatra egiptenilor. ... Initiatii afirma ca intr-una din zilele urmatoare, acest Ou Filozofal se va transforma in insasi Piatra Filozofala, Piatra Intelepciunii sau Piatra Nemuririi.
Pe cele patru placi uriase de piatra care sustin piesa de varf se afla inscriptionat, in 8 limbi diferite, un MESAJ compus din 10 indemnuri adresate UMANITATII. Monumentul este recunoscut sub denumirea de Ghidul de piatra din Georgia, sau Stonehenge-ul American.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
"Am facut pana acum verificari la Neamt, Arad si Bistrita", a spus ministrul de Interne.
Presedintele PSD Neamt a demisionat, Ioan Chelaru preia functia interimar Liderul PSD Neamt Alin Antohi si-a asumat esecul pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si si-a prezentat demisia din functie, sefia organizatiei fiind preluata de vicepresedintele PSD Ioan Chelaru, a anuntat, luni seara, presedintele PSD, Victor Ponta citat de Mediafax.
Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie. ... La Neamt, pesedistii locului sunt nemultumiti de faptul ca presedintele Consiliului Judetean, Culita Tarata, isi doreste sefia organizatiei judetene, in pofida faptului ca UNPR-istii ar fi indrituiti doar la un post de vicepresedinte.
Din cele 15 Consilii detinute de PDL si UNPR, candidatii USL sunt plasati la procente aproape egale cu cei ai PDL in Bistrita-Nasaud, Iasi si Neamt. ... Primarul PDL din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este creditat cu peste 15 procente in fata candidatilor USL.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia: ... "Daca aceste conditii vor fi indeplinite, bineinteles ca ma voi inscrie in PLD si voi candida la sefia organizatiei Neamt.
Astfel, in toamna anului 2003, la comanda lui Ciocan, Moldovan l-a arestat pe omul de afaceri Dumitru Pop, patronul SC Cabrio SRL Satu Mare, pentru un trafic de influenta care nu prea sta in picioare, dovada ca Pop a fost pus ulterior in libertate de instanta de judecata.
Compania Praktiker, parte a grupului german cu acelaai nume, va deschide saptamana viitoare, la Piatra Neamt, al 25-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 11,4 milioane de euro.
google-analytics.com