Organizatia de tineret a PNL sector 2 anunta ca ii vor acorda primarului Neculai Ontanu diploma de "Sluga politica a guvernarii Basescu - Udrea - Boc".
"In urma abuzului presupusilor oameni ai Administratiei Domeniului Public a Sectorului 2, care, la comanda primarului Sectorului 2, Neculai Ontanu, au demolat corturile PNL in care se derula campania de informare si strangere de semnaturi 'Noi facem economie!', filiala PNL a Sectorului 2, sustinuta de tinerii liberali, va face o actiune de protest in parcul din fata Primariei Sectorului 2. Astfel, luni, 23 august, cu incepere de la ora 16:00, PNL-istii din Sectorul 2, in frunte cu presedintele TNL Sector 2, Dragos Parvulescu, presedintele PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu si consilierul local Florin Melciu, vor imparti aceleasi pliante ce au fost interzise de catre domnul Ontanu, si vor strange semnaturi de sustinere din partea aceleasi comunitati a Sectorului 2, pe care domnul Ontanu a privat-o de dreptul de a fi informata, numai ca, de aceasta data, o vor face chiar sub geamul primariei Sectorului 2", se arata intr-un comunicat de presa semnat de Dragos Parvulescu, presedinte TNL Sector 2.
Liberalii anunta ca i-au pregatit lui Ontanu si cateva surprize. "Cu aceasta ocazie tinerii ii vor inmana domnului primar Neculai Ontanu diploma Sluga politica a guvernarii Basescu - Udrea - Boc care vine in completarea celor doua stele obtinute pentru tradari repetate si traseism politic. Cu aceasta ocazie, tovarasul general va mai primi 'Coiful Cenzurii' si 'Sabia de Lupta impotriva Democratiei'", se mai arata in comunicat.