La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Mitingul din Piata Victoriei care va avea loc in intervalul 10.00 - 11.00, se va desfasura intre linia de demarcatie a benzii II de circulatie, de pe Bd. Aviatorilor, sensul dinspre Monumentul Aviatorilor catre P-ta Romana, Sos.
Kiseleff, Bd. Ion Mihalache, Bd. Lascar Catargiu, pana la scuarul de demarcare dintre cele doua sensuri de circulatie.
Marsul de protest va avea loc intre orele 11.00 - 14.00, pe traseul Piata Victoriei - Bd. Lascar Catargiu - Piata Romana - Bd. Gheorghe Magheru - Bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii - Bd. I.C. Bratianu - Piata Unirii - Bd Unirii - Piata Constitutiei.
Deplasarea protestatarilor se va face pe patru benzi de circulatie, lasand libere doua benzi, pe sensul dinspre Piata Unirii catre Piata Victoriei, pentru a permite accesul autospecialelor cu regim de circulatie prioritar (I.G.S.U,
M.A.I., Ambulante etc.). Locul de desfasurare a mitingului din Piata Constitutiei va fi delimitat de Bd. Unirii, de la intersectia cu Bd. Regina Maria pana la Piata Constitutiei,
Piata Constitutiei si Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile
Unite.
Cu ocazia acestor evenimente, se vor aplica urmatoarele restrictii de circulatie:
 Din data de 26 octombrie 2010, ora 20.00, va fi restrictionata parcarea autovehiculelor in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, alveolele de pe Sos. Kiseleff si de pe traseul de deplasare al manifestantilor, inclusiv pe Bd. Unirii si Bd. Libertatii. Restrictiile vor fi mentinute pana la terminarea activitatilor din fiecare zona precizata.
 In noaptea de 26 - 27 octombrie, incepand cu ora 00.00, se va
restrictiona traficul rutier in Piata Victoriei, pe doua benzi de circulatie ale sensului dinspre Piata Romana catre Monumentul Aviatorilor precum si in Piata Constitutiei, doua benzi de pe Bd. Libertatii, sensul dinspre Bd. Natiunile Unite catre Calea 13 Septembrie.
 In ziua de 27 octombrie a.c., incepand cu ora 07.00, se va restrictiona
traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bd. Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei, pe Bd. Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, accesul dinspre Bd. Ion Mihalache catre Piata Victoriei, precum si efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bd. Ion
Mihalache, Calea Victoriei si Bd. Lascar Catargiu.
 Pe timpul desfasurarii marsului, incepand cu ora 10.30, pana in jurul orei 14.00, traficul rutier va fi restrictionat in totalitate, atat pe traseul de deplasare al participantilor, respectiv Bd. Lascar Catargiu - Bd. Gh. Magheru - Bd. I.C. Bratianu - Bd. Unirii, cat si pe toate arterele de circulatie
care acced catre aceste bulevarde.
 De la ora 12.00, se va restrictiona in totalitate traficul rutier, pana in jurul orei 23.00 pe Calea 13 Septembrie, de la intersectia cu Bd. Tudor Vladimirescu, pe Bd. Unirii, de la intersectia cu Bd. Regina Maria, pe Bd.
Natiunile Unite, de la Piata Natiunile Unite, pe Bd. Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe Str. Izvor si pe Str. B.P. Hasdeu, de la Pod Hasdeu pana la intersectia cu Bd. Tudor Vladimirescu.
Accesul riveranilor va fi permis pe Str. Uranus si pe Calea 13
Septembrie.
 Pe momentul defluirii participantilor, se va restrictiona in totalitate traficul rutier pe Splaiul Independentei, intre Piata Unirii si Pod Opera, pe ambele sensuri de mers. restrictia se va aplica in intervalul 22.00 - 23.00.
Recomandam conducatorilor auto:
* sa evite deplasarea atat in zonele mentionate anterior, cat si in imprejurimile acestora;
* sa evite, pe cat posibil, folosirea autovehiculelor personale, in ziua desfasurarii manifestarilor publice si sa utilizeze transportul public suprateran si subteran, pentru a evita blocajele de trafic
* sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;
* sa pastreze liber centrul intersectiei si sa nu opreasca in zone in care ar putea impiedica circulatia rutiera (ex.: statii R.A.T.B., treceri pentru pietoni, in paralel cu alte autovehicule) sau in zonele de desfasurare a manifestarilor
publice
* sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere.
Multumim tuturor conducatorilor auto pentru intelegere si ii rugam sa respecte recomandarile de mai sus.
RUTE OCOLITOARE RECOMANDATE DE BRIGADA RUTIERA:
Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de NORD a Capitalei
• P-ta. Presei Libere - P-ta. Arcului de Triumf - Bd. Maresal Al.
Averescu - Str. Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti ;
• P-ta. Presei Libere - P-ta. Arcului de Triumf - Bd. Maresal Al.
Averescu - Str. Turda - Podul Grant - Sos. Virtutii ;
• P-ta. Presei Libere - P-ta. Arcului de Triumf - Bd. Maresal Prezan
- P-ta. Charles de Gaulle - Cal. Dorobantilor - Sos. Stefan cel Mare.
Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de EST a Capitalei
• Sos. Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. Stefan cel Mare
- Cal. Dorobantilor - P-ta. Charles de Gaulle;
• Sos. Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. Stefan cel Mare
- Bd. Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos. Nicolae Titulescu.
Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de VEST a Capitalei
• Cal. Crangasi - Podul Grant - Str. Turda - Bd. Maresal Al.
Averescu - P-ta. Arcului de Triumf - Bd. Maresal Prezan - P-ta. Charles de
Gaulle - Cal. Dorobantilor.
Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de SUD a Capitalei
• Bd. Tineretului - Cal. Vacaresti - Sos. Mihai Bravu - Sos. Stefan
cel Mare - Cal. Dorobantilor
Problemele din trafic pot fi sesizate de catre cetateni, la numarul de telefon al Dispeceratului Brigazii Rutiere a Capitalei - 021.9544.