Pandurii Targu Jiu se reuneste pe 11 ianuarie si va pregati returul campionatului in Antalya, unde va sustine doua stagii
Petre Grigoras suna adunarea saptamana viitoare, oferindu-le elevilor sai o vacanta generoasa dupa prestatia excelenta din prima parte a sezonului. Doar trei antrenamente vor efectua pandurii la Targu Jiu, dupa care, in perioada 15 ianuarie - 15 februarie, urmeaza doua stagii de pregatire in Turcia, la Belek. Fanii echipei din Targu Jiu vor fi privilegiati in acest an, putand urmari la DigiSport majoritatea jocurilor amicale din cele doua cantonamente. "Am semnat cu Digi contractul de televizare. Sunt doua jocuri in primul stagiu, cu posibilitatea de a fi televizate toate trei si patru jocuri in stagiul doi", a anuntat administratorul delegat al pandurilor, Viorel Temelescu.
Cele trei achizitii promise de conducerea clubului se lasa asteptate. Pandurii tatoneaza piata si, cel mai probabil, vor testa in Antalya candidatii la tricoul alb-albastru. "Tintele" gorjenilor sunt fotbalistii cu experienta. "Testam piata. Nu negociem cu nimeni. Atacul si partea dreapta vrem sa le intarim. Sa vedem ofertele si vom stabili plafonul de transferuri. Tineri avem. Ne trebuie jucatori cu experienta.
Ne-am consultat cu antrenorul principal, ne-a spus cam ce profil de jucatori ne-ar trebui, domnul Parvulescu cauta si la intern si la extern si in stagiile din Antalya vor fi jucatori in probe. Vom vedea care raman. Noi am avut mana buna intotdeauna in Antalya", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al clubului Pandurii, Marin Condescu.

Lotul actual plus juniori

Pandurii Targu Jiu va deplasa in Antalya lotul cu care a incheiat anul 2011, cu exceptia lui Chiriches, transferat la Steaua, Bacila si Pleasca, ambii accidentati, Vranjes si Stromajer, pusi pe lista de transferuri. "Am discutat cu antrenorul Petre Grigoras si vom completa lotul cu copii din propria pepiniera. In primul stagiu vor face deplasarea cel putin sase copii, un lucru pozitiv pentru noi. Grigoras isi continua astfel proiectul de promovare a tinerilor localnici. In mod sigur, Bacila va face parte din lotul pandurilor in stagiul al doilea, bineinteles cu un program de recuperare", a declarat Temelescu.

Pintilii, la nationala

Clubul Pandurii Targu Jiu a prelungit recent contractul capitanului Mihai Pintilii, iar oficialii gruparii gorjene resping ideea unui transfer al jucatorului la Dinamo, asa cum s-a vehiculat in presa centrala. "Nu s-a primit pe adresa clubului nici o oferta pentru Pintilii. Lui Pintilii i s-a reinnoit contractul. Din ce stim noi, transferul lui Pintilii la Dinamo ar fi intrat in discutie doar daca nu se realiza transferul lui Paul Parvulescu in Stefan cel Mare", a mai spus Temelescu. Mihai Pintilii va rata stagiul doi al pandurilor, el fiind convocat la nationala de seniori a Romaniei care va efectua un cantonament in Turcia in aceeasi perioada cu Pandurii. De altfel, Romania va pleca in Turcia impreuna cu trupa lui Grigoras si alte doua echipe din Liga 1. "Antrenorul nationalei ne-a cerut sa completam charterul cu care pleca Romania in Turcia, de aceea am decalat cu o zi data plecarii in al doilea stagiu. Suntem printre echipele preferate ale domnului Piturca", a afirmat Temelescu.

Programul de pregatire
Stagiul I: 15 - 27 ianuarie
Pandurii - adversar nestabilit (21.01.2012, ora 18.00)
Pandurii - MSV Duisburg (23.01.2012 / 24.01.2012, ora 18.00, Germania, Liga a II-a)
Pandurii - FK Baku (26.01.2012, ora 18.00, Azerbaidjan, Liga 1)
Stagiul II: 2 - 15 februarie
Pandurii - FK Zeta (5.02.2012, ora 15.00, Muntenegru, Liga 1)
Pandurii - Novi Pazar (8.02.2012, ora 14.00, Serbia, Liga 1)
Pandurii - Shkendija 79 (11.02.2012, ora 13.00, Macedonia, Liga 1)
Pandurii - FK Rad Belgrad (14.02.2012, ora 15.00, Serbia, Liga 1)