Cautare

702 de rezultate pentru "pasajul unirii renovare" (3.28 secunde)
Pasajul Basarab ar putea fi dat in folosinta pana la sfarsitul saptamanii, a declarat ieri primarul Capitalei Sorin Oprescu. ... Pasajul Basarab e cel mai lat pod din Europa (44 de metri). ... Primarul General al Capitalei spune ca testul de rezistenta a fost trecut cu succes de Pasajul Basarab.
Primarul Sorin Oprescu a inceput si lucrarile la Pasajul Mihai Bravu fara sa aiba un Plan Urbanistic Zonal. ... Pe 28 aprilie Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat un Plan Urbanistic Zonal prin care legaliza pasajul inceput ilegal.
Povestea celui mai mare proiect de infrastructura urbana postdecembrist Cum a devenit Pasajul Basarab un record european Pasajul Basarab da cumplite batai de cap, de patru ani, inginerilor romani, spanioli si italieni care lucreaza impreuna la acest proiect.
Pasajul Basarab e sigur in proportie de 100% Pasajul Basarab este 100% sigur pentru trafic, a declarat, duminica, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. ... Pasajul este monitorizat prin 23 de camere fixe plus doua mobile - pe pasaj si patru camere fixe plus doua mobile - sub pasaj.
In interiorul pasajul vor fi spatii comerciale. ... Un proiect din 2006 mai scump cu 1 milion de euro Pasajul pietonal de la Piata Romana se face in baza unei Hotarari a CGMB din 2006.
Primaria vrea sa faca trei pasaje subterane la Piata Presei Libere Pasajul de la Piata Presei se complica. ... "Noi in luna mai am facut licitatie pentru prima etapa a acestui proiect, respectiv Pasajul subteran care intra pe DN1 si va iesi pe bd.
Este nevoie de mai multe teste de rezistenta inainte ca pasajul sa fie pus in folosinta, exact la fel cum s-a intamplat in cazul Pasajului Basarab.
ITM Dolj atrage atentia ca pasajul suprateran din centrul Craiovei avea nevoie de cai de evacuare pentru situatii de urgenta Inca din prima zi de functionare, noul pasaj suprateran din centrul Craiovei isca discutii:
Astazi s-a ridicat valul de mister de pe tablourile care de cateva zile surprind trecatorii in pasajul bucurestean de la Piata Universitatiii:
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Despre pasajul deschis recent la Casa Presei, edilul Capitalei spune: - Pasajul are rolul de a disipa circulatia, iar desfiintarea stopului intermediar face ca spatiul de inmagazinare al masinilor sa fie mult mai mare.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
Spitalul Eforie Grand a primit de la Ministerul Sanatatii 60 de miliarde lei vechi pentru lucrarile de renovare a Bailor Reci care au fost inundate in urma cu cativa ani din cauza debitului lacului Techirghiol devenind groapa de gunoi a statiunii.
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos.
Turda - Podul Grant - Calea Giulesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Piata Unirii; ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Sos.
Presedintele Traian Basescu s-a prins ieri seara, la Focsani, intr-o hora a Unirii la care s-au alaturat, mai timizi si cativa liberali, in frunte cu Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, dar si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.
Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita (PSD), s-a adresat multimii adunate, luni dimineata, in Piata Unirii, unde au loc manifesarile organizate de Ziua Unirii Principatelor, implorandu-i pe oameni sa respecte "aceasta sarbatoare a natiunii".
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Tonitza 7-9 - Parcari subterane Walter Maracineanu si Piata Dorobanti - Sala Palatului - remodelarea spatiului urban public si parcaj subteran - Sala Palatului - remodelare spatiu urban public si parcaj subteran - Uranus - Piata Rahova - parcaj subteran - Parcare la Gradina Icoanei - Piata Romana, "pe covor" - Reconfigurare nod intremodal de transport in comun - Universitate - Reconfigurare nod intremodal de transport in comun - Piata Rosetti - Manastirea Antim - remodelarea spatiului public si a zonei de parcaje - Cheiul Dambovitei Unirii-Izvor - Splaiul Independentei, de la Pod Unirii - Pod Izvor, refacerea caii de acces la Complexul Patriarhal dinspre strada 11 Iunie - Refacerea caii de acces la Complexul Patriarhal dinspre Strada 11 Iunie - Reabililitare Bulevardul Unirii - Incubator afaceri str.
Unirii, ambele sensuri, intre bd. ... Regina Maria - Piata Unirii sau Calea 13 Septembrie - str. ... Unirii - bd. ... Unirii - Piata Unirii - Piata Universitatii - bd.
Puteti citi in continuare textul declaratiei - o invitatie catre toti actorii politici reprezentati in Parlament pentru a construi cadrul unei dezbateri publice legate de Centenarul Unirii si de proiectul de viitor al Romaniei.
google-analytics.com