Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (8.21 secunde)
In paralel cu lucrarile de renovare, pe parcursul lui 2004 si 2005 s-a modernizat si reteaua de telecomunicatii a Bucurestiului si din zonele limitrofe.
El a mai precizat ca actuala cota de impozitare, de 16%, va fi mentinuta si in 2006, paralel cu actiuni in directia reducerii nivelului contributiilor sociale pe care trebuie sa le plateasca firmele.
Pentru societatea Rulmentul Brasov, procedura de privatizare va decurge in paralel cu cea pentru Tractorul. Preferata in cursa pentru privatizarea societatii Rulmentul pare a fi societatea olandeza Koyo.
Avind in vedere modul de impozitare mult mai suplu, multi patroni au considerat ca este mai bine sa-si inregistreze locurile de munca si sa-si plateasca impozitele, pentru ca in paralel cu reforma fiscala am introdus si pedepse mult mai severe pentru ceea ce inseamna evaziune fiscala”, a mai declarat premierul Tariceanu.
Pe de alta parte, seful ANAF a explicat ca, in paralel cu actiunea de control s-a demarat “perfectarea unor protocoale de colaborare cu aceste firme.
Cele doua monede vor circula in paralel pana in data de 31 decembrie 2006, moneda veche fiind inlocuita treptat cu cea noua.
Pe de alta parte, in paralel cu majorarile de pret datorate cresterii cotatiilor la titei mai exista o crestere, de aceasta data programata, a accizelor la carburanti.
Pe de alta parte, guvernatorul a tinut sa precizeze ca pentru cateva luni populatia ar putea resimti “un mic disconfort fata de cele doua bancnote care circula in paralel“.
Cele doua monede vor circula in paralel pina la finele anului viitor, cind va incepe retragerea de pe piata a actualelor bancnote si monede.
Cele doua monede vor circula in paralel pina la finele anului viitor, cind va incepe retragerea de pe piata a actualelor bancnote si monede.
Noile bancnote, care seamana destul de mult cu cele actuale, vor circula in paralel cu acestea pina la sfirsitul anului viitor.
Dupa o jumatate de an au aparut deja detalii despre primii pasi ce vor fi facuti in vederea schimbarii monedei nationale (afisarea preturilor in paralel in lei noi si vechi, circulatia suprapusa a celor doua monede si preschimbarile banilor vechi in lei grei fara restrictii).
Dupa patru luni de afisare dubla a preturilor, romanii vor utiliza in paralel, pina la sfirsitul anului viitor, atit leii noi cit si bancnotele si monedele vechi.
Oficialul bancii centrale a explicat astfel de ce s-a stabilit prin lege ca leii vechi si leii noi sa circule in paralel timp de 1 an si jumatate si nici o persoana sa nu poata cere la ghiseele bancilor comerciale schimbarea leilor vechi cu lei noi.
In paralel, au fost efectuate controale la 11 magazine care se ocupa de etichetarea produselor vitivinicole, alte 16 unitati fiind verificate de inspectori in ceea ce priveste respectarea tehnologiei plantatiilor de vie pe rod.
"In paralel, va incepe si procesul de reducere a contributiilor pe care le platesc salariatii, dar si angajatorii, care acum totalizeaza vreo 49% si care, in urmatorii trei-patru ani, ar trebui sa scada cu noua-zece procente, deci cam cu doua-trei procente in fiecare an ", crede Ionut Popescu.
Aplicarea masurilor cuprinse in cele doua documente vizeaza reducerea subventiilor si pierderilor de exploatare, pina la eliminarea lor, introducerea criteriilor de competitivitate in acest sector, in paralel cu atenuarea impactului social in zonele de exploatare miniera.
Cu toate acestea, potrivit lui Gyerko, AVAS a lansat in paralel, impreuna cu un evaluator, si procesul de divizare a societatii craiovene, dar cea mai mare piedica in acest proces este faptul ca toate cele patru fabrici care compun Electroputere au utilitatile la comun.
Szabo a precizat ca prevederile se aplica din aceasta luna, in paralel cu cele vechi, la care se va renunta incepand din septembrie.
Trebuie spus ca planul de reorganizare a Rafo prevede conversia tuturor datoriilor in actiuni si, in paralel, fuziunea rafinariei cu combinatul de cauciuc sintetic Carom Onesti.
google-analytics.com