Cautare

702 de rezultate pentru "pasajul unirii renovare" (2.78 secunde)
Astazi, romanii serbeaza, intr-un fel sau altul, Ziua Unirii, implinirea a 148 de ani de la "marele act istoric", care avea sa duca la crearea statului in care, de bine, de rau, ne ducem zilele.
A fost gluma serii de 1 decembrie de la Unirii, poanta ieftina care a parcurs intr-o secunda, ca telefonul fara fir, zeci de mii de oameni, de la Tineretului la Romana. ... La 1 decembrie, la Unirii, a venit sa vada bradul toata lumea care o cauta pe Elodia.
Traficul rutier va fi restrictionat in centrul Capitalei, sambata si duminica, cu ocazia organizarii "Zilelor Bucurestiului", Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii fiind inchise sambata.
Unirii intre Bd. ... Unirii intre Bd. ... Unirii - Splaiul Independentei - Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie.
Unirii intre Bd. ... Unirii intre Bd. ... Unirii - Splaiul Independetei - Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie.
Primaria Sectorului 4 anunta ca circulatia din zona Pietei Unirii va fi restrictionata. Pericol de surpare in Piata Unirii din Bucuresti!
Pasajul costa 3,2 milioane de euro. ... In extravilan, drumul are platforma de zece metri, iar in sectorul de drum de la iesirea din Craiova, dupa Ford, pana la pasajul CF, se va mai face cate o banda pe sensul de mers.
Exemplu este Praga, unde pasajul trece tot la acest nivel al blocurilor. La fel pasajul Basarab din Bucuresti, este comparabil.
Exemplu este Praga, unde pasajul trece tot la acest nivel al blocurilor. La fel pasajul Basarab din Bucuresti, este comparabil.
Trotuarul rulant de pe Pasajul Basarab va fi montat peste trei luni. Statia intermodala cu lifturi si scari rulante a fost finalizata, dar fara trotuarul rulant care ar trebui sa faca legatura cu Gara de Nord.
Intram in Pasajul Victoriei, ce duce din strada Academiei in Calea Victoriei. ... Avem si Pasajul Villacrosse, acoperit. Aici se vede lipsa de intretinere, dar nu m-as plange, pentru ca inca exista cladirile istorice ce au dat nastere acestui spatiu.
In cadrul targului organizat in pasajul de la Universitate pana pe 24 decembrie inclusiv, sunt prezenti si Paul si Radu Zbircea de la Sweet Delights din Oradea.
Pasajul bulevardul Carol I - strada Aries, pe sub strada A.I.
In aceasta primavara sau cel tarziu in vara urmeaza sa inceapa lucrarile si la pasajul subteran de la Universitate. ... Cuza si Calea Bucuresti, pentru ca de acolo va incepe pasajul, care ar iesi la suprafata nu departe de Casa Studentilor.
Pasajul Electroputere - 4,3 milioane de lei Cel mai circulat pod din Craiova - Pasajul Electroputere - necesita si el reparatii.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str.
Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti.
Primarul General, Sorin Oprescu, a vizitat santierul de la Pasajul Basarab. Cu acest prilej, Edilul-sef a anuntat ca, de luni, 11 aprilie, se reia circulatia rutiera pe sub pasaj.
Fara tradarea lui nu exista Pasaj In sfarsit, Pasajul Basarab a fost inaugurat, dupa ani de tergiversari cu placuta, majorete si politie calare.Totusi, sapand la baza acestui edificiu care a adus o parte a locuitorilor la exasperare, iar bugetul Capitalei la fundul sacului, gasim un personaj cheie, fara de care aceasta investitie nu putea fi executata.
Pasajul Basarab scumpeste apartamentele din Militari Preturile medii solicitate pentru apartamen¬tele cu trei camere din cartierul bucurestean Militari au crescut de la 65.000 de euro la 70.000 de euro (plus 7,6%) pe parcursul lunii iulie, potrivit indexului imobiliar realizat de Ziarul Financiar in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker.
google-analytics.com