Cautare

702 de rezultate pentru "pasajul unirii renovare" (4.21 secunde)
pasajul Basarab Pasajul Basarab a fost deschis traficului auto, azi, la ora 6.00, primele masini traversand deja podul, pe care vor circula si tramvaiele liniei 34.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
Oprescu a inaugurat Pasajul Basarab cu majorete sexy, fanfara si motociclisti. Sorin Oprescu nu a taiat panglica la Pasajul Basarab, precum alti predecesori. ... Au fost comandate jocuri puzzle cu pasajul Basarab, umbrele si sepci, toate imprimate cu logo-ul noii lucrari.
Unirii, ambele sensuri, intre Piata Constitutiei si Bd I.C. ... Natiunile Unite), bd Libertatii, stanga pe breteaua Parchetului General, dreapta bd Unirii, Piata Alba Iulia, bd. ... Unirii, bd I.C. ... Natiunile Unite), bd Libertatii, stanga pe breteaua Parchetului General, dreapta bd Unirii, stanga pe bd.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
Printre realizarile primarului Oprescu se numara si mai multe proiecte de infrastructura - Pasajul Pipera, Pasajul de la Mihai Bravu, terminarea Pasajului Basarab, strazile din Centrul Istoric al Capitalei, strapungerea Doamna Ghica-Chisinau si Arena Nationala.
"Pasajul Razoare ar avea prioritate, dat fiind ca zona s-a aglomerat puternic de la constructia Pasajului Basarab, dar lucrarile vor incepe in functie de finantarea de care dispunem.
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
Efectele Unirii au fost anulate la 28 iunie 1940, atunci cand Rusia a anexat din nou Basarabia, in baza pactului secret Ribbentrop-Molotov.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
Pasajul Basarab, 11 ani vechime, trei mandate de primar, 200 milioane de euro • Pasajul Basarab s-a nascut, cel putin ca idee, in urma cu 11 ani. ... In primul mandat, 2000-2004, actualul presedinte n-a reusit decat sa schiteze Pasajul Basarab.
Tramvaiele liniei 34 circula de duminica pe Pasajul Basarab Tramvaiele liniei 34 circula pe Pasajul Basarab incepand de duminica, odata cu deschiderea traficului rutier pe pod, a anuntat Regia Autonoma de Transport Bucuresti.
Cum arata Pasajul de la Piata Presei Libere. Cand va fi gata Pasajul de la Piata Presei Libere prinde contur. ... Pasajul ar trebui sa fie gata in primavara acestui an.
Bratianu - Piata Unirii - Bd Unirii - Piata Constitutiei.
Pasajul subteran de la Razoare va fi construit deasupra metroului, din Drumul Taberei, direct la Eroilor. ... Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Media.imopedia.ro informeaza :Pasajul Basarab se deschide circulatiei. ... Pasajul Basarab se deschide in sfarsit circulatiei. ... "Pasajul este gata! Am in mana procesul verbal de predare-primire, pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. "Pasajul este gata! Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
google-analytics.com