Cautare

203 de rezultate pentru "parintele" (8.12 secunde)
De la eveniment n-au lipsit parintele proiectului, presedintele Traian Basescu, si continuatorul, primarul general, Adriean Videanu. In 2008, Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a inspectat, imediat dupa preluarea mandatului, lucrarile de la Pasajul Basarab.
Constantin Brancusi, parintele sculpturii moderne este aniversat de catre Google printr-un logo ce contine lucrari celebre precum "Prometeu", "Nou-nascut", "Muza adormita", "Domnisoara Pogany", "Pasare in spatiu" si "Sarutul".
Parintele Arsenie Boca este cel care mi-a schimbat total viata si acest lucru se reflecta si in ceea ce pictez", ne-a spus Florentin Cantaragiu.
Antonie Iorgovan, parintele Constitutiei si unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Ion Iliescu, a iesit vineri cu o serie de declaratii de o duritate extrema la adresa fostului presedinte al Camerei Deputatilor.
Parintele Constitutiei a facut insa "greseala" de a nominaliza in aceasta gasca pesedistii din Dolj, in conditiile in care Geoana reprezinta acest judet in Senat.
Iata cum soarta unui senator, "parintele Constitutiei", pe deasupra si a imaginii celui mai mare partid din istorie dupa PCR, se afla acum in mainile unui taran.
Si-mi amintesc mai ales cum, in trenul care ma intorcea la Geneva, rememorand intalnirea care tocmai se incheiase, am inceput deodata sa plang gandindu-ma la tristetea Regelui si a omului, ca la unul dintre cele mai dureroase destine ale istorie noastre, un destin pe masura acestei istorii dureroase pe care si-a asumat-o si de care nicio clipa nu s-a dezis.In anii urmatori aveam sa-l intalnesc in mai multe randuri, cea mai emotionanta revedere, fiind cea de la Comana, unde invitat de Parintele Irineu Iurascu, staretul manastirii coborase pur si simplu intr-o buna dimineata de la volanul masinii, in curtea stravechiului asezamant.
Acelasi lucru pot spune si eu despre parintele meu spiritual - desigur, pastrand proportiile - acest om fiind licentiat in litere, teologie si drept.
Beauvoir ramane cu inima franta, dar ea reprezinta deja in Franta figura de referinta a unor lupte care nu mai sunt legate de parintele existentialismului.
Ascultam si de duhovnicii nostri, ascultam slujbele sfinte si ne crestem copiii in duhul ascultarii si al iubirii de neam si in credinta (parintele Ilie Cleopa).
Senatorul spune ca parintele sau a fost un model pentru el si ca i-a deschis orizonturi de cunoastere extraordinare. Desi a absolvit Teologia, pe care o considera stiinta sociala cea mai apropiata de om, Ionut nu i-a urmat ca preot tatalui sau.
Senatorul spune ca parintele sau a fost un model pentru el si ca i-a deschis orizonturi de cunoastere extraordinare. Desi a absolvit Teologia, pe care o considera stiinta sociala cea mai apropiata de om, Ionut nu i-a urmat ca preot tatalui sau.
Edward Teller, "parintele bombei cu hidrogen". Opiniile participantilor au fost insa atat de diferite incat nu s-a putut trage nicio concluzie.
Insa, daca cel mic pare sa fie in urma celor de varsta lui in ceea ce priveste limbajul, parintele devine anxios si se framanta noptile sau intreaba pediatrul in nenumarate randuri De ce nu vorbeste copilul meu?”.
A fi parintele unui copil cu dizabilitati este o experienta foarte dificila. Pentru a creste un copil cu Sindrom Down aveti nevoie de multa stapanire de sine si de capacitatea de a va stabili foarte clar prioritatile.
In aceasta insula s-a nascut Hypocrat, parintele medicini, iar bolnavii din intreaga parte estetica a spatiului mediteraneean au fost tratati aici.
Asa am aflat de la parintele neurologiei contemporane ce este creierul, ce este inima, care dintre cele doua organe este mai important, ce este muzica, ce este medicina.
Profesorii sai l-au botezat KEMAL adica perfectiune, iar in anul 1938 si-a luat si apelativul de ATATURK care inseamna parintele turcilor.
Seniorii din PSD nu au ratat ocazia de a-si arata afectiunea fata de fondatorul partidului si au scandat ca Iliescu este parintele lor.
Intre timp, isi anuntase tatal sa faca rost de o duba si sa vina sa o ia, fara sa-i puna intrebari, iar parintele intelesese ca e grav.
google-analytics.com