Cautare

7972 de rezultate pentru "piata mobila" (3.70 secunde)
Analistii economici apreciaza ca firmele din acest sector vor reactiona prin scumpirea produselor finite vandute pe piata. ... Specialistii in piata sustin ca firmele din domeniu vor cauta sa amortizeze aceasta dubla taxare prin includerea ei in pretul produselor finite vandute populatiei.
Mai mult, 64% dintre utilizatorii de servicii de telefonie mobila utilizeaza cartele preplatite, desi durata medie a unui apel a crescut cu 6% potrivit unui studiu realizat de ANRC.
Daca vreti sa va schimbati mobila sau sa va mobilati o noua locuinta, atunci grabiti-va. Producatorii din industria de profil anunta majorari de preturi pe aceasta piata.
Obiectul principal de activitate al SC Dial-Ton este comert cu ridicata nespecializat, aceasta firma ocupandu-se indeosebi cu comercializarea de cartele de telefonie mobila digitala.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Unirii, pe ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C.
Iar in ceea ce priveste lemnul, Basescu spune ca trebuie sa exportam mobila, si nu cherestea. Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la o dezbatere organizata la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, ca tara noastra poate obtine fonduri din turism, agricultura, exportul de mobila si autoturisme.
• Astfel, audienta medie inregistrata de ProTv pe intreaga zi a fost de 5,8 puncte de rating pe intreg publicul din mediul urban, cu o cota de piata de 22,6% si de 5,6 puncte de rating pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani cu o cota de piata de 27%, mai mult decit dublu fata de urmatoarea clasata, Antena 1, care a avut pe publicul din mediul urban o audienta medie de 2,7 puncte de rating si 10,6% cota de piata, iar pe publicul comercial din mediul urban o audienta medie de 2,2 puncte de rating si 10,6% cota de piata.
Cel de-al treilea operator GSM din Romania, Cosmorom, s-a relansat ieri pe piata. Reprezentantii CosmOTE (Grecia), principalul actionar al operatorului de telefonie mobila, au declarat ca spera ca pana in 2007 sa acopere 30-35% din piata romaneasca.
Acest lucru va crea o presiune pentru ieftinirea mobilei, potrivit directorului unui mare producator si retailer mondial de mobila, originar din Suedia. Strainii patrund pe piata romaneasca cu oferte tentante si produse mai ieftine decat cele vandute de retailerii romani.
Ministerul Dezvoltarii Regionale a avizat proiectul Mitropoliei Olteniei prin care se intentioneaza construirea unei fabrici de mobila bisericeasca la Targu Carbunesti, in Gorj. ... Reprezentantii Mitropoliei Olteniei si-au propus sa produca mobila bisericeasca si nu numai si sa angajeze intre 150 si 180 de persoane.
Clientii operatorilor de telefonie mobila vor plati in 2010 un tarif mediu de 0,25 lei pe minut, in scadere cu 30,6% fata de pretul mediu practicat de companii in 2006, potrivit datelor ANRCTI prezentate in Strategia de reglementare a sectorului comunicatiilor din Romania pentru perioada 2007-2010.
- STS care a livrat din sistemul 112 pe care il gestioneaza coordonatele inexacte (incomplete) ale locatiei supravietuitorilor si care, ulterior, a aruncat cu lasitate vina pe operatorii de telefonie mobila, refuzand sa spuna ca SRI controleaza datele operatorilor in privinta localizarii si interceptarioi;
Intr-o lume a vitezei, serviciile de telefonie mobila sunt indispensabile. Concurenta este acerba, mai ales ca pe piata sunt mai multe retele de telefonie mobila cu oferte care mai de care mai atractive. ... In Dolj, sunt 22 de dealeri de telefonie mobila Vodafone, din care 13 numai in Craiova.
Raportorul Parlamentului European privind reglementarea serviciilor de telefonie mobila in roaming, eurodeputatul PNL Adina Valean, si-a prezentat raportul pe tarifele in roamning, mentionand ca romanii vor plati maxim 11 eurocenti pe sms in roaming, daca regulamentul propus va fi adoptat de UE in acest an.
"Este o noutate absoluta pentru piata din România si chiar pentru cea europeana. România este una dintre cele mai dinamice piete în ceea ce priveste telefonia mobila.
Creditele mai accesibile vor impulsiona vanzarile de electrocasnice, mobila si autoturisme, potrivit reprezentantilor institutiilor financiare nebancare (IFN).
Promotiile, precum si ofertele cu sute de minute incluse ale companiilor de telefonie mobila au facut ca numarul utilizatorilor care folosesc un telefon mobil sa creasca anul acesta cu peste 31% fata de anul trecut.
ANC informeaza ca portarea va aduce o relansare a competitiei pe piata de comunicatii, dar nu va exista o legatura intre nivelul de portare si dinamica abonamentelor. ... Primul numar de telefon din Romania a fost portat intr-o retea de telefonie mobila, pe 29 octombrie, la ora 16:34.
Palatul Cercului Militar - B-dul Regina Elisabeta - Piata Operei - B.dul Eroilor Sanitari - B-dul Eroilor - str. ... Cotroceni - Piata Leu - B-dul Vasile Milea - sediul Regimentului 30 Garda si Protocol "Mihai Viteazul".
Cat priveste mobila care a apartinut sotilor Ceausescu, desi unul din ghizii muzeului ne declarase ca o parte din aceasta se afla in muzeu, Doina Pauleanu a infirmat acest lucru, precizand:
google-analytics.com