Cautare

1238 de rezultate pentru "parvulescu catalin" (3.12 secunde)
Omul de afaceri Catalin Chelu a comunicat recent BVB ca are sub control concertat 1,87% din capitalul social al societatii, peste limita maxima de 1% permisa de lege.
Conducerea pro-Staicu a SIF Oltenia a anuntat ca societatile controlate de Catalin Chelu nu vor primi buletine de vot pe 14/15 noiembrie, când actionarii vor alege componenta CA pentru urmatorii patru ani. ... "În mare parte, este vorba despre actiunile detinute de societatile controlate de Catalin Chelu.
Catalin Chelu, omul care se lupta cu Dinel Staicu pentru controlul SIF Oltenia, are detineri la limita legii în mai multe societati.
Conducerea societatii sustine ca nu poate distribui dividendele actionarilor din cauza proceselor pe rol cu societatile omului de afaceri Catalin Chelu.
Echipa lui Radu Vitan (1999) a inregistrat o remiza, scor 6-6 cu Galatasaray (goluri Catalin Tobos - 3, Alex Niculescu, Sergiu Dumitru, Stefan Pacionel), si trei infrangeri, 0-7 cu Bursaspor, 2-5 cu Eyupspor (goluri Eduard Piculeasa, Alex Niculescu) si 0-2 cu Besiktas, dar au castigat foarte mult la capitolul experienta.
Ceasornicarul Catalin Vardianu de la magazinul de pe Strada Academiei din Bucuresti ne-a spus recent care sunt cele mai cautate ceasuri. ... Iantar, Maiak si pendule nemtesti - Johans - sau elvetiene - Ankar", ne-a spus Catalin Vardianu.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi. ... In afara lui Rica Raducanu si a lui Catalin Botezatu, au venit la mine si actori pentru a-si repare ceasurile", ne-a spus Catalin Vardianu.
Catalin Striblea, internat de urgenta in urma unui atac cerebral. ... Jurnalistul Catalin Striblea a fost internat de urgenta la spital dupa ce a suferit un atac cerebral, miercuri dimineata. ... Catalin Striblea este constient si se pregateste sa intre in operatie la spitalul Bagdasar-Arseni.
Serin si desinerul Catalin Botezatu, care s-a operat cu succes la Liv Hospital. ... Experienta lui Catalin Botezatu la Liv Hospital din Turcia Dupa prezentarile celor doi Profesori, a urmat o discutie libera intre jurnalistii prezenti la conferinta si medicii oncologi ai spitalului Liv din Istanbul.
Mariustuca.ro / Medicul Catalin Cristoveanu a salvat, in premiera absoluta, un bebelus cu insuficienta renala si hepatica cu ajutorul unei tehnici revolutionare (Autoare: ... Sansa lui a fost medicul Catalin Cristoveanu, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii MS Curie, sectia de neonatologie si dotarea de aici.
Catalin Grg, Bi Anca si alti 6 sunt dezamagiti de strazile din Calarasi, in care-si rup masinile, si au postat o caricatura insotita de un text: ... Postarea lui Catalin Grg a obtinut sute de like-uri si cateva comentarii:
Liderul sindicatului, Catalin Vasile, pe care il cunosc de ceva vreme, a vorbit cu acea ocazie despre faptul ca salariatii de la Politia Comunitara nu sint platiti corespunzator pentru orele lucrate simbata si duminica si ca cei pe care ii reprezinta sint nevoiti sa lucreze pe timp de iarna cu echipament neadecvat.
L-am descoperit pe Catalin Cojocaru pe Facebook si am devenit prieteni virtuali. ... Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata.
CATALIN de 36 de ani, suspecti pe linia comiterii de infractiuni de inselaciune. ... CATALIN incercand sa acosteze persoane care doreau sa efectueze operatiuni de schimb valutar, in timp ce P.
APD, al carei presedinte este Cristian Parvulescu, a anuntat ieri ca a depus la Biroul Electoral Central (BEC) o sesizare referitoare la incalcarea legii si Constitutiei de catre presedintele Iliescu si UN PSD+PUR. ... Alina Mungiu-Pippidi si Cristian Parvulescu, amenintati cu tribunalul, au decis sa contraatace
Cristian Parvulescu, presedintele APD, sustine ca s-a ajuns la aceasta suma calculand distanta parcursa de Iliescu in tara in cele zece vizite din ultima luna, pe care le-a numit electorale, cu patru masini necesare coloanei prezidentiale.
Cristian Parvulescu, liderul APD, a precizat ca, la o prezenta la vot de 65%, luand in considerare ca diferenta dintre partide este de 3%, ar rezulta ca o frauda de 20 de voturi pe sectie de votare ar putea determina aceasta diferenta.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
La mijlocul anilor ‘90, cand campaniile electorale au inceput sa devina scumpe, atunci au aparut si oamenii politici cu experienta care traiesc din retelele pe care le-au organizat", crede Cristian Parvulescu, profesor la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative.
Un alt comentator, Cristian Parvulescu, apreciaza ca informatiile lansate in media in ultima perioada sunt o productie a Cotrocenilor cu rolul de a camufla alte actiuni politice si situatia foarte proasta in care se afla PDL.
google-analytics.com