Cautare

203 de rezultate pentru "parintele" (3.52 secunde)
- Cand este nevoie ca parintele sa se prezinte cu copilul la medic? - Atat timp cat boala evolueaza usor, cu rinoree, adica ii curge nasul, tuseste moderat, dar are pofta de mancare, copilul este vioi, este activ, parintele nu trebuie sa se impacienteze.
Vreau sa subliniez ca, atunci cand apare o modificare articulara, parintele este tentat sa-l duca pe copil la chirurg sau la ortoped. ... Subliniez ca, din echipa care ingrijeste pacientul, nu trebuie sa lipseasca parintele.
Academicianul Laurentiu Popescu, parintele telocitelor, a incetat din viata (Autoare:
In Sibiu, icoana Maica Domnului Indrumatoarea a fost adusa in 15 noiembrie 2008 si a fost primita de sibieni printr-o ceremonie speciala la care au participat sute de credinciosi, iar a doua zi, de dimineata pana seara, de era coada pana la intersectia cu Transilvaniei, au tot venit oamenii ca sa se inchine isi aduce aminte parintele Catalin Dumitrean, slujitor la biserica din strada Dealului.
Intrarea Domnului in Ierusalim este singurul moment din viata Sa pamanteasca in care a acceptat sa fie aclamat ca Imparat, desi nu purta nici hlamida imparateasca de purpura, nici coroana de aur pe cap, si nu avea nici paza de osti pamantesti, cum spune parintele Ilie Cleopa, in vol.
De aceea cred ca avem obligatia si responsabilitatea spirituala si morala de a propovadui cuvantul lui Dumnezeu si in lumea internetului, ne-a spus parintele Vasile Ioana de la Biserica Sfantul Nicolae.
Si a mai strecurat parintele profesor un lucru urit, facind aluzii de tipul „asa ajung unii preoti sa aiba vile si masini“. Dumnezeul pe care pretindea ca-l reprezinta parintele profesor nu-i Bunul Dumnezeu, nu-i Dumnezeul meu.
Si a mai strecurat parintele profesor un lucru urit, facind aluzii de tipul „asa ajung unii preoti sa aiba vile si masini“. Dumnezeul pe care pretindea ca-l reprezinta parintele profesor nu-i Bunul Dumnezeu, nu-i Dumnezeul meu.
Parintele Ioanichie Balan de la Sihastria spunea ca “lupta cu spiritele raului o pot duce doar acei carora Dumnezeu le-a daruit pentru credinta si iubirea lor de Hristos o picatura din puterea Sa“.
M-am gindit imediat ce categorii mai importante de pacate ar trebui tratate cu crucifixoterapie la parintele Daniel. ... Chiar daca parintele Daniel va fi in inchisoare, nu-i bai.
M-am gindit imediat ce categorii mai importante de pacate ar trebui tratate cu crucifixoterapie la parintele Daniel. ... Chiar daca parintele Daniel va fi in inchisoare, nu-i bai.
Este generatia parintelui Cleopa, a imblanzitorului de demoni care a fost parintele Ilarion Argatu, a duhovnicului Arsenie Boca, a parintelui Papacioc de la Techirghiol si a altora asemeni lor care purtau cu ei aura sfinteniei si a harului divin.
Discutia cu Parintele m-a luminat ti mi-a dat de inteles cat de nevolnica este lipsa de cunoattere ti spre ce discutii fara sens te poate indrepta neinformarea.
Oficiul roman pentru adoptii este obligat sa urmareasca evolutia copilului si a relatiilor dintre acesta si parintele sau parintii adoptivi cel putin 2 ani dupa incuviintarea adoptiei.
Asa, cum de altfel, a facut si parintele Sistemului si Ayatolahul intrigilor politice, Traian Basescu, si in 2005, si in 2009, cand a desemnat premieri din partea celor care pierdusera alegerile, in urma a ceea ce el numea SOLUTII IMORALE - de fapt, niste evaziuni politice colosale.
“Nu stiu cine este atat de nebun sa creada ca PRM poate sa functioneze fara parintele lui fondator“, a declarat Vadim Tudor presei, dupa ce, timp de cateva ore, a infierat, in fata celor 214 participanti la Consiliu National de sambata, actiunile “tradatorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu.
„Parintele Constitutiei“ a declarat ca nu a mai auzit o imbecilitate mai mare decat teza introducerii Parlamentului Unicameral in Romania.
Parintele Constitutiei chiar a venit la tribuna cu cinci manuale de drept, pentru a-si argumenta „stiintific“ expunerea. In final, s-a trecut la dezbaterea primului amendament respins din raport, nu insa inainte de a se lua o pauza procedurala pentru consultari in grupurile parlamentare.
Radu Buziernescu a explicat ca aceasta este adevarata "echitate fiscala" in conceptia lui Adam Smith - "parintele" economiei politice moderne.
google-analytics.com