Cautare

702 de rezultate pentru "pasajul unirii renovare" (2.78 secunde)
Mai ramane acum sa turnam covorul asfaltic, sa finalizam arterele locale la nivelul solului, sa refacem trotuarelor si peroanele pentru mijloacele de transport in comun dar si sa finalizam segmentul curpins intre pasajul suprateran CF - Bucuresti Constanta si pasajul Barbu Vacarescu -Calea Floreasca.
Catalin Doscas) Ti-am vizitat pasajul Basarab facut din bani publici pe care ti-ai pus numele si cu care defilezi de vreo jumatate de an prin presa.
Cateva lucruri banale despre Bucuresti Am trecut si peste Pasajul Basarab. ... De ce sa nu-i punem o talpa lui Oprescu, pentru ca apoi sa-l putem injura ca n-a terminat pasajul?
Pasajul Muncii:
Un grup de bombe a cazut in Palatul "Adriatica", pentru a doua oara, ca si la cofetaria "Zamfirescu", Pasajul Roman. ... Pasajul "Comedia" a cazut si el prada furiei nemtesti.
In acelasi context, mi-a fost semnalat faptul ca punctele de prim-ajutor amplasate in Pasajul de la Universitate si in complexul Grozavesti nu sunt functionale de ceva vreme, desi utilitatea lor este mai presus de orice indoiala.
Firea a prezentat si principalele proiecte incluse in Planul de Mobilitate Urbana Durabila (PMUD) incepute deja sau care urmeaza sa fie incepute, precum construirea unui nod intermodal langa pasajul Domnesti, extinderea la patru benzi si implementarea unei linii de tramvai rapid prin Prelungirea Ghencea pana la Centura.
Nicolae Titulescu - Banu Manta, cu intoarcere pe traseul Banu Manta - Pasajul Basarab - Sos. ... Orhideelor - Pasajul Basarab - Banu Manta, cu intoarcere pe traseul Banu Manta - Sos.
Un pasaj din centrul Bucurestiului, vechi de 36 de ani, sta sa cada, iar autoritatile n-au decis inca ce vor face in acest sens.Vorbim despre Pasajul Victoria, din care s-au desprins si au cazut mai multe bucati de beton.
Lasat in voia sortii de conducatorii Bucurestiului din ultimii 11 ani, pasajul Basarab, cel mai lat pod hobanat din Europa, este plin de rugina.
Pasajul Domnesti, inaugurat vineri la ora 12, a fost complet blocat luni dimineata, informeaza Buletin de Bucuresti. In weekeend circulatia pe pasajul Domnesti s-a desfasurat fara dificultati, avand in vedere traficul redus din weekend.
La data de 16.05.2011, in jurul orelor 06.40, Sectia 8 politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 al sectorului 2, cu privire la faptul ca pe pasajul Obor se afla un barbat care ameninta ca se arunca de pe grilajul metalic.
Fragmente din Pasajul Basarab din Bucuresti au cazut pe masinile in mers, la ora de varf. Imaginile au fost surprinse de camera de bord montata pe una dintre masini.
Oprescu a apreciat ca principala sa realizare in cei 3 ani de cand a preluat conducerea Primariei Capitalei este Pasajul Basarab, care a fost deschis circulatiei la sfarsitul saptamanii trecute.
Oprescu a apreciat ca principala sa realizare in cei 3 ani de cand a preluat conducerea Primariei Capitalei este Pasajul Basarab, care a fost deschis circulatiei la sfarsitul saptamanii trecute.
Oprescu a apreciat ca principala sa realizare in cei 3 ani de cand a preluat conducerea Primariei Capitalei este Pasajul Basarab, care a fost deschis circulatiei la sfarsitul saptamanii trecute.
Pasajul subteran Sudului, care va porni din Calea Vacaresti si va iesi la intersectia cu str. ... Mihai Bravu, peste Splaiul Unirii, se va construi in cateva luni un pasaj suprateran, cu cate doua benzi pe sens.
-Penetratie si Racord Splai Unirii -Autostrada Bucuresti â€" Constanta -Penetratie B-dul Timisoara, -Strapungere si Supra-largire Str.
Trofeul Europa League in Piata Universitatii Trofeul Europa League a fost expus in pasajul din Piata Universitatii pana joi noaptea,la ora 2:00, fiind mutat in Centrul vechi al Bucurestiului, vineri dimineata.
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
google-analytics.com