Cautare

1238 de rezultate pentru "parvulescu catalin" (3.12 secunde)
Cristian Parvulescu, presedintele Pro-Democratia, a atras atentia asu¬pra derapajului democratic in care se ajunge din cauza nerespectarii legisatiei. ... Ba vor veni sa ne spuna ca au facut si economie", a declarat Parvulescu pentru dcnews.ro.
Interviu cu politologul Cristian Parvulescu, coordonatorul Forumului constitutional - Domnule profesor, ce aduce nou forumul constitutional pe care il conduceti in raport cu precedentul, din anul 2002?
Noua strategie cere implicarea mai accentuata a organizatiilor de femei si tineret in activitatile politice si sociale, tema discutata la Constanta in prezenta senatorului Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al P.S.D., si a Iasminei Parvulescu, vicepresedintele la nivel central al organizatiei de femei al fostului partid de guvernamant.
Turcescu a fost insa contrazis de analistul politic Cristian Parvulescu, acesta sustinand ca parlamentarii pot avea, in cadrul sistemului, si alte roluri decat acela de a initia proiecte legislative, amintind de calitatea de negociator a omului politic din Parlament.
Pe de alta parte, Cristian Parvulescu, reprezentant al Asociatiei Pro-Democratia, a aratat ca "uninominal" este in dictionar.
ori le insanatosim, ori nu mai sunt folositoare", a declarat presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu. ... In felul acesta, tendinta lor este sa se indrepte catre partide cu sanse in parlament pentru a nu-si irosi voturile", a mai spus Parvulescu.
PNL ia în calcul înlocuirea lui Mihai Razvan Ungureanu în deschiderea listei pentru PE cu Adrian Cioroianu, din cauza posibilei retrageri din cursa a fostului ministru de externe, si se gândeste la cooptarea Nadiei Comaneci, a lui Dan Bittman sau a lui Cristian Pârvulescu în postura de candidati.Surse de la vârful conducerii PNL au declarat ieri ca Tariceanu si membrii echipei de campanie electorala iau în calcul înlocuirea lui Mihai Razvan Ungureanu, care era locomotiva partidului pentru alegerile europarlamentare.
"E rasist, sexist, dornic sa intimideze presa si societatea civila", a spus Enache, potrivit careia acest lucru este clar daca sunt luate in calcul atacurile si insultele la adresa unor ziaristi, dar si la adresa familiei fostului presedinte al "Pro Democratia", Cristian Parvulescu.
"E rasist, sexist, dornic sa intimideze presa si societatea civila", a spus Enache, potrivit careia acest lucru este clar daca sunt luate in calcul atacurile si insultele la adresa unor ziaristi, dar si la adresa familiei fostului presedinte al "Pro Democratia", Cristian Parvulescu.
Moderatorii discutiei au fost presedintele asociatiei, Cristian Parvulescu, si Alexandu Simon, reprezentant al filialei locale a Pro Democratia. ... Este nevoie de o reforma in ceea ce priveste Constitutia Romaniei, sau nu?", a declarat Cristian Parvulescu.
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, reclama mai multe neintelegeri legate de organizarea alegerilor, una legata de sectiile speciale si alta legata de lista permanenta a cetatenilor cu drept de vot.
Astfel, luni, 23 august, cu incepere de la ora 16:00, PNL-istii din Sectorul 2, in frunte cu presedintele TNL Sector 2, Dragos Parvulescu, presedintele PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu si consilierul local Florin Melciu, vor imparti aceleasi pliante ce au fost interzise de catre domnul Ontanu, si vor strange semnaturi de sustinere din partea aceleasi comunitati a Sectorului 2, pe care domnul Ontanu a privat-o de dreptul de a fi informata, numai ca, de aceasta data, o vor face chiar sub geamul primariei Sectorului 2", se arata intr-un comunicat de presa semnat de Dragos Parvulescu, presedinte TNL Sector 2.
E inceputul unui drum periculos, care nu se stie unde s-ar putea termina, dar care ne aminteste ca pana si in odioasa dictatura ceausista, Constantin Parvulescu a putut sa il critice aspru, de la tribuna congresului, in direct la TVR, pe liderul PCR, Nicolae Ceausescu si apoi sa isi reia locul in sala.
Presedintele Pro Democratia, Cristian Parvulescu, nu exclude posibilitatea ca Puterea sa reconfigureze judetele in incercarea de a-si maximiza sansele electorale. ... De exemplu, in Transilvania, PDL sta mai bine ca in restul tarii, dar, oricum s-ar face impartirea, unii dintre acestia vor ramane fara pozitia detinuta", a explicat Parvulescu.
Cristian Parvulescu) Anul 2012 se anunta deja ca un an apocaliptic si fara a mai recurge la fricile milenariste relansate cu ajutorul mitului mayas al sfarsitului lumii.
Debitul este insa mult mai mare, avand in vedere faptul ca de la 1 iulie 2005 Directia Generala a Finantelor Publice Gorj nu a mai tinut evidenta datoriei si a penalizarilor, dupa cum a precizat Dumitru Parvulescu, directorul adjunct in cadrul Finantelor Publice Gorj.
Ne-am consultat cu antrenorul principal, ne-a spus cam ce profil de jucatori ne-ar trebui, domnul Parvulescu cauta si la intern si la extern si in stagiile din Antalya vor fi jucatori in probe.
Presedintele executiv de la Pandurii, Eugen Parvulescu, a afirmat ca Grigoras va ramane. ... De ce sa nu facem la Pandurii o echipa cu care sa ne calificam la anul in cupele europene?", a declarat, la Radio Infinit, Eugen Parvulescu.
Parvulescu si Costea pe stanga Iar Reghe mizat tot pe atac. ... Iar Parvulescu, o alta varianta pentru postul de mijlocas stanga, a fost coborat ca fundas lateral, contandu-se pe prezenta sa ofensiva superioara lui Latovlevici.
Magistratii gorjeni au respins cererea de eliberare pe cautiune pentru primarul spagar Constantin Parvulescu, din comuna gorjeana Farcasesti.
google-analytics.com