Cautare

555 de rezultate pentru "pensionari" (3.23 secunde)
Primaria Mangalia a hotarat acordarea unor ajutoare familiilor cu venituri reduse, incepand din acest an, in vederea prevenirii marginalizarii sociale a acestora.
Presedintele PSD, Mircea Geoana a anuntat luni ca social-democratii vor propune, la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de modificare a Codului Fiscal, introducerea celei de a 13-a pensii si a unui ajutor de Paste pentru pensionari.
relatiile cu celelalte partide politice, in special cu PC, si partidele stangii, partidele ecologiste, precum si palierul discutiilor cu federatiile de pensionari si sindicatele", a anuntat Marius Lazar.
"Orasul nostru are nevoie de experienta dumneavoastra deosebita, de dinamismul, tenacitatea si spiritul organizatoric de exceptie al militarilor de cariera, fie ei si pensionari, ca dumneavoastra.
Parcul va cuprinde doua fantani arteziene, doua spatii de joaca, pista pentru role si biciclete, loc cu mese de sah pentru pensionari si un teren de tenis de masa.
Geoana a mai mentionat ca sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor ar trebui sa duca si la adoptarea altor proiecte sociale, cum ar fi cel legat de grupa I si II de munca pentru pensionari si majorarea salariilor cadrelor didactice.
Nu este momentul optim pentru a discuta acum despre portofoliile ministerelor, este mai important sa vorbim despre oferta politica si programul de guvernare, pentru ca, in tara, situatia este foarte dificila, iar oferta noastra trebuie sa fie axata pe argumente, pe necesitatile reale ale populatiei, sa ofere programe economice, solutii pentru sprijinul micilor intreprinzatori, protectie sociala, pensionari, chiriasi", a declarat Daniela Popa.
Daca primul vizeaza rezolvarea problemei chiriasilor din casele nationalizate, cel mai adesea pensionari, si posibilitatea acestora de a beneficia, prin lege, de o locuinta, si de a nu fi nevoiti sa locuiasca in strada dupa ce vor fi dati afara de proprietari, prin al doilea proiect ce asteapta sa fie pus in practica se vrea protejarea varstnicilor in fata "specialistilor" din imobiliare, care-i pot pacali si ii pot lasa fara casele pentru care au muncit o viata.
Pentru a afla pareri cat mai detaliate am vorbit cu oameni din toate categoriile sociale si de varsta - pensionari ce-si petreceau timpul la o partida de sah, persoane de varsta a treia plecate la cumparaturi, studenti, parinti cu copilasi de mana sau persoane in floarea varstei aflate cu treaba prin oras.
Mai departe insa, cu ocazia aceleasi intruniri cu mass-media, Ion Popescu, presedintele organizatiei judetene a PD-L Constanta a precizat ca vor fi schimbate si conducerile organizatiilor de tineret, pensionari si oameni de afaceri, ca urmare a neimplicarii suficiente in campanie.
Dupa ce s-a luptat si si-a indreptat intreaga atentie spre ajutorarea pensonarilor prin proiecte de crestere a punctului de pensie, scaderea TVA la produsele alimentare de baza sau noi norme pentru chiriasii din casele nationalizate, in mare parte pensionari, Alianta PSD-PC s-a mai gandit la un proiect care, de aceasta data, nu mai vizeaza doar persoanle de varsta a treia.
In opinia lui Ciuca, chiriatii care au cumparat imobilele in baza Legii 112 sunt in majoritate pensionari ti nu au venituri sa-ti cumpere sau sa inchirieze o alta locuinta.
Emil Boc a completat ca "guvernarea PNL-PSD" are o atitudine de dispret fata de profesori si pensionari, Executivul alocand 600 de milioane de euro strict pentru clientela politica a celor doua formatiuni.
Acesta a fost de fapt semnalul pentru simpatizantii PD-L, in majoritate pensionari, pentru a se imbulzi asupra micilor, carnatilor, fripturii si berii - toate asezonate cu muraturi, oferite cu generozitate de democrat-liberalii sectorului 1.
„Pensiile nu influenteaza bugetul, mai ales ca sunt foarte putini parlamentari pensionari, insa este vorba de cum incercam sa credibilizam activitatea parlamentara“, a declarat Mircea Toader.În expunerea de motive a proiectului PD-L se spune ca scoaterea pensiilor parlamentarilor din regimul obisnuit al pensiilor din sistemul public este discriminatorie fata de restul cetatenilor si contravine prevederilor constitutionale.
Sala Teatrului de Stat a fost neincapatoare, ieri, timp de cateva ore, caci 64 de cupluri constantene care au sarbatorit 50 de ani de casatorie si 120 de pensionari de peste 80 de ani s-au adunat pentru a se intalni cu edilul local Radu Stefan Mazare.
Nu din cauza unei pensionari, ci a unei demisii, dupa ce comisarul-sef Valentin Tanasie a renuntat la functie subit - chiar in ziua pensionarii lui Bica - si s-a intors in randul politistilor de la Crima Organizata.
Cu ocazia Zilei Politiei, comisarul-sef Gheorghe Bica si-a anuntat ieri oficial pensionarea. In aceeasi zi, politia doljeana a stabilit un nou record:
Peste 550 de fosti parlamentari au solicitat pensii speciale, in baza Statutului senatorilor si deputatilor din 2006, dupa ce fie nu au candidat, fie au ratat un nou mandat la alegerile uninominale din toamna trecuta, iar initiativa PDL de renuntare la pensiile speciale nu a fost inca dezbatuta.
Ele ar putea fi formate inclusiv din pensionari.Democrat-liberala a apreciat ca acestia ar putea obtine un venit suplimentar si ar mari concomitent numarul amenzilor aplicate.
google-analytics.com