Cautare

203 de rezultate pentru "parintele" (4.36 secunde)
Parintele arhimandrit Ilie Cleopa sau, dupa cum ii placea sa-si spuna, „Ilie, robul Lui Dumnezeu“. ... Nu a studiat in colegii si universitati, dar este considerat la aceasta ora unul dintre stalpii teologiei romanesti alaturi de Parintele Staniloaie.
Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990. ... Raspunsul oficial, confirmat de altfel si de parintele Parvu, a fost o retragere datorita neputintelor cauzate de varsta inaintata.
In cazul in care parintele se intoarce la serviciu in timpul celor doi ani de concediu de maternitate sau paternal, acesta sa primeasca salariul pe care l-a avut inainte sau cel negociat, iar copilul sa primeasca salariul minim pe economie.
Antonie Iorgovan a venit ieri la Senat foarte suparat de sapuneala pe care i-au tras-o colegii de partid miercuri seara, soldata cu pierderea tuturor functiilor din PSD.
- "In mintea stramba si lucrul drept se stramba", spunea parintele Arsenie Boca. ... - Pamantul tarii este sfant prin eroii, martirii si sfintii pe care ii adaposteste in adanc, spunea parintele Iustin Parvu.
La standul actritei Manuela Golescu din cadrul targului de Craciun organizat la Sala Dalles, puteti gasi CD-urile ei (cu poemele pe care le recita), cartile despre Parintele Arsenie Boca, "Marturia Parintelui Pantelimon" si "Darul lui Dumnezeu catre poporul care striga", dar si mere din ceramica si vase din cultura Cucuteni create de artistul Nicolae Moldovan.
- In fiecare dintre noi coexista copilul, parintele si persoana adulta. ... Cine, din mine - copilul, parintele sau persoana adulta -, constituie sursa acestei suferinte?
PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa.
Parintele Danau Barbu, paroh al Bisericii "Sfintii Imparati Constantin si Elena", sustine ca biserica sa nu a apartinut niciodata greco-catolicilor, lucru pe care-l poate demonstra cu acte si extrase din Cartea Funciara. "Biserica a fost construita intre anii 1930-1940 de catre parintele Ianovici.
Parintele unui copil obez este orb la boala copilului sau. ... parintele vede copilul vecinului ca este grasut, dar nu-si vede propriul copil.
Ce destin crunt, e ziua in care parintele sau va fi inmormantat! ... Ce destin crunt, e ziua in care parintele sau va fi inmormantat!
GOOGLE DOODLE in onoarea creatorului artei ORIGAMI Google a creat un logo special pentru a sarbatori 101 ani de la nasterea japonezului Akira Yoshizawa, considerat parintele artei origami. Origami este arta impaturirii hartiei, iar japonezul Akira Yoshizawa este considerat parintele ei.
Pentru RAYMOND LOEWY, care este cunoscut ca fiind parintele designului modern, GOOGLE a creat un DOODLE special. Desi este nascut in Franta, RAYMOND LOEWY, a devenit cunoscut pentru activitatea sa din Statele Unite ale Americii.
Parintele Daniel Oanca si Parintele George Cazacu - pentru implicarea in cazuri sociale, ajutorul acordat copiilor bolnavi de leucemie Preasfintitul Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului - pentru construirea manastirilor si lacaselor de cult din jud Teleorman si implicare in nenumarate cazuri umanitare.
Din punct de vedere liturgic, din aceasta zi incepe Saptamana Patimilor, in amintirea carora in biserici se oficiaza in fiecare seara Deniile, slujbe prin care credinciosii il "petrec" pe Christos pe drumul Crucii, pana la moarte si Inviere, a explicat pentru MEDIAFAX, parintele Constantin Stoica.
Printul Vladimir Ghika, primul pas pe treapta catre sfintenie "Credinciosii au avut la dispozitie peste 7.000 de scaune, iar altarul care a fost pregatit va avea o cruce foarte inalta, de peste 10 metri, pentru ca acest spatiu expozitional sa devina o biserica in toata regula si pentru ca toti crestinii sa traiasca un moment de inaltare spirituala, de apropiere de Dumnezeu si in acest perimetru generos", a anuntat purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, parintele Francisc Dobos.
Puiul de tigru ramase apoi multa vreme pe ganduri la cele ce-i spusese parintele sau in ultimele clipe ale vietii sale. ... Parintele tau ti-a spus ca omul este cel mai puternic din lume.
Parintele 1 si parintele 2, ca in Franta, ca nu mai sunt la moda cuvintele tata si mama. Dar asta e alta poveste, care nu incape intr-un borcan.
Parintele Ioan Larion Neagoe confirma ca minora a fost la manastire, insa sustine nu a recunoscut-o. ... Am sfatuit-o sa-si sune parintii pentru ca acestia sa nu stea cu grija", mai povesteste parintele.
Allen Hynek, parintele ufologiei, scria undeva:
google-analytics.com