Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (4.56 secunde)
Astfel, somerii care nu declara la angajare ca primesc ajutor de somaj si astfel beneficiaza de ajutor financiar in paralel cu salariul sunt obligati sa restituie toti banii primiti pe nedrept.
In primul rand, avocatii sunt nemultumiti ca se incearca infiintarea unui barou paralel, de catre cei deranjati de actuala stare de lucruri.
Acum, institutiile prejudiciate de explozie desfasoara in paralel un proces pentru recuperarea pagubelor. Spre exemplu, Regia de Termoficare Craiova revendica suma de cinci miliarde de lei vechi, adica atat cat a investit in refacerea PT 3, distrus de explozie.
Bursa din Tulcea, pentru zona Deltei Dunarii, va functiona pe principiul cererii si ofertei, in paralel cu puncte de debarcare si centre de prima vanzare existente.
"Speram ca, la inceputul anului, sa putem distribui autobuzele noi pe liniile principale, iar in paralel sa eliminam minibuzele, care nu mai corespund normelor europene".
In paralel, a fost evaluat gradul de satisfactie a turistilor din Eforie Nord si Eforie Sud, fiind in desfasurare procesul de consultare a comunitatii locale in ceea ce priveste nevoile si aspiratiile sale privind viitorul orasului.
Noi am prezentat aceasta lucrare Consiliului Concurentei, in paralel cu solicitarea de a analiza aceasta initiativa a noastra si de a incerca sa facem front comun in identificarea mediului de afaceri din tara", a mai declarat Ioan Badica.
Odata cu emiterea noului permis de conducere nu va fi obligatorie preschimbarea celor in uz, ele raminind valabile in paralel pentru perioada pentru care au fost emise.
Amenintarea concurentei straine In paralel, vor aparea si noi amenintari, generate in primul rand de hiperconcurenta, este de parere oficialul CNIPMMR.
"Atunci cand am prezentat aceste lucrari Consiliului Concurentei am facut in paralel si o solicitare de a face front comun in incercarea de a identifica mediul de afaceri din tara", a afirmat inspectorul sef Badica.
In paralel, acordul patronat-sindicate a stabilit un salariu minim brut de 440 de lei. Cu toate acestea, decalajul ramane foarte mare fata de restul statelor din UE, ceea ce nemultumeste sindicatele, ingrijorate ca preturile vor creste.
In paralel, Logan VAN beneficiaza de expertiza recunoscuta a ingineriei Renault in domeniul rezistentei la socuri si de disipare a energiei cinetice.
Editia a XXXVII-a a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX va avea loc, pentru prima data, in paralel, cu o noua manifestare expozitionala, Best Romanian Fashion Brands, organizata de Asociatia de Moda si Design din Romania, in colaborare cu ROMEXPO SA si CCINA Constanta, la solicitarea unora din cele mai importante branduri romanesti.
Istoria tepuirii gigantului Rompetrol capata accente de telenovela, decizia de fronda a lui Becsenescu vrandu-se a fi o pedepsire a companiei constantene pentru "neobrazarea" de a fi semnat in paralel un contract cu o alta firma valceana pentru acelasi gen de activitate.
AVAS are sase luni pentru a realiza privatizarea, restructurarea sau lichidarea voluntara a acestor societati si, paralel, luarea unor masuri de protectie sociala a persoanelor disponibilizate prin concedieri colective.
In paralel cu Tomis Ambient Construct se va desfasura si editia a V-a a Salonului de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica, locatiile manifestarii fiind hotelurile "Parc" si "Dacia".
In premiera, Targul de Turism se va desfasura in paralel cu Targul International de Bunuri de Larg Consum - TIBCO si cu Salonul de Sport si Agrement.
In paralel, vor continua vanzarile unitatilor cu una si doua stele, iar cele aflate in paragina vor fi demolate, Mihai Fercala anuntand ca 25 de astfel de locatii, care au camere mici, toalete comune si structuri de rezistenta proaste, urmeaza sa dispara pentru totdeauna.
Salariatii ar putea plati din 2008 cu 6% mai putin la contributiile sociale, in paralel cu o scadere cu 2% a fiscalitatii pentru angajatori.
Ministrul a mai aratat ca cele doua sisteme de pensii vor functiona in paralel, iar persoanele in varsta de peste 45 de ani vor ramane contribuabili doar in sistemul public de pensii.
google-analytics.com