Cautare

7972 de rezultate pentru "piata mobila" (5.22 secunde)
Durata convorbirilor realizate in retelele de telefonie mobila in primul semestru a totalizat 9,7 miliarde de minute, in crestere cu 24% fata de rezultatul din perioada ianuarie-iunie 2006, in timp ce traficul in infrastructura de telefonie fixa a scazut cu 4,8%, la 3,9 miliarde de minute.
Viviane Reding, comisarul european pentru telecomunicatii, este gata sa accepte ca utilizatorii de telefonie mobila sa fie tarifati si pentru apelurile primite, nu numai pentru cele efectuate, daca o astfel de masura va duce la scaderea facturii catre operatorii de telefonie mobila, scrie Reuters, citat de Hotnews.
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca ofera acoperire de calitate in toate zonele Deltei Dunarii, inclusiv pe canalele de navigatie. In prezent, Cosmote este singurul operator de telefonie mobila care ofera acoperire completa in regiunea Deltei.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a publicat astazi raportul integral privind serviciile de telefonie mobila pentru cea de-a doua jumatate a anului 2011.
Investigatiile medicale sunt oferite in Unitatea Mobila de Diagnostic dotata cu un cabinet ginecologic si cu unul de radiologie. In perioada 23 octombrie - 29 noiembrie 2017, Unitatea Mobila de Diagnostic stationeaza in Varasti, unde va realiza 200 de mamografii si 400 de teste Babes-Papanicolau.
Totusi, redecorarea nu trebuie sa insemne neaparat costuri mari, mobila complet noua sau mult timp pierdut. ... Muta mobila Una dintre cele mai eficiente modalitati prin care poti schimba complet infatisarea unei camere, fara a cheltui niciun ban, este sa rearanjezi mobila.
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. ... Carla Dinu) Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19:00, din Piata Constitutiei, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
Acest lucru pare sa-i nemultumeasca pe marii operatori de telefonie mobila, prezenti si in Romania, care sustin ca in cazul in care le-ar fi impuse tarife mai mici, nu si-ar mai putea acoperi costurile in ceea ce priveste acest serviciu.
Cu toate ca s-au anuntat deja scumpiri ale mobilei, afacerile pe aceasta piata par a fi din ce in ce mai rentabile.
Piata muncii din constructii se confrunta cu o criza care se acutizeaza de la o zi la alta.
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. ... Unirii, ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C.
Piata Victoriei, Piata Romana (rond ASE), Piata Romana (metrou), Piata Universitatii - Spital Coltea, Piata Universitatii (Arhitectura), Piata Unirii (Magazin Unirea), Piata Unirii (Regina Maria), Piata Unirii (Piata 11 iunie), Piata C.A.
Prin vanzarea diviziei de telefonie mobila CosmoRom, compania RomTelecom va avea cale libera catre piata de capital. ... Probabil ca pana la sfarsitul anului sau la inceputul lui 2006, statul roman va lista actiunile RomTelecom pe piata de capital“, a precizat ministrul.
La doi ani si jumatate de la liberalizarea telefoniei fixe, inca nu putem vorbi de concurenta pe aceasta piata. ... Astfel, cetateanul ramine prizonier al operatorului national de telefonie fixa, iar preturile de pe piata nu pot scadea in lipsa unei concurente reale.
pe de o parte aderarea va conduce la o sporire a concurentei deja acerbe pe piata financiara romaneasca, iar pe de alta parte enormele fluxuri de capital care vor intra in tara noastra dupa 1 ianuarie 2007 fie sub forma fondurilor europene structurale (peste 35 mld.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
La sfarsitul saptamanii trecute, companiile RCS&RDS si Telemobil (Zapp) au reusit sa castige licitatia pentru atribuirea a ultimelor doua licente de telefonie mobila din generatia a treia (3G).
Fie ca sunt furnizori de telefonie fixa sau mobila, operatorii de pe piata ne promit de la anul servicii integrate. Astfel, acelasi operator de telefonie fixa va oferi si servicii de telefonie mobila.
google-analytics.com