Cautare

555 de rezultate pentru "pensionari" (4.84 secunde)
"Este foarte greu pentru pensionari sa vina din judet la Casa de Pensii. Drumul este mai lung de la sate.
Partidul Socialistilor Europeni, ca si grupul sau parlamentar, este cel mai consecvent promotor al politicilor sociale care vizeaza principalele categorii de cetateni - salariati, pensionari, tineri, femei, mici intreprinzatori, minoritari de toate felurile, ca si al politicilor care vizeaza reducerea decalajelor economico-sociale intre tarile dezvoltate si cele emergente (asa cum este si Romania).
In cateva ore au votat sute de detinuti, in conditiile in care la noi votasera pana la ora 10.00 aproximativ 25 de persoane, in general pensionari aflati in drum spre piata", a mentionat Iuliana Florina Pandelica, loctiitor al presedintelui Sectiei de votare nr.
De asemenea, in acest an vor mai primi faina si zahar de la Uniunea Europeana 8.207 someri, 16.872 de pensionari si 4.420 de persoane cu handicap grav si accentuat din judetul Gorj.
Documentul mai prevede ca "sumele incasate cu titlu necuvenit de pensie se recupereaza de la pensionari, cu respectarea termenului general de prescriptie".
profesori, medici, juristi, functionari, ceferisti, militari, economisti, ingineri, constructori, muncitori si tarani, femei si barbati, tineri si pensionari", conchide fostul senator.
Sunteti pensionari si nu aveti banii pentru medicamente? Pentru ei, nu existati! Sunteti doctori care incercati sa va faceti meseria si nu aveti cu ce?
i-a jignit pe profesori (refuzand sa promulge legea privind majorarea salariilor cadrelor didactice, adoptata in unanimitate de Parlament), pe elevi si studenti (afirmand ca cea mai importanta este "scoala vietii"), pe pensionari (opunandu-se majorarii pensiilor acestora in 2007), pe ziaristi, magistrati, militari, politisti, s.a.;
"Programul anti-criza al guvernului este mult mai diluat, nu li se spune romanilor ca avem un risc de somaj de 10%, ca se propune in spatele acordului cu FMI, o reducere a puterii de cumparare a categoriilor defavorizate, se vor elimina gratuitatile la transport pentru pensionari.
ajutoarele acordate familiilor de pensionari sub forma de alimente se desfiinteaza; - tichetele de calatorie nu mai sunt compensate in bani;
Eu vreau, si daca e nevoie, chiar sa va anulati biletele de avion si sa mai ramaneti aici pana veti da tuturor celor din colegiul vostru care sunt pensionari dovada credintei dumneavoastra fata de votul lor.
Acest partid - ANSD- va cuprinde in randurile sale toate categoriile de cetateni, indeosebi profesori si invatatori, tineri si studenti, medici si cadre sanitare, ingineri si economisti, cadre militare in rezerva si retragere, fermieri si tarani, intrerpinzatori, pensionari si alti cetateni cu venituri oneste si modeste.
Din pacate pentru pensionari, aceasta categorie sociala atat de greu incercata in ultima vreme, singurul amendament aprobat a fost cel care priveste valoare punctului de pensie.
Mai multi reprezentanti ai asociatiilor de pensionari s-au strans, miercuri dimineata, in fata Senatului, pentru a protesta, fiind nemultumiti de pensiile mici.
O legatura cu PUNR exista si in faptul ca partidul se bazeaza pe militarii pensionari, care conserva in cel mai inalt grad tipul acesta de patriotism desuet si lipsit de orice orizont creator.
'Grupul parlamentar PSD din Senatul Romaniei a decis sa se retraga din plenul Senatului, din respect fata de pensionari, dupa ce principalul amendament prin care se stabilea ca punctul de pensie sa nu poata fi mai mic de 45% din salariul mediu brut pe economie a fost respins prin votul coalitiei PD-L-UDMR-Independenti, grupul PSD refuzand categoric sa fie partas la genocidul pregatit pensionarilor.
PSD revine la ceea ce trebuia, un partid de stanga consecvent, care se bate pentru pensionari, pentru mediul rural, pentru sindicate, pentru bugetari, ceea ce trebuie sa reprezinte un partid de stanga", le-a explicat Victor Ponta colegilor sai.
Acum, presedintele Basescu, prin masurile de austeritate promovate, adanceste aceasta prapastie - esenta masurilor propuse fiind "penalizarea" celor cu venituri mici - salariati si pensionari.
In plus avem 900.000 de pensionari pe motive de invaliditate! Cati sunt in imposibilitate reala de a munci? Drepturile de autor au ajuns o forma de evaziune fiscala, fiind platiti soferi si secretare pe post de creatori de continut cu valoare artistica.
Basescu a jignit si umilit in public, a desconsiderat si insultat colectiv, a declarat razboi tuturor segmentelor sociale, de la medici si profesori, la pensionari si bugetari, de la jurnalisti si politicieni, la institutii compacte si personalitati individuale.
google-analytics.com