Cautare

7972 de rezultate pentru "piata mobila" (3.05 secunde)
Disputa cu privire la tarifele comunitare privind serviciile de telefonie mobila este departe de a se fi incheiat.
Asociatia Romana a Bancilor (ARB) ar putea solicita autoritatilor sa permita prestatorilor de servicii, in special companiilor de telefonie mobila, sa furnizeze informatii despre clienti Biroului de Credit, a declarat presedintele ARB, Radu Gratian Ghetea.
De asemenea, posibilitatea ca acest lucru sa se intample va fi luata in calcul dupa implementarea retelelor IT in telefonia mobila, iar in aceasta situatie facturarea nu mai are sens sa se faca pe minut, ci pe volumul de date", a declarat presedintele ANRCTI, Dan Georgescu.Acest sistem a fost adus in discutie din cauza faptului ca, in prezent, tarifele de interconectare sunt considerate mari, iar prevederile Comisiei Europene in aceasta privinta se vor aplica gradual.
Romtelecom va lansa pana la finele acestui an servicii de telefonie mobila, in baza recentei licentei castigate, in conformitate cu oferta depusa in cadrul procedurii de selectie, a declarat directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis.
Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat miercuri o cartela preplatita, Zapp NoPay, prin intermediul careia clientii primesc 0,08 euro pentru fiecare minut de convorbire primit din alte retele nationale sau internationale, fixe sau mobile.
RCS & RDS a lansat ieri, la Craiova, DigiMobil - serviciul de telefonie mobila 3G.
Cosmote Romania va implementa standardul NRTRDE (Near Real Time Roaming Data Exchange), destinat reducerii fraudelor de roaming, prin adoptarea solutiei informatice Comptel Roaming Management Solution, dezvoltata de compania suedeza Comptel, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Toate convorbirile telefonice si SMS-urile vor fi de astazi înregistrate de operatorii de telefonie fixa si mobila si vor fi stocate timp de sase luni, potrivit Legii nr.
din acest an utilizatorii de telefoane mobile isi pot procura un incarcator unic, compatibil cu produsele mai multor furnizori de echipamente mobile.Incarcatorul este rezultatul unei colaborari intre Uniunea Europeana si furnizorii de echipamente de telefonie mobila si are scopul de a reduce deseurile electronice si impactul acestora asupra mediului, dar si cheltuielile consumatorilor finali.
Reprezentantii companiilor de telefonie mobila sustin ca fraudele de tip phishing sunt cel mai des intalnite, cei care le comit prezentandu-se drept reprezentanti ai furnizorilor.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. Operatorul T-Mobile din Statele Unite ale Americii, filiala a lui Deutsche Telekon, doreste sa schimbe modelul de business pe care se bazeaza toate abonamentele de telefonie mobila.
it.bzi.ro informeaza ca Jennifer Lopez va deschide un lant de magazine de telefonie mobila Populara cantareata si actrita americana, Jennifer Lopez, si-a anuntat intentia de a deschide un lant de magazine de telefonie mobila in colaborare cu operatorul Verizon.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila:
- solutie Glasses - de curatat ochelarii (solutia de baza vine din SUA) - solutie de vase care nu lasa pete de clor si de calcar si nu ataca mainile - bureti de vase care pot fi folositi intre 2 - 4 luni (doua bucati la 5 RON) - solutie Glass pentru curatarea geamurilor ce degreseaza foarte bine si este antistatic - costa 15 RON - Multi Surface - solutie de intretinere - costa 18 RON Cele mai cautate produse sunt cea de curatat pielea si cea de mobila.
Jumatate din producatorii doljeni risca sa nu poata comercializa lapte pe piata la anul din cauza normelor UE, care ii obliga sa obtina o cota de piata.
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf - intre orele 09.00 - 14.00, va fi inchisa circulatia pe Sos. Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str.
Consiliul Concurentei a decis, ieri, sa amendeze firma Kronospan cu 34 de miliarde de lei (1,2 milioane de dolari), dupa ce a constatat ca societatea a abuzat de pozitia sa dominanta pe piata producerii de placi din aschii lemnoase (PAL), a declarat Mihai Berinde, presedintele institutiei.
Retailerul de mobila Mobexpert, controlat de omul de afaceri Dan Sucu, a dat in judecata compania kika, pentru incalcarea dreptului de proprietate industriala, prin folosirea unui slogan protejat de compania romaneasca.
"Nu vrem sa se mai faca protectie sociala pe banul taranului" De departe, cei mai nemultumiti de actualul mers al lucrurilor pe piata griului sint producatorii, care nu mai vor sa auda de cultivarea acestui produs.
google-analytics.com