Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.

“Nu stiu cine este atat de nebun sa creada ca PRM poate sa functioneze fara parintele lui fondator“, a declarat Vadim Tudor presei, dupa ce, timp de cateva ore, a infierat, in fata celor 214 participanti la Consiliu National de sambata, actiunile “tradatorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu. Discursul lui Vadim Tudor a avut ca rezultat realegerea sa, in unanimitate, in fruntea partidului si excluderea celor doi deputati.
“Nu este democratic, dar e sanatos, intr-un moment in care se apropie alegerile anticipate si cand ii prinzi cu fofarlica, ca au luat bani grei ca sa puna partidul la dispozitia PSD“, a argumentat C.V. Tudor.

Infractori politici si economici

Liderul PRM nu a ezitat sa spele in public toate rufele murdare ale fostilor sai apropiati pentru a-si legitima intoarcerea in fruntea partidului. Corneliu Vadim Tudor a enumerat “afacerile murdare“, relatate de presa, ale lui Anghel Stanciu, neuitand sa treaca in revista numeroasele autoturisme ale acestuia, neconsemnate in declaratia de avere. Referitor la “pacatele“ lui Corneliu Ciontu, Vadim Tudor l-a invinovatit de cooperare cu PSD, de la care a luat bani pentru a apropia PRM de aceasta formatiune. El a afirmat ca Ciontu ar fi luat 20 de miliarde de lei de la PSD pentru “a trage PRM alaturi“ si l-a acuzat de colaborare cu liderul PSD, Miron Mitrea.
Seful PRM nu s-a sfiit sa caracterizeze ironic relatia sa cu Ciontu. “Era un bun executant. Il trimiteam sa-mi aduca o frapiera cu gheata din Sahara si venea cu frapiera. Se spargea o teava la baie, o lipea“, a declarat Vadim Tudor. “I-am dat afara prin telefon ca semn ca sunt niste pigmei. I-am dat afara ca pe niste viermi intestinali“, a conchis Vadim Tudor, care a mai spus ca va mai exclude si alte persoane, daca vor mai fi gasiti “infractori ca acestia, si politici, si economici“.

Presedinte “in veci“

La Consiliul National al PRM si-a facut prezenta o ferventa sustinatoare a lui Vadim. O maramureseanca din Sighet, insotita de o fetita imbracata in costum popular, a tinut sa ajunga la sedinta pentru a-i aduce lui Corneliu Vadim Tudor - pe care a spus ca il vrea “in veci“ presedinte al tarii - o sticla cu un litru de palinca, infasurata intr-un steag al PRM, si un colac facut in casa. Alti sustinatori ai lui C. V. Tudor, de etnie rroma, au scandat, in fata salii de sedinta, “Sa traiasca Vadim, cel mai tare presedinte!“, arborand steagul PRM.