Cautare

702 de rezultate pentru "pasajul unirii renovare" (3.46 secunde)
Circulatia rutiera a fost restrictionata in zona Pietei Unirii dupa ce sistemul rutier aflat deasupra planseului Unirii si a pasajului rutier Unirii s-a tasat, a anuntat Primaria Sectorului 4.
Unirii - intersectie Bd. Unirii - Bd. ... Corneliu Coposu - Piata Unirii - bd. ... Dimitrie Cantemir - Pasaj Unirii - bd.
Pasajul Basarab s-a finalizat cu o intarziere de doi ani, bd. ... Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, Pasajul suprateran Doamna Ghica - Bd. ... Aceeasi poveste si in spatele Hanului lui Manuc, in capatul dinspre Piata Unirii a strazii Franceze.
Portiunea din strada Brestei, cuprinsa intre intersectia cu strada Bibescu si intersectia cu strada Unirii, a fost inchisa ieri-dimineata si va ramane asa pana pe 1 iunie.
Dupa aproximativ 40 de minute in care pasajul a fost blocat, camionul a fost scos. A fost nevoie ca rotile masinii sa fie desumflate.
Circulatia pe sub si pe langa pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reluata pe 4 iunie, chiar daca lucrarile nu sunt definitivate in aceste zone.
Al treilea moment al vizitei ministeriale l-a constituit receptionarea lucrarilor de renovare a Centrului Militar din Satu Mare. Ministrul Oprea a refuzat sa spuna presei cat au costat lucrarile de renovare si ce firma le-a executat.
Cunoscut pe plan european pentru experienta si priceperea cadrelor medicale in tratarea diferitelor afectiuni, cu ajutorul namolului, bailor de plante, acupuncturii sau masajelor, Sanatoriul Balnear Techirghiol se afla intr-un amplu proces de renovare.
Dupa renovare este obligatoriu, precizeaza specialistii, sa se interzica in zona accesul autovehiculelor, amplasarea de constructii provizorii, comertul haotic, vopsirea fatadelor etc.
Lucrarile de renovare incepute acum doua luni la Spitalul din Craiova cu bani de la consiliul judetean se apropie de final. ... Urmeaza alte investitii Aceasta renovare nu este prima prin care a trecut Urgenta celui mai mare spital din Oltenia si nici ultima.
In ceea ce priveste investitiile in lucrari de renovare a locuintei in 2009, persoanele mai tinere, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, raspund afirmativ in cea mai mare masura - 54,4%;
Fiind o conversie a unei fabrici din perioada interbelica, etapa de renovare a hotelului a tinut cont de istoria locului si s-a creat o imbinare armonioasa intre elementele industriale si elemente contemporane, pentru a sustine autenticitatea locului, in contextul actual al designului de interior.
In intentia de a diversifica oferta culturala si de a creste nivelul de consum cultural pentru un public cat mai divers, municipalitatea a demarat un program de renovare la standarde europene a muzeelor, bisericilor si cladirilor istorice aflate in administratia sa.
La momentul in care a izbucnit incendiul,erau in curs de lucrari de renovare, cu schele care inconjurau unele dintre structurile sale. ... turnul sau din secolul al XIX- lea, care se afla in curs de renovare, si sectiuni vaste ale acoperisului secolului al XII-lea, care sa prabusit.
Ultima renovare a avut loc in anul 2000 si, evident, s-au acumulat o serie de probleme in privinta conditiilor de cazare, a grupurilor sanitare, pardoseli.
La inceput de an, Administratia Prezidentiala a facut o renovare a propriului sit. ... Daca tot s-a purces la o actiune de renovare, trebuia - nu-i asa - sa fie facuta macar o "revizie" a textelor considerate importante.
Un incendiu puternic a izbucnit la un bloc aflat in renovare, din Sectorul 5 al Capitalei, in cartierul Rahova. Locatarii au fost evacuati de urgenta.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii. Ca sa ocoleasca aceasta zona, masinile vor putea ocoli fie pe strazile Brestei, Unirii si A.I.
Constructia va avea patru benzi, o lungime de 700 de metri si va rezolva problema traversarii Splaiului Unirii, in zona intersectiei cu Soseaua Mihai Bravu.
Turda, Pasajul Grant, Sos. ... Unirii (intre Bd. ... Natiunile Unite, Splaiul Independentei, Piata Unirii. Autobuzele vor opri pe Str. Izvor in statiile comune cu cele ale liniilor 136 si 385.
google-analytics.com