Cautare

555 de rezultate pentru "pensionari" (4.06 secunde)
Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu reprezentantii asociatiilor de pensionari. La dezbatere au fost prezenti ministrul Sanatatii si cel al Muncii, precum si un secretar de stat in Ministerul Economiei si Finantelor.
Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu aproximativ 100 de pensionari in parcul din centrul localitatii Ardud, din judetul Satu Mare.
Liderii Partidului Conservator (PC) si reprezentanti ai organizatiilor de pensionari au pichetat ieri Palatul Cotroceni si au depus la Administratia Prezidentiala mai multe apeluri pentru promulgarea legii care prevede cresterea pensiilor.
"80% din cresterea de pensii se concentreaza pe 20% dintre pensionarii cu pensii mari, iar 20% din crestere va avea un efect pentru 80% dintre pensionari, cei cu pensii mai mici.
Celui de-al doilea i se imputa faptul ca Guvernul a propus achizitionarea acestor aeronave, in conditiile in care sustine ca nu exista bani la buget pentru aplicarea unor masuri adoptate de Guvernul PSD in 2004, care ii vizau tot pe pensionari.
In contextul in care democratul Mircea Toader vorbise despre peste 2,3 milioane de pensionari vor primi ca sprijin o suma mai mica decat cea stabilita si alti 1,4 milioane nu vor mai beneficia deloc de acest sprijin, ministrul Paul Pacuraru a venit cu o cotrateorie.
"Daca Guvernul doreste sa-i informeze realmente pe pensionari, el are la dispozitie mijloacele publice de informare in masa", sustine europarlamentarul.
Catre dupa amiaza sediul PD Mangalia a fost asediat de pensionari si mangalioti saraci. Jenati de situatia de a astepta ajutorul altora, cei mai multi si-au intors fata cand au vazut aparatul foto:
Invocand argumentul ca "nimic din realitatea economica si din situatia politica" nu ar justifica motiunea pregatita de social-democrati, liberalul a spus ca vrea sa vada "cum PSD va explica celor 4 milioane de pensionari ca de la 1 ianuarie pensiile nu vor creste cu 4 la suta".
Crearea fondului de solidaritate pentru pensionari, prelungirea cu doi ani a contractelor pentru chiriasii din casele nationalizate, neimpozitarea profitului reinvestit si reducerea TVA la alimentele de baza ar afecta, sustine Executivul, filozofia fiscala si bugetara promovata de Guvern.
Pentru pensionari, liderul social-democrat a mai facut si o radiogarfie a actualei guvernari: "Un Guvern de dreapta care n-ar fi votat niciodata o lege de majorare a pensiilor si care acum, cu fatarnicie, isi aroga meritele in privinta unei astfel de legi" .
"Pichetarea va dura o ora, de la 9 la 10, dupa care intentionam ca dupa aceasta manifestare, cu sprijinul unor firme mai bogate, dar si cu cel al Partidului Conservator, si, de ce nu?, chiar si cu al Partidului Liberal, sa facem si un bal pentru pensionari.
"Pichetarea va dura o ora, de la 9 la 10, dupa care intentionam ca dupa aceasta manifestare, cu sprijinul unor firme mai bogate, dar si cu cel al Partidului Conservator, si, de ce nu?, chiar si cu al Partidului Liberal, sa facem si un bal pentru pensionari.
Da, locuri de joaca, de sah, pentru pensionari, nu stiu ce e rau in asta. Jucariile lor vor fi mesele de sah si bancile", a precizat surazator edilul sef.
Principalul segment al populatiei care se afla in vizorul conservatorilor la ora actuala este reprezentat de pensionari.
Principalul obiectiv pentru Partidul Conservator il reprezinta trecerea pragului electoral si accederea in Parlamentul European cu un scor de 7%, care va insemna cel putin doi europarlamentari.
Reprezentantii locali ai acestui partid au venit cu tot felul de proiecte pentru ajutorarea copiilor cu probleme, finantari pentru concursuri de sah pentru copii, precum si marea dorinta de a atrage pensionari cu ajutorul carora sa lupte pentru drepturilor persoanelor de varsta a treia.
Pe langa numarul apreciabil de pensionari veniti sa se "instaleze" in noul lor loc de recreere, de mentionat ca Organizatia PSD Mangalia a oferit si o cupa de sampanie.
Insa, dupa o perioada de visat, cei mai multi dintre pensionari su sfarsit prin a-l huidui pe ministrul Muncii de fiecare data cand venea la Galati.
Au fost criticate, pe rand, proiectele de hotarare privind acordarea de tichete sociale, de ajutoare pentru pensionari si de tichete cadou pentru cadrele didactice din Mangalia.
google-analytics.com