Cautare

702 de rezultate pentru "pasajul unirii renovare" (3.24 secunde)
Traficul incepe sa se aglomereze in zona Capitalei dupa ce Pasajul Unirii din Bucuresti a fost inchis circulatiei. Au inceput lucrarile de reabilitare, lucrari care vor dura pana la data de 1 septembrie.
Ziua "Unirii Mici" si faptuitorul ei, Alexandru Ioan Cuza, vor fi evocate, luni, la Timisoara, printr-o serie de manifestari si depuneri de coroane la bustul Principelui Unirii si la efigia de la Casa Cuza, unde acesta a fost gazduit o noapte, in drumul sau spre exil.
Ziua Unirii Principatelor Romane va fi marcata, luni, la Cluj-Napoca, printr-o suita de manifestari dedicate marelui eveniment de la 24 ianuarie 1859. ... Traditional, clujenii se prind, aici, in Hora Unirii, intr-o atmosfera sarbatoreasca.
El a folosit prilejul pentru a-l chema in Parlament de ziua Unirii pe Traian Basescu pentru a sustine primul discurs dupa izbucnirea revoltelor populare.
24 ianuarie - Ziua unirii Moldovei cu Tara Romaneasca Marcam astazi 153 de ani de la un moment important al istoriei statului roman: ziua unirii Tarii Romanesti cu Moldova.
Klaus Iohannis si Victor Ponta, impreuna la Iasi, de Mica Unire Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta participa impreuna astazi la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Unirii.
Vechea Cale a Rahovei va fi recreata prin conectarea prin traseul TUB, de la Uranus la Splaiul Dambovitei, a segmentelor ramase precum strada George Georgescu, care se opreste astazi la bulevardul Unirii.
Prin definitivarea unirii de la 1859, statul roman modern incepea sa prinda contur. ... Dezideratul unirii nu putea fi indeplinit in timpul domniei lui Carol I, deoarece, in anul 1914, au avut loc doua evenimente importante:
Unirii, ambele sensuri, intre bd. ... Regina Maria â€" Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie â€" Str. ... Unirii â€" bd.
Exotique va ureaza un Paste Fericit si va invita in SHOWROOM-ul din Bucuresti, Splaiul Unirii nr.96, pentru a beneficia de reducerile de pana la 30% la toata gama de DECORATIUNI si CADOURI!
Alexandru Ioan Cuza, infaptuitorul unirii de la 24 Ianuarie 1859 se tragea dintr-o veche familie de moldoveani, din partile Falciului, familie de cluceri, spatari, comisi, ispravnici. ... In timpul domnitorului Grigore Ghica s-a reintors in tara si in perioada pregatirii Unirii indeplinea functia de parcalab de Galati.
La standul lui Lajos Tofalvi din Harghita, din cadrul targului de produse traditionale din Piata Unirii puteti gasi caciuli din inlocuitor pentru dame - la 70 RON, sosete din lana - la 15 RON, paturi din lana naturala - la 270 RON, papuci dama si barbati, diverse modele - 30 RON, botosei - la 35 RON, veste din blana naturala - intre 230 - 250 RON, blana de intins pe jos - la 150 RON, veste din piele - la 150 RON, ii, cu modele unguresti - la 100 RON si rochii din in - intre 70 - 80 RON.
• de la gara - 12-15 roni (depinde de aglomeratie) • de la Universitate, Piata Unirii, Piata Romana, Piata Victoriei - 8-10 roni • de la Baneasa - 15-18 roni • dinspre Berceni (i.e. ... Unirii, Bd.
Bratianu, Unirii, Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Bd. ... Unirii cu Str. Traian, Bd. Cantemir cu Bd. Marasesti. Evenimente specifice sarbatorilor de iarna vor avea loc si in urmatoarele zone:
Unirii intre bd. ... Unirii intre bd. Libertatii si bd. I.C.Bratianu, in ambele sensuri de circulatie. Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule:
Trenul Unirii va face legatura intre Bucuresti si Iasi in data de 24 ianuarie, cand romanii sarbatoresc 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas spre infaptuirea statului national unitar roman, informeaza marti CFR Calatori.
In contextul Centenarului Unirii Basarabiei cu Romania, duminica 25 martie 2018, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau a avut loc Marea Adunare Centenara.
S-a spus ca maretia actului Unirii consta in faptul ca el este rezultatul vointei romanilor care, in ciuda vitregiilor istoriei, si-au pastrat si consolidat identitatea nationala.
Fara a lua in calcule problemele administrative litigioase legate de folosirea sediului de pe Unirii 86 si a stadionului "Ion Oblemenco", actualul patron se confrunta si cu alte probleme.
Fara a lua in calcule problemele administrative litigioase legate de folosirea sediului de pe Unirii 86 si a stadionului "Ion Oblemenco", actualul patron se confrunta si cu alte probleme.
google-analytics.com